sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά...θέλω να σας ρωτήσω πως μπορώ να ορίσω το margin στα στοιχεία που χρησιμοποιώ ώστε να διαμορφώνονται δυναμικά όταν αυξομειώνεται η ανάλυση της οθόνης...στο παρών project μου έχω ορίσει το margin με ποσοστά , αλλά με την αλλαγή διαστάσεων του παραθύρου το ένα αντικείμενο πέφτει πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να χαλάει η διάταξη της σελίδας...ευχαριστώ προκαταβολικά
antonisid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω ξανακουσει παντως να μη βαζει καποιος px στο margin και να βαζει ποσοστα επι τοις % .Τι ακριβως θελεις να κανεις μηπως γινεται με καποιον αλλο τροπο....
sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Οταν αυξομειώνω το μέγεθος του παραθύρου να μην μετακεινούντε όλα τα αντικείμενα όπου ν'άνε αλλά να κρατούν την αρχική τους δομή,να μπορείς να κάνει scroll στην σελίδα δηλάδή με scroll bars.
antonisid Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ωραια...αν πχ ενα αντικειμενο εχει margin:5px 5px 3 px 2px ,και αυξηθει πχ το div στο οποιο περικλειεται δε νομιζω οτι θα μετακινηθει.Για πες πως αυξομειώνεις το μεγεθος του παραθύρου..?
elis88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Το προβλημά σου είναι σε ενα συγκεκριμένο κομμάτι η γενικά ολη η σελίδα το κάνει..;
sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τ'όκανα παιδιά ...είχα κάνει μια χαζομάρα ..topic closed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.