Προς το περιεχόμενο

Overclock MSI SuperPipe O/C gtx285

hatzakisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια , λοιπον εχω και εγω την παραπανω καρτα και μου βγαζει με τις εργοστασιακες ρυθμισεις 17,500 στο 3DMARK . Της σηκωνω τα ρολογια ανεβαινει παρα πολυ λιγο κ πιανει κατι τρελες θερμοκρασιες.Κ το μηχανακι μου ειναι τουμπανο...

Ενας φιλος μου εχει μια XFX gtx285 και του βγαζει 19,500 με μηχανακι που δεν φτανει ουτε στο μισο τις επιδοσεις του δικου μου.Μηπως ξερετε για ποιο λογο γινεται αυτο ? Η αν εχει καποιος αλλος αυτη την καρτα να μ πει αν του συμβαινει κατι παρομοιο?

Ευχαριστω .

Δημοσ.
Γεια σας παιδια , λοιπον εχω και εγω την παραπανω καρτα και μου βγαζει με τις εργοστασιακες ρυθμισεις 17,500 στο 3DMARK . Της σηκωνω τα ρολογια ανεβαινει παρα πολυ λιγο κ πιανει κατι τρελες θερμοκρασιες.Κ το μηχανακι μου ειναι τουμπανο...

Ενας φιλος μου εχει μια XFX gtx285 και του βγαζει 19,500 με μηχανακι που δεν φτανει ουτε στο μισο τις επιδοσεις του δικου μου.Μηπως ξερετε για ποιο λογο γινεται αυτο ? Η αν εχει καποιος αλλος αυτη την καρτα να μ πει αν του συμβαινει κατι παρομοιο?

Ευχαριστω .

Αν γινόσουν και λίγο πιο αναλυτικός..

ε ναι πρεπει να γινεις πιο αναλυτικος...Αυτο με το μηχανακι δεν μας βοη8αει να σου πουμε γιατι βγαζεις λιγοτερα marks.

Δημοσ.

asus striker 2 extreme

qx9770 στα 3,8

diablo 4*1gb 1800mhz

gtx 285 αυτη

veloci 300

αυτα .

φανταστητε την εχω στα 700/1519/2600.

και βγαζει 17,000 και κατι μονο

Δημοσ.

Χμ...

Με Q9550@4ghz και 4870@790/925 είχα 17000 και κάτι ψιλά.Με την 4870χ2 έχω 17000 με stock ρολόγια και 23500~24000 με παρεμφερές o/c (αναλόγως driver).

Η το κομμάτι είναι μπανάνα ή κάτι δέν πάει καλά με τους οδηγούς ή το λειτουργικό σου θέλει ένα φρεσκάρισμα (βλέπε κάτι σε format)

Δημοσ.

Εκμεταλεύσου για αρχή τον QX και παίξε παραπάνω, ντροπή τα 3.8GHz με το συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Από εκεί και πέρα, είναι όντως μικρό το score σου, θα έπρεπε να παίζεις κοντά στα 20k.

Εγώ παίζω ~18+ ...

Δημοσ.

Εμενα με gainward gtx 285 2gb μου βγαζει τοτε πολυ χαμηλο score κοντα στα 12000:mad:...Παιζει κατι..?

Το συστημα μου ειναι αυτο:

asus p5q3

geil 4gb 1600mhz

gtx 285 2gb

intel core2duo E8500

corsair 850watt

Δημοσ.

Αυτους που εχει απο το site της gainward..Nαι το 3dmark avantage σε default ρυθμισεις την δουλευω παντα..Να κατεβασω αλλους drivers?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...