Hetfield Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όσο για την μη-υποστήριξη του Flash στο iPhone, ως κάτοχος της εν λόγω συσκευής, με τσαντίζει απίστευτα η αλαζονεία της Apple. Και μενα με τσαντιζει κι ας μην ειμαι κατοχος οτιδηποτε της Apple, κι ουτε προκειται να γινω για αυτο το λογο Ναι εντάξει παίδες! Μήπως φταίει η Apple και στο ότι το flash δεν παίζει καλά ούτε στο linux; Φυσικά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο mac os x που είναι linux like. Γιατί άραγε το flash να είναι βελτιστοποιημένο μόνο στα windows based συστήματα; Για να δούμε και στο android πόσο καλά θα παίζει.... Ο Flash Player δε παιζει καλα σε κανενα 64bit λειτουργικο. Σε 32bit Linux παιζει μια χαρα. Με τα netbookάκια τι θα γίνει? Θα δούμε ποτέ HD video να παίζει σωστά? Έχω καταφέρει στο 1000HE μου να παίξω μια χαρά video σε 720 με σχεδόν όλους τους γνωστούς τύπους video. Τα flash πάντα σέρνονται. Αντε τα flash να βελτιωθουν λιγο με τη καινουργια εκδοση. Αλλα στο 1000HE δε προκειται να δεις ποτε HD video (αντε το πολυ 720p και αν) και ειδικα σε flash, αφου η καρτα γραφικων δεν υποστηριζει GPU accelaration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αντε τα flash να βελτιωθουν λιγο με τη καινουργια εκδοση. Αλλα στο 1000HE δε προκειται να δεις ποτε HD video (αντε το πολυ 720p και αν) και ειδικα σε flash, αφου η καρτα γραφικων δεν υποστηριζει GPU accelaration. Μα για 720 μιλάμε. Δεν περιμένω να παίξει 1080. Επειδή όμως ακόμα και σε ένα μηχανάκι με 10" οθόνη το 720 κάνει τη διαφορά, το χρησιμοποιώ συχνά, όπου είναι διαθέσιμο. Και όπως είπα και παραπάνω, QuickTime 720 παίζει, Wmv 720 παίζει, H.264 με CoreAVC παίζει. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το flash είναι τόσο βαρύ και είναι το μοναδικό που δεν παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas4k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σχετικά με το iphone μπορείτε να δείτε την υποστήριξη από την adobe στην έκδοσης της cs5 flash ----- Some of the new features include: * Applications for iPhone — Publish ActionScript 3® projects in Adobe Flash Professional to run as applications ..... ------ Το link= http://labs.adobe.com/technologies/flashcs5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σχετικά με το iphone μπορείτε να δείτε την υποστήριξη από την adobe στην έκδοσης της cs5 flash ----- Some of the new features include: * Applications for iPhone — Publish ActionScript 3® projects in Adobe Flash Professional to run as applications ..... ------ Το link= http://labs.adobe.com/technologies/flashcs5/ και γιατί σαν Native apps και όχι σαν swf μέσα από τον mobile safari ας πούμε; Να σου πω γιατί; Γιατί θέλουν το περιεχόμενο στο appstore και όχι στον κάθε «τυχαίο» που έχει 500.000 flash παιχνίδια στην σελίδα του και ζει απ' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια, το χε πει κ η ιδια η Apple όταν την ρωταγαν γιατι δεν βαζει Flash στο iPhone.. ο λογος ειναι οτι θα μειωθει δραματικα η αυτονομια της συσκευης,κατι που η ιδια δεν το θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas4k Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 και γιατί σαν Native apps και όχι σαν swf μέσα