Προς το περιεχόμενο

Πλήρης υποστήριξη Flash στα smartphones εκτός του iPhone

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Στην καλύτερη από εμπειρίες παιδιών που έχουν διάφορα μοντέλα IPHONE πετυχαίνουν 2 μέρες το πολύ!!!!

Το καταλαβαινεις φανταζομαι ποσο γενικο ειναι αυτο που λες ε?Τι εχουν οι φιλοι σου να τρεχει?Περα απο παιχνιδια,κλησεις και ipod. SSH?Push?Mail?Location?Φωτεινοτητα?3G?Βluetooth?wifi?EDGE?Ειναι σχετικο ξαναλεω.Σου εδωσα παραδειγμα χρησης και σου ειπα πως ειμαι ικανοποιημενος.Προφανως δεν σου κανει,περι ορεξεως λοιπον.

Ε όσο παράξενο και αν σου ακούγεται αυτή η αυτονομία για μια συσκευή που κοστίζει 600€ είναι για κλάματα.....την οποία λέξη δεν την χρησιμοποίησα εγώ πιο πριν αλλά εσύ προηγουμένως!!

Φανταζομαι θα παιξουμε με τις λεξεις τωρα και θα μου πεις πως με το παρακατω δεν εννοοουσες οτι η αυτονομια ειναι για κλαματα ε?

Ναι,γιατί τώρα η αυτονομία της συσκευής είναι πολύ καλή...!Αν όντως ίσχυε αυτό θα ήταν σαν να παραδεχόντουσαν (ΑΝΟΙΧΤΑ...) ότι η διαχείριση ενέργειας του επαναστατικού κινητού τους είναι για κλάματα!
Απλώς είπα ότι ΔΕΝ είναι καλή και ξαφνικά θίχτηκες!

!

Θιχτηκα?Χμμμ,μετοχος της apple δεν ειμαι,επισης δεν το εχω σχεδιασει το μηλοφωνο,οποτε δεν εχω να κερδισω απολυτως τιποτα με το να σου αλλαξω γνωμη ή να ενδιαφερομαι για την γνωμη σου αρκετα ωστε να θιχτω.Συζητηση κανουμε.(Αν θελεις να μαθεις αν μιλας με fanboy της Apple,κανε τον κοπο να δεις posts μου περι iphone/apple).Αυτο που ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις ειναι πως η αυτονομια ειναι μια χαρα για αυτα που προσφερει το κινητο.Δεν σε ικανοποιει,χρειαζεσαι μεγαλυτερη?Κανενα προβλημα,εχεις το omnia και κανεις την δουλεια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναφέρω γενικά ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΡΗΣΤΩΝ IPhone και κάνω σύγκριση με ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΡΗΣΤΩΝ Ομνια!

Όπως εσύ ανέφερες για 1-2 μέρες δικιάς σου χρήσης έτσι κι εγώ σου λέω ότι η αυτονομία πυο έχω πετύχει είναι μέχρι 4+ μέρες!

Άρα με λίγα λόγια σου έκανα 2 συγκρίσεις....μια ΓΕΝΙΚΗ και μια ΕΙΔΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ!

Και στις 2 αντικειμενικά να το πάρεις ΔΕΝ είναι καλή η αυτονομία που λες!Μέτρια πράγματα!Όλα αυτά στα είπα για να καταλάβεις επίσης ότι οι κύριοι "τεχνικοί" της Apple είναι τραγικοί λόγω της δικαιολογίας που προβάλλουν για την μη υποστήριξη flash αλλά δεν καταλαβαίνουν φαίνεται ότι έτσι "θαβούν" έμμεσα την συσκευή τους (αν και καλά ίσχυε αυτό με την μπαταρία-flash-κατανάλωση!)!Στην ουσία το όλο θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ!

Εγώ για αυτόν τον λόγο απάντησα...για τις χαζές τους δικαιολογίες!

• Moderators

Όπως εσύ ανέφερες για 1-2 μέρες δικιάς σου χρήσης έτσι κι εγώ σου λέω ότι η αυτονομία πυο έχω πετύχει είναι μέχρι 4+ μέρες!

Που ακριβως ανεφερα "1-2 μερες δικης μου χρησης"?

Από την στιγμή που μου έλεγες για 7 ώρες μουσική κ.α. λίγο πιο πριν αλλά δεν ανέφερες για "ΜΕΡΕΣ" άρα αυτή η χρήση που του κάνεις είναι για μια μέρα!!!!Εδώ πέρα ένα άλλο παιδί λίγο πριν με (μάλλον) λιγότερη χρήση από σένα και το φορτίζει ανα 2 μέρες!!!

