Προς το περιεχόμενο

αγορα ebay-δεν εσταλη το προιον

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 βδομάδες πλήρωσα μέσω paypal ένα κομπιουτεράκι texas instruments ti-89 μέσω ebay και ακόμα δε μου το έχουν στείλει.Στέλνω mail σε αυτόν που το αγόρασα και δεν παίρνω απάντηση.Η χρέωση έχει γίνει κανονικά.Τί μπορώ να κάνω τώρα?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, είχα παραγγείλει ένα usb hub από taiwan μέσω ebay και θυμάμαι οτι είχε κάνει ένα ολόκληρο μήνα να έρθει. Οπότε θα σε συμβούλευα να κάνεις λίγο υπομονή, τι να πω; Καλά αυτός δεν απαντάει σε email; Τι σόι πωλητής είναι;

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Δημοσ.

Από που στο στέλνει?

Με τι τρόπο στο στέλνει? (courier,απλό,συστημένο?)

Μέσω paypal θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω όταν ανοίξεις controversia (δεν ξέρω πως είναι στα αγγλικά-την διαδικασία δλδ που λες στο ebay+στο paypal ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος και θες τα λεφτά σου πίσω ) αλλά θα υπάρχει μπέρδεμα αν στο στέλνει απλό(Γιατί δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι δεν το χεις λάβει-ενώ στο συστημένο θα του ζητήσουν του πωλητή σου την απόδειξη ότι το έστειλε)

Δημοσ.
Από που στο στέλνει?

Με τι τρόπο στο στέλνει? (courier,απλό,συστημένο?)

Μέσω paypal θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω όταν ανοίξεις controversia (δεν ξέρω πως είναι στα αγγλικά-την διαδικασία δλδ που λες στο ebay+στο paypal ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος και θες τα λεφτά σου πίσω ) αλλά θα υπάρχει μπέρδεμα αν στο στέλνει απλό(Γιατί δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι δεν το χεις λάβει-ενώ στο συστημένο θα του ζητήσουν του πωλητή σου την απόδειξη ότι το έστειλε)

Shipping details

USPS Express Mail International

Με αυτόν τον τρόπο μου το στέλνει.Είναι απο Αμερική ο τυπάς United states και φαίνεται γνωστός πωλητής.Πώς λέτε να κινηθώ?εν τω μεταξύ τα λεφτά έχουν χρεωθεί στην κάρτα μου εδώ και 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Α μάλιστα.Καλό αυτό.Κάποιο νούμερο υπάρχει για την αναζήτηση του κουτιου (Το βάζεις στο σαιτ της USPS και βλέπεις πού βρίσκεται) ?

Από Αμερική δεν γνωρίζω πόσο καιρό κάνει αλλά μέχρι μήνα θα περίμενα χωρίς να κάνω τπτ.Μετά...και βλέπωντας ότι ο πωλητής δεν απαντάει άνοιξε την διαδικασία και λες κ ότι δεν απαντάει και θες τα λεφτά σου πίσω.(Θα τα πάρεις μην ανησυχείς αλλά ίσως αργήσουν λίγο)

Μπορεί να έχει ήδη σταλεί αλλά να καθυστερεί (αθώος ο πολιτής).

androu:Το τελωνείο δεν ειδοποιεί ??

Δημοσ.
Shipping details

USPS Express Mail International

Με αυτόν τον τρόπο μου το στέλνει.Είναι απο Αμερική ο τυπάς United states και φαίνεται γνωστός πωλητής.Πώς λέτε να κινηθώ?εν τω μεταξύ τα λεφτά έχουν χρεωθεί στην κάρτα μου εδώ και 2 βδομάδες.

Εμένα μου ήρθανε σήμερα, ΜΕΡΙΚΑ από τα πράγματα που είχα παραγγείλει με USPS στις...24 του Σεπτέμβρη. 11 μέρες σχεδόν. Αλλά τα υπόλοιπα ακόμη... εγώ συμφωνώ με τους άλλους. Περίμενε 1-2 βδομάδες ακόμη, στείλτου κιάλλα email (τηλέφωνο δεν έχει δώσει; - αν ναι πάρτον και τηλ.) και αν δεν ανταποκριθεί βλέπεις τι γίνεται...

Εμένα βέβαια δεν ήταν ebay seller - από ξεχωριστό site τα παράγγειλα. Αλλά φαντάζομαι ότι 2-3 βδομάδες θα 'ναι το standard για παράδοση. Περίμενε άλλη μια.

Δημοσ.

Περιμενε αλλη μια βδομαδα. Μου εχει τυχει και μενα μια παραγγελια να ερθει μετα απο 3 βδομαδες.

Δημοσ.

΄περίμενε να περάσει το χρονικο διαστημα που οριζει αυτος στην αγγελια και μετα κανε οτι ειναι να κανεις,

επισης μην του δωσεις θετικο feedback λογω κακιστης επικοινωνιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...