Προς το περιεχόμενο

Προβλημα, δεν αναγνωριζουν οι USB εξωτερικους Δισκους..

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν συνδεω στο pc external HD η flashakia δεν μου τα αναγνωριζει.. σε αλλες συσκευες δεν υπαρχει προβλημα.. τι μπορει να φταει?

Υ.Γ τα φλας και οι εξωτερικοι σκληροι σε αλλους Η/Υ δουλευουν μια χαρα.

Δημοσ.

κατευθειαν στις usb. το pc δειχνει οτι αναγνωριζει πως συσκευη συνδεθηκε. στην διαχειριση επισης βγαζει την συσκευη αλλα στο παραθυρο ο Υπολογιστης μου δεν δειχνει το driver για να δω τα αρχεια..

Δημοσ.
αλλα στο παραθυρο ο Υπολογιστης μου δεν δειχνει το driver για να δω τα αρχεια..

αυτό, δεν το...πολυκατάλαβα - πάντως ΑΦΟΥ δεν υπάρχει hub (κι αφού ΥΠΟΘΕΤΩ πως δοκίμασες πχ ΕΝΑΝ μόνο δίσκο, ΧΩΡΙΣ άλλες συσκευές να είναι συνδεδεμένες, και ΔΕΝ τον αναγνωρίζει), κάνε μια απεγκατάσταση του driver του USB controller (my computer/properties/device manager κτλ) και restart, μπας και....

Δημοσ.

αν έχεις περίσσιο δίσκο, κοπάνα windows απάνω, κι αν εκεί είναι εντάξει, τράβα ένα φορμάτ στον βασικό =p

ή δες τί γίνεται μέσω ενός live cd, με linux πχ (λογικά θα έχουν υποστήριξη USB τα cd αυτά - ρώτα στο linux section να σου πουν ποιό να κατεβάσεις)

αν πάλι τίποτα.....θα έλεγα RMA, αν είσαι εντός εγγύησης (μητρική / τροφοδοτικό)

...και βέβαια μπορείς και να περιμένεις και άλλες πιο σοφές γνώμες

Δημοσ.
Οταν συνδεω στο pc external HD η flashakia δεν μου τα αναγνωριζει.. σε αλλες συσκευες δεν υπαρχει προβλημα.. τι μπορει να φταει?

Υ.Γ τα φλας και οι εξωτερικοι σκληροι σε αλλους Η/Υ δουλευουν μια χαρα.

έχεις περάσει τους τελευταίους drivers της μητρικής σου?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι δικο μου το pc ενος φιλου ειναι.. οι usb παντως δουλευουν για αλλες συσκευες οπως modem, εκτυπωτης κτλ.. μονο για τουσ εξωτερικουσ δεν δουλευουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...