Όπως και να'χει και οι 2 δεν μιλήσατε καθαρά για την χρήση αλλά πολύ πιο γενικά!Εγώ είπα πιο αναλυτικά πώς το χρησιμοποιώ και πόσο κρατάει!ΑΑΑΑΑ μην ξεχάσω...άλλη αυτονομία έχει μία συσκευή στο ένα δίκτυο και άλλη σε άλλο!Εγώ έχω Cosmote που θεωρείται "ρουφήχτρα" σε σχέση με τις άλλες.

LoL αν σας τη σπάει τόσο πάρτε backup batteries και λύθηκε το θέμα...

http://cgi.ebay.com/External-Backup-Battery-Charger-For-iPhone-3G-2G-iPod_W0QQitemZ150379835132QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item2303562efc

• Moderators
Από την στιγμή που μου έλεγες για 7 ώρες μουσική κ.α. λίγο πιο πριν αλλά δεν ανέφερες για "ΜΕΡΕΣ" άρα αυτή η χρήση που του κάνεις είναι για μια μέρα!!!!

Aν σου ακουγεται λιγο το 7 ωρες συνεχομενη μουσικη+παιχνιδια+κλησεις οκ.Και μια και το θελεις σε μερες,με γενικη χρηση ανετα βγαινουν οι 2 μερες και αν δεν ακουσω πολυ μουσικη,παμε στις 3.Ξαναλεω εχουμε αλλα μετρα και αλλα σταθμα.Απ οτι φαινεται αλλο θεωρεις εσυ"για κλαματα"και αλλο εγω.Για μια ακομα,τελευταια,φορα,δεν κανω συγκριση με το οmnia,αναλυω την αυτονομια ενος κινητου σχεδον 2 χρονων εντατικης χρησης και δεν νομιζω πως μπορουσα να ειμαι πιο αναλυτικος οταν σου ανεφερα το παραπανω.Την καλημερα μου,πολυ το κουρασαμε.

runner1

Δηλαδη με λιγα λογια αμφισβητεις ανοιχτα τους τεχνικους της Apple που λενε οτι με το flash η αυτονομια θα πεσει, και πιστευεις οτι ολα γινονται για εμπορικους σκοπους. Μπορεις να μας εξηγησεις ποιοι ειναι αυτοι οι εμπορικοι σκοποι?

runner1

Δηλαδη με λιγα λογια αμφισβητεις ανοιχτα τους τεχνικους της Apple που λενε οτι με το flash η αυτονομια θα πεσει, και πιστευεις οτι ολα γινονται για εμπορικους σκοπους. Μπορεις να μας εξηγησεις ποιοι ειναι αυτοι οι εμπορικοι σκοποι?

Ποιοι είναι;;;Το είπε και ένα παιδί πολύ πιο πριν!ΑΝ το κινητό έχει υποστήριξη flash ΑΝΕΤΑ θα μπορούν να κάνουν compile οι προγραμματιστές παιχνίδια/προγράμματα για να παίζουν στο κινητό και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ χωρίς τις ανάγκες του Apple Store!Με λίγα λόγια no programs/games in apple store-no money για την Apple!

Για αυτό λέω ότι αυτά είναι ηλίθιες δικαιολογίες των τεχνικών τους!

Gio:

Για την αυτονομία.....τώρα μίλησες συγκεκριμένα σε μέρες!Επίσης βάλε μια ταινιούλα να δεις,λίγο gps και αν σου κρατήσει παραπάνω από 1 μέρα τότε έλα πες το μου!Αυτό εννοώ εγώ αυτονομία!Με μόνο μουσική/ράδιο (που δεν καταναλώνει τόση πολλή ενέργεια) και λίγο κλήσεις παιχνίδια......επιμένω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν είναι καλή η αυτονομία!ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑΙ.....σε ικανοποιεί!Και μην το λες μόνο σε μένα!Δεν το λέω μόνο εγώ!Ξέρεις πόσοι χρήστες του IPHONE λένε αυτό το πράγμα;Για μπες στα forums και διάβασε τα σχόλια!Όλοι είναι τρελοί;

michael92:

Σίγουρα είναι μια λύση αλλά όχι και η καλύτερη.....εξωτερική μπαταρία (κι άλλο πιο μεγάλο το κινητό!)?Αλλά τουλάχιστον είναι μια λύση για την εξυπνάδα της Apple για το θέμα....."μόνιμη μπαταρία"!

