runner1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα να δεις.....δεν θα παίζουμε με τις λέξεις οπως είπες κι εσύ πιο πάνω! Υποκειμενικά είναι η δική σου χρήση και από αυτή κρίνεις!Υποκειμενικά είναι επίσης η δική μου χρήση και από αυτή κρίνω! Όταν όμως μιλάω αντικειμενικά σημαίνει ότι έχω πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις χρηστών συμπεριλαμβανομένου και της δικιάς μου και έβγαλε ένα πιο ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ συμπέρασμα! Επίσης εσύ μιλάς ΜΟΝΟ για την έκδοση 2G.Εγώ μιλάω (στο μέτρο του δυνατού πάντοτε) για όλες τις εκδόσεις!(που εννοειται πως το 3GS είναι η καλύτερη και εννοείται ότι αυτό έπρεπε από την αρχή να ήταν το IPHONE και όχι τα 2 προηγούμενα!!!) Για παράδειγμα επειδή εμένα κρατάει 4+ μέρες δεν σημαίνει ότι κρατάει σε όλους τόσο!Σε κάποιους μπορεί αν είναι 3!Όσων με νορμάλ χρήση ήταν κάτω από 3 μέρες υπήρχε κάποιο θέμα(Φαντάσου....οι πχ 2.5 μέρες νορμάλ χρήσης τους φαινόντουσαν προβληματικές!!!)!Έχω δει και περίπτωση 5+ ημερών.....!Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο σωστό!Είναι καθαρά χρήση ΕΝΟΣ στόμου! Αυτό σου λέω τόσην ώρα κι εσύ επιλέγεις να παίζεις με τις λέξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αυτό σου λέω τόσην ώρα κι εσύ επιλέγεις να παίζεις με τις λέξεις! Οκ οτι πεις.Περι ορεξεως.Το πεθαναμε το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα