Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηχείων

kokeroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

logitech x-530 καλο ηχο αλα θα εχεις παρεμβολες αμα εχεις δηπλα pc ειναι πολυ εβεστητα και θα σε κανουν παρεμβολες παρε καλητερα τα χ-540 ακουσεμε

ειναι και καλητερα τα χ-540 το bass στα χ-530 το ρυθμηζεις απο το sub και οχι απο το χηρηστηριο παρε χ-540

Δημοσ.
Ο καθένας έχει την άποψή του. Τα έχεις ακούσει-χρησιμοποιήσει αυτά τα ηχεία?

Είχα τα Ζ4 για 2 χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο καλύτερο σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής. Καθαρός ήχος και δεν μπουκώνουν με τίποτα μέχρι το max του volume τους...

Οκ ημουν λιγο υπερβολικος.Δεν ειναι μαπα αλλα δεν αξιζουν με τιποτα τα λεφτα που κανουν...Και ναι τα εχω αγορασει για μια φιλη μου και καθε φορα που παω σπιτι της και

τα ακουω σκεφτομαι τι βλακεια εκανα...

Δημοσ.

Ας απαντήσει σε κάποια απ' τα ερωτήματα ο TS, και θα βγάλουμε μια άκρη. Μέχρι τότε μου φαίνεται πως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.. (κλασική περίπτωση)

Δημοσ.
Ας απαντήσει σε κάποια απ' τα ερωτήματα ο TS, και θα βγάλουμε μια άκρη. Μέχρι τότε μου φαίνεται πως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.. (κλασική περίπτωση)

Συγχωρεσε με αν κανω λαθος αλλα αυτο που λες εσυ "το μακρυ και το κοντο"

εγω το λεω προσωπικη αποψη και να με συγχωρεσεις και παλι αν κανω λαθος αλλα η ανταλλαγη αποψεων δεν ειναι η βασικη ιδεα του forum;

Δημοσ.
Οκ ημουν λιγο υπερβολικος.Δεν ειναι μαπα αλλα δεν αξιζουν με τιποτα τα λεφτα που κανουν...Και ναι τα εχω αγορασει για μια φιλη μου και καθε φορα που παω σπιτι της και

τα ακουω σκεφτομαι τι βλακεια εκανα...

Tα οποια ειχα πρωτεινει εμμεσα εγω...:-D

Και θα συμφωνησω με τον φιλο m@roud@s,το χειροτερο value for money ηχειο απο την logitech που εχω ακουσει...

-Για τα λεφτα τους παντα- μαπα το καρπουζι,πολυ καλυτερα να παει καποιος να παρει τα x-230 και την διαφορα να την κανει σουβλακια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:18 ----------

Ο καθένας έχει την άποψή του. Τα έχεις ακούσει-χρησιμοποιήσει αυτά τα ηχεία?

Είχα τα Ζ4 για 2 χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο καλύτερο σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής. Καθαρός ήχος και δεν μπουκώνουν με τίποτα μέχρι το max του volume τους...

Με τι τα συγκρινεις?

Προσωπικα μου "βγαλανε" το ακριβως αντιθετο:

Θαμπα,αδυναμα και αρκετη παραμορφωση πολυ πριν το max τους...

Να εφταιγε οτι δεν ηταν "στρωμενα"?Δοκιμαστηκαν κανενα 3ωρο με διαφορα ειδη μουσικης κ δεν μου εκατσε κανενα σωστα...

Δημοσ.

Τα Ζ4i τα αγόρασα πριν κανα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...πολύ καλό ήχο και μπάσο! Oύτε καν μπουκώνουν, τουλάχιστον με bitrates 320kb/sec....Να προσθέσω ότι ασχολούμαι και με το djing και νοιώθω γενικά από ποιότητα ήχου..:)

Δημοσ.
Τα Ζ4i τα αγόρασα πριν κανα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...πολύ καλό ήχο και μπάσο! Oύτε καν μπουκώνουν, τουλάχιστον με bitrates 320kb/sec....Να προσθέσω ότι ασχολούμαι και με το djing και νοιώθω γενικά από ποιότητα ήχου..:)

Έλα ρε μαν τώρα..

Δημοσ.

το bitrate του mp3 τι σχεση εχει με το μπουκωμα των ηχειων?

Αυτο οτι ασχολεισαι με djing τι το θελες και το ειπες...

Δημοσ.

Ποιότητα mp3 ρε παιδιά! πού είναι το περίεργο?? Και συγνώμη κιόλας που είπα ότι ασχολούμαι:S:S Ξέχασα ότι μιλάω με τους guru του ήχου:S:S

Δημοσ.
Ποιότητα mp3 ρε παιδιά! πού είναι το περίεργο?? Και συγνώμη κιόλας που είπα ότι ασχολούμαι:S:S Ξέχασα ότι μιλάω με τους guru του ήχου:S:S

ναι ξερουμε οτι το bitrate ειναι αναλογο με την ποιοτητα του mp3. Αυτο που ρωταω ειναι τι σχεση εχει το bitrate με το μπουκωμα των ηχειων?

Η απαντηση ειναι καμια.

Το μπουκωμα των ηχειων τις περισσοτερες φορες προερχεται απο κακης ποιοτητας ενισχυτες. Το ηχειο ως ηχειο και πιο συγκεκριμενα οι κωνοι του, δυσκολα θα μπουκωσουν, συνηθως εχουν αρκετα μεγαλες ανοχες σε αντιθεση με τον ενισχυτη. Οι πρωτες υποψηφιες συχνοτητες προς παραμορφωση-μπουκωμα ειναι οι ψηλες, δηλαδη τα πριμα. Ειτε 80kbps bitrate παιζουν, ειτε 320kbps θα μπουκωσουν στις ιδιες σταθμες.

Υποψιν οτι αν τα ηχεια μπουκωσουν κινδυνευουν να καουν και αναφερομαι κυριως στα tweeter που εχουν ευαισθητα πηνια και καιγονται πολυ ευκολα αν παιρνουν παραμορφωμενο ηχο λογω ελλειπους ενισχυσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...