• Moderators

Gio:

Για την αυτονομία.....τώρα μίλησες συγκεκριμένα σε μέρες!Επίσης βάλε μια ταινιούλα να δεις,λίγο gps και αν σου κρατήσει παραπάνω από 1 μέρα τότε έλα πες το μου!Αυτό εννοώ εγώ αυτονομία!Με μόνο μουσική/ράδιο (που δεν καταναλώνει τόση πολλή ενέργεια) και λίγο κλήσεις παιχνίδια......επιμένω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν είναι καλή η αυτονομία!ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑΙ.....σε ικανοποιεί!Και μην το λες μόνο σε μένα!Δεν το λέω μόνο εγώ!Ξέρεις πόσοι χρήστες του IPHONE λένε αυτό το πράγμα;Για μπες στα forums και διάβασε τα σχόλια!Όλοι είναι τρελοί;

Mε σενα συζηταω boy,μαζι το αναλυουμε το θεμα,σε σενα θα απευθυνθω.

Πιστεψε με,ξερω τι παιζει στα forums και οταν βλεπω παραπονα για την αυτονομια,ρωταω αυτα που ρωτησα και σε σενα οταν μου ειπες για τους φιλους σου μερικα posts πριν(ssh,wifi,push,bluetooth,φωτεινοτητα,EQ στο ipod,κλπ,κλπ)

Για να βγει το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θα πρεπει να μου δωσεις μια απαντηση σ αυτα λοιπον.Τι ρυθμισεις εχουν?Ποσο χρησιμοποιουν και με τι τροπο την καθε λειτουργια του iPhone?Aν δεν εχουμε λοιπον ιδιες συνθηκες συγκρισης με ολους αυτους τους χρηστες που προφανως δεν ειναι τρελοι,ολα ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Και επισης,το iPhone μου δεν εχει gps,οπως ειπα και πριν μιλαμε για κινητο 2 χρονων περιπου aka iPhone 2G.

Να ρωτησω κατι,εχεις/ειχες ποτε iPhone?

Ειναι γεγονος οτι το flash ζοριζει πολυ τον επεξεργαστη, και αρα ξοδευει πολυ μπαταρια, δε καταλαβαινω γιατι να το αμφισβητουμε αυτο. Ενας παλιος σταθερος υπολογιστης που εχω με το ζορι παιζει flash βιντεακια, και παιχνιδια.

Γνωμη μου ειναι οτι οι τεχνικοι της Apple κατι ξερουν παραπανω απο τους υπολοιπους και δε βαζουν flash, γιατι στο τελος αυτο που μενει στον μεσο χρηστη ειναι οτι "τελειωσε η μπαταρια γρηγορα!! Τι @%$#@ κινητο ειναι αυτο που αγορασα!"

Αυτό με την μπαταρία είναι μια καλή δικαιολογία. Όχι ότι δεν ισχύει, απλά δεν είναι ο πραγματικός λόγος.

Το είπε και ένα παιδί πολύ πιο πριν!ΑΝ το κινητό έχει υποστήριξη flash ΑΝΕΤΑ θα μπορούν να κάνουν compile οι προγραμματιστές παιχνίδια/προγράμματα για να παίζουν στο κινητό και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ χωρίς τις ανάγκες του Apple Store!Με λίγα λόγια no programs/games in apple store-no money για την Apple!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υποστηρίζεται ούτε java ούτε οποιαδήποτε άλλη virtual machine όπως είπε και κάποιος πιο πάνω.

Και αν τον έπαιρνε τον jobs για πολλές άλλες υπηρεσίες "δεν θα έφτανε η μπαταρία".

• Moderators

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υποστηρίζεται ούτε java ούτε οποιαδήποτε άλλη virtual machine όπως είπε και κάποιος πιο πάνω.

Και αν τον έπαιρνε τον jobs για πολλές άλλες υπηρεσίες "δεν θα έφτανε η μπαταρία".

Ακριβως.Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο κατι τετοιο.Λεφτα θελει να βγαλει και η μπαταρια ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια.

michael92:

Σίγουρα είναι μια λύση αλλά όχι και η καλύτερη.....εξωτερική μπαταρία (κι άλλο πιο μεγάλο το κινητό!)?Αλλά τουλάχιστον είναι μια λύση για την εξυπνάδα της Apple για το θέμα....."μόνιμη μπαταρία"!