από τον mobile safari ας πούμε;Να σου πω γιατί; Γιατί θέλουν το περιεχόμενο στο appstore και όχι στον κάθε «τυχαίο» που έχει 500.000 flash παιχνίδια στην σελίδα του και ζει απ' αυτό. Είναι γνωστές οι αρχές της εταιρίας σε αυτό το θέμα... γι' αυτό άλλωστε δεν έχει ραδιόφωνο το iphone. Φυσικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος κάνει compile τα παιχνίδια του ή ότι άλλο έχει γράψει με τη νέα flash και τα διανέμει δωρεάν στο web. Τώρα αν προτιμήσει το apple store .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Είναι γνωστές οι αρχές της εταιρίας σε αυτό το θέμα... γι' αυτό άλλωστε δεν έχει ραδιόφωνο το iphone. Φυσικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος κάνει compile τα παιχνίδια του ή ότι άλλο έχει γράψει με τη νέα flash και τα διανέμει δωρεάν στο web. Τώρα αν προτιμήσει το apple store .... Η αρχή λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού δέκτη διέπεται και από την ικανότητά του να λειτουργεί χωρίς καθόλου μπαταρίες ή υποστήριξη εξωτερικής τροφοδοσίας ρεύματος. *(επαγωγικά μέσω των ίδιων των ραδιοκυμάτων μπορεί να δουλέψει) Η μπαταρία στους ραδιοφωνικούς δέκτες χρειάζεται για την ενίσχυση του σήματος στην έξοδο του ραδιοφωνικού δέκτη κυρίως, αλλιώς θα ήταν πολύ αδύναμο το σήμα για να μπορέσουμε να το ακούσουμε...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbirbilis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, η Apple ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ οποιαδήποτε VM (Virtual Machine) στο iPhone και γενικότερα ότι μπορεί να φέρει και φορτώσει εκτελέσιμο κώδικα από το Internet. Δυστυχώς αυτό το κάνει και για εμπορικούς λόγους (γιατί θέλει να βγάζει ποσοστά από το iTunes store μέσω του οποίου αγοράζεις εφαρμογές και media) αλλά και για τεχνικούς (δεν έχει φτιάξει μια πλατφόρμα που να είναι ασφαλής απομονώνοντας την κάθε εφαρμογή). Αυτό έχει προκαλέσει και πρόβλημα σε πολλούς developers γιατί αναγκάζεται να κάνει εκτενή έλεγχο σε κάθε εφαρμογή και στις ανανεώσεις μιας εφαρμογής καθυστερώντας πολύ να τις δεχτεί (3 βδομάδες το λιγότερο απ'ότι διάβασα). Αυτό σε αντίθεση με την πλατφόρμα .NET της Microsoft (ένα cross-platform υποσύνολο της οποίας ΠΕΡΙΕΧΕΙ μέσα του το Silverlight) που απομονώνει τις εφαρμογές μεταξύ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα μπορούσε πάντως να κάνει υποστήριξη Flash και απλά να παίζει σε site που έχουν γίνει approved? πχ youtube, metacafe κλπ Δηλαδή να παίρνουν άδεια τα site και να παίζει μόνο σε αυτά. Σαν μέση λύση είναι πολύ καλή νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια, το χε πει κ η ιδια η Apple όταν την ρωταγαν γιατι δεν βαζει Flash στο iPhone.. ο λογος ειναι οτι θα μειωθει δραματικα η αυτονομια της συσκευης,κατι που η ιδια δεν το θελει. Ναι,γιατί τώρα η αυτονομία της συσκευής είναι πολύ καλή...!Αν όντως ίσχυε αυτό θα ήταν σαν να παραδεχόντουσαν (ΑΝΟΙΧΤΑ...) ότι η διαχείριση ενέργειας του επαναστατικού κινητού τους είναι για κλάματα! Οι λόγοι είναι καθαρά εμπορικοί και σε πολύ μιρκότερο ποσοστό τεχνικοί!Για όλα υπάρχει τρόπος αλλά......!