lef50 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω diamond_gr την εβαλες μονος σου? ειναι ευκολο? η μονη μου ενασχοληση μεχρι τωρα ειναι να καθαριζω το εσωτερικο απο την σκονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ολόιδιες είναι. Εύκολο είναι, ανοίγεις το κουτί, συνδέεις την κάρτα στην θύρα pci-express και μετά το καλώδιο της οθόνης πάνω στην κάρτα πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω tolis_01 οποια απο τις δυο παρω δηλ ειναι το ιδιο, θα την παρω εντος ημερων και θα το παλεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamond_gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω diamond_gr την εβαλες μονος σου? ειναι ευκολο? η μονη μου ενασχοληση μεχρι τωρα ειναι να καθαριζω το εσωτερικο απο την σκονη. Ναι, μόνος μου. Το καλό είναι ότι δεν χρειάστηκε να αλλάξω κάτι στο BIOS (να μην βλέπει την ενσωματωμένη κάρτα). Την αναγνώρισε με την μία. Όπως είπε, απλά την κουμπώνεις επάνω στο PCI-E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Επανερχομαι στο θεμα επειδη ειμαι Αθηνα η Palit μου ερχεται στα 37.5 ευρω η TwinTech ειναι σε αναμονη βρηκα αυτηπου ειναι ευκολη αλλα δεν ξερω αν ειναι ιδια και ταιριαζει μπορει καποιος να με κατατοπισει η να μου υποδειξη καποια ευκολη για Aθηνα να γλυτωσω και τα μεταφορικα ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ίδια είναι, όλες οι 8400gs ίδιες είναι (διαφέρει το σύστημα ψύξης και καμιά φορά τα τσιπάκια μνήμης από εταιρία σε εταιρία). Κατά τα άλλα έχουν το ίδιο chip της nvidia, ίδιες επιδόσεις, ίδια συμβατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 tolis_01 προχωραω αφοβα λοιπον και παλι ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.