Βασικά δεν μεγαλώνει το κινητό γιατί λειτουργεί σαν φορτιστής, δηλαδή το φορτίζεις και το βγάζεις ;) Δηλαδή μπορείς να το έχεις σε μια τσέπη στην ζακέτα και άμα μείνεις από μπαταρία το φορτίζεις. Α οι phone-plus έχουν βγάλει τέτοια για όλα τα κινητά ;)

Ειναι γεγονος οτι το flash ζοριζει πολυ τον επεξεργαστη, και αρα ξοδευει πολυ μπαταρια, δε καταλαβαινω γιατι να το αμφισβητουμε αυτο. Ενας παλιος σταθερος υπολογιστης που εχω με το ζορι παιζει flash βιντεακια, και παιχνιδια.

Καταρχάς η apple δεν το βγάζει για οικονομικούς λόγους και πολύ καλά κάνει, επιτέλους ένα marketplace με οικονομικές εφαρμογές χωρίς πειρατεία! Αυτό που λες με τον επεξεργαστή απλά δεν στέκει, ο επεξεργαστής όταν είναι μονοπύρηνος θα ξοδέψει την ίδια ενέργεια είτε χρησιμοποιείται το 50% είτε το 90% αυτά που δεν χρησιμποιούνται στην ουσία είναι κενές πράξεις που όμως και πάλι καταναλώνουν ενέργεια. Το μπερδεύεις με τους πολυπήρυνους που όταν δεν υπάρχει επεξεργαστική ανάγκη απενεργοποιούνται πυρήνες προσωρινά ;) Νομίζω ότι όταν το iphone είναι σε αδράνεια απενεργοποιείται ο επεξεργαστής και λειτουργεί ένα μικρό chip για αφύπνηση του κινητού ή για να σε ενημερώσει για κλήση κλπ.

Radiatedsoul

Μια χαρά σου απάντησαν ΚΑΙ οι υπόλοιποι!Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι εννοούσα!

Gio

Ευτυχώς είχα Iphone αλλά ΔΩΡΕΑΝ.....μόνο για δοκιμή για λίγο καιρό και απλά είχα ξενερώσει την ζωή μου τότε!Από όλες τις εκδόσεις που έβγαλε η Apple αυτή που αξίζει περισσότερο τα λεφτά της είναι το 3GS!Έτσι έπρεπε να ήταν το πρώτο Iphone!Όχι με τις τόσες ελλείψεις και τα διάφορα "χαρακτηριστικά" που τα δικαιολογούσε η Apple σαν features!

Για την αυτονομία.....ναι καλά....μήπως θες να αρχίσω να σου γράφω από φίλους μου και από δεκάδες Posts από forums αναλυτικά τι χρήση έκανε ο καθένας;Πλάκα μου κάνεις;Το συμπέρασμα που σου λέω (1-2 μέρες αυτονομία) είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ από όλους αυτούς τους χρήστες!Σε όποιον αρέσει αυτό καλώς!Με το να μου λες για την δική σου χρήση ΜΟΝΟ και με τέτοιο τρόπο......απλά δεν μου λέει κάτι!

• Moderators
Radiatedsoul

Για την αυτονομία.....ναι καλά....μήπως θες να αρχίσω να σου γράφω από φίλους μου και από δεκάδες Posts από forums αναλυτικά τι χρήση έκανε ο καθένας;Πλάκα μου κάνεις;Το συμπέρασμα που σου λέω (1-2 μέρες αυτονομία) είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ από όλους αυτούς τους χρήστες!Σε όποιον αρέσει αυτό καλώς!Με το να μου λες για την δική σου χρήση ΜΟΝΟ και με τέτοιο τρόπο......απλά δεν μου λέει κάτι!

E τι ναι καλα ρε συ?Εγω σου λεω για την δικη μου γιατι ξερω και τι χρηση κανω.Εσυ εισαι αυτος που μου λες πως ξερεις τι συμβαινει αντικειμενικα.Πως θα βγει το αντικειμενικα?Επειδη το λες εσυ ειναι αντικειμενικα?Αν δεν εχουμε τον ιδιο τροπο χρησης με τους φιλους σου που κανεις συγκριση ή με τα δεκαδες post στα forum που λες,τι φταιω εγω?Αν εχω ανοιχτα ολα τα συναφη που σου πα πιο πανω,χαιρω πολυ πως δεν θα κραταει πολυ.Αυτο που μπορεις να πεις ειναι πως χρειαζεται λιγο tweaking για να ρθει στα καλα του.

Για μενα λοιπον η αυτονομια ειναι 2-3 μερες.Αν σου αρεσει καλως,αν δεν σου αρεσει περι ορεξεως.Απτην στιγμη που εχεις ασχοληθει με iPhone μονο για δοκιμη,δεν νομιζω πως χρειαζεται να το τραβηξουμε αλλο.Over and out.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...