Αναφέρθηκαν και τα παιδιά πιο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ναι,γιατί τώρα η αυτονομία της συσκευής είναι πολύ καλή...! Συμφωνουμε στα υπολοιπα,αλλα απο την αποψη της αυτονομιας,μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι.Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις αλλα 7 ωρες μουσικη,μερικα παιχνιδια γυρω στο μισαωρο και κλησεις γυρω στο 20λεπτο,μετα απο σχεδον 2 χρονια αντιστοιχης χρησης,μια χαρα μου φαινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνουμε στα υπολοιπα,αλλα απο την αποψη της αυτονομιας,μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι.Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις αλλα 7 ωρες μουσικη,μερικα παιχνιδια γυρω στο μισαωρο και κλησεις γυρω στο 20λεπτο,μετα απο σχεδον 2 χρονια αντιστοιχης χρησης,μια χαρα μου φαινονται. Και εγώ πλήρως ικανοποιημένος από το 3Gs μου, 3-4 ώρες τη μέρα χρήση και φόρτιση κάθε 2 μέρος ενώ η μπαταρία είναι κάπου στο 25% πριν το φορτίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Για μια στιγμή ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ!Οι περισσότεροι κάτοχοι όλων των εκδόσεων IPHONE έχουν αυτονομία 1-2 μέρες ανάλογα με την χρήση που του κάνουν!Αν αυτή είναι πολύ καλή αυτονομία τότε εγώ με 4+ μέρες περίπου τι πρέπει να λέω;Α και σε αυτές τις 4 μέρες κάνω 40' την μέρα περίπου τηλεφωνήματα,παιχνιδάκια,μουσικούλα κ.α.! Δεν έχω IPHONE αλλά ΟΜΝΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Για μια στιγμή ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ!Οι περισσότεροι κάτοχοι όλων των εκδόσεων IPHONE έχουν αυτονομία 1-2 μέρες ανάλογα με την χρήση που του κάνουν! Aναλογα με την χρηση που κανουν λοιπον. Αν αυτή είναι πολύ καλή αυτονομία τότε εγώ με 4+ μέρες περίπου τι πρέπει να λέω;Α και σε αυτές τις 4 μέρες κάνω 40' την μέρα περίπου τηλεφωνήματα,παιχνιδάκια,μουσικούλα κ.α.! Ξαναλεω λοιπον το παρακατω.Αν δεν σου ακουγεται ικανοποιητικο,προφανως εχουμε αλλα μετρα κ αλλα σταθμα,για μενα ειναι πληρως ικανοποιητικο. Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις αλλα 7 ωρες μουσικη,μερικα παιχνιδια γυρω στο μισαωρο και κλησεις γυρω στο 20λεπτο,μετα απο σχεδον 2 χρονια αντιστοιχης χρησης. Δεν σου λεω πως το omnia εχει χειροτερη ή καλυτερη αυτονομια και δεν μ απασχολει να μπω στην διαδικασια να το ψαξω.Αυτο που λεω ειναι πως η αυτονομια του iphone δεν ειναι "για κλαματα"οπως ειπες σε προηγουμενο post σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Στην καλύτερη από εμπειρίες παιδιών που έχουν διάφορα μοντέλα IPHONE πετυχαίνουν 2 μέρες το πολύ!!!!Όσο συντηρητικοί και να είναι δηλαδή δεν πετυχαίνουν καλύτερη αυτονομία!Η πλειοψηφία όμως λόγω μουσικής,παιχνιδιών κ.α. (τα οποία καταναλώνουν αρκετά!) αναγκαστικα το φορτίζει σχεδόν καθημερινά!Ε όσο παράξενο και αν σου ακούγεται αυτή η αυτονομία για μια συσκευή που κοστίζει 600€ είναι για κλάματα.....την οποία λέξη δεν την χρησιμοποίησα εγώ πιο πριν αλλά εσύ προηγουμένως!!Απλώς είπα ότι ΔΕΝ είναι καλή και ξαφνικά θίχτηκες! Ενημερωτικά....εγώ με φουλ χρήση,τηλέφωνα,ταινία (ασυμπίεστη!!!),παιχνίδια,ίντερνετ(με flash παρακαλώ),μουσική,gps κ.α. έχω πετύχει 2 μέρες αυτονομία στην χειρότερη!Αν αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του...τι άλλο να πω έπειτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα