Προς το περιεχόμενο

melania ektipoti

Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε δοκίμασα κάποιες τέτοιες πα**ριές. Μπλέξιμο, λέρωμα, και χειρότερες εκτυπώσεις. Καλύτερα πάρε μούφα μελάνια. Με Epson 440 & 790 που έχω εδώ, δεν έχω δει διαφορά σε ποιότητα από original, και κάνουν και τα μισά λεφτά περίπου.

sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στους HP 940 και 690 που το έχω δοκιμάσει επανειλημμένα, παίζουν κυριλέ, Έχω κάνει ήδη δυο γεμίσματα στον καθένα, και δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό ψεγάδι στην εκτύπωση.

Κρατάνε το ίδιο με οτ original μελάνι, αφού βάζεις την ίδια ποσότητα, η διαδικασία είναι αστεία και ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! πάει ~6 το γέμισμα!

Αλλά δεν το συνιστώ για Epson. Στους HP και σε κάποιους άλλους εκτυπωτές, η κεφαλή εκτύπωσης είναι πάνω στην κασέτα, οπότε στην χειρότερη περίπτωση την πετάς και συνεχίζεις με καινούρια. Στους Epson όμως η κεφαλή δεν αλλάζει, οπότε στην πρώτη βλάβη πετάς όλο τον εκτυπωτή, γιατί το service είανι πανάκριβο, σου βάζουν και καινούρια μελάