Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα δικτύου Belkin Wireless G+ MIMO F5D9000 PCI

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα αυτή την κάρτα και την εγκατέστησα κανονικά.

Το πρόβλημα είναι οτι όταν πατάω τον κωδικό WPA και συνδέεται στο router μου (Thomson SpeedTouch 585v6) αυτομάτως κολλάνε τα windows και θέλει restart.

Όμως συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα με το router του γείτονα (Linksys μοντέλο δε ξέρω, ξεκλείδωτο)!

WTF?

Αρχικά νόμισα οτι έτρωγε κολλήματα απλά, επανεγκατέστησα την κάρτα, της άλλαξα PCI θύρα αλλά τίποτα.

Ο,τι να' ναι;

Εχω windows 7.

Βοήθεια...

Δημοσ.

update:

τώρα βλέπω οτι έχει πρόβλημα και με άλλα δίκτυα. Συνδέθηκα (χωρίς να κολλήσει) σε 24άρα forthnet οπου το laptop μου κατεβάζει με τουλάχιστον 500kbps, και σέρνεται (50kbps το πολύ). Στο δικό μου router συνεχίζουν να κολλάνε τα windows αφού συνδεθεί.

Να υποψιαστώ οτι δε δουλεύει καλά η κάρτα με τους drivers στα win7 (κι όμως η εγκατάσταση γίνεται σωστά με τους drivers των vista) ή έχει πρόβλημα η ίδια η κάρτα;

Δημοσ.

δοκιμασε με αλλους drivers.

δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc

η αν μπορεις δοκιμασε την καρτα σε αλλο λειτουργικο .ενα ενα για να δεις τι φταιει.

Δημοσ.

'Αλλους drivers;

Μόνο αυτούς που έχει το συνοδευτικο cd έχω.

Και το site της Belkin ΔΕΝ έχει drivers γι' αυτό το μοντέλο! Τίποτα!

Δημοσ.

Τελικά το λειτουργικό έφταιγε. 'Εβαλα τα ΧΡ και δουλεύει κανονικά. :-(

Ο ΛΙΟΠΥΡ Ο ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ!

Δημοσ.

Η άλλη BELKIN που είχα πάρει πριν λίγους μήνες, είχε 2 γραμμές σήμα σε απόσταση 1 μέτρου από το router (με ένα νορμάλ τοίχο ενδιάμεσα).

Είχα ξεχάσει τη μάρκα της, γι΄ αυτό και ξαναπήρα BELKIN. 'Ομως τώρα θα τη θυμάμαι, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Δημοσ.

μπορει να εφταιγαν πολλα εκει.εχω δει και belkin access point με διπλη κεραια και εδινε σημα 3 οροφους κατω.μπορει να εφταιγε και το ρουτερ μπορει το καναλι μπορει να επηρεαζεται απο κατι αλλο μπορει παραξενος τοιχος μπορει drivers μπορει 1002

Δημοσ.

Λολ, ο,τι να ναι;

Εγκατέστησα XP σε ξεχωριστό partition (και όπως είπα η κάρτα δούλεψε χωρίς πρόβλημα).

Ε, μετά εβαλα dual boot με win7, και πλέον δουλεύει κανονικά και στα 7!

Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή!

Δημοσ.

'Ασε λιοπύρ, έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα*. 'Αμα είναι για να στρώνουν τα 7 να θέλουν εγκατάσταση...ΧΡ, ζήτω που χεστήκαμε.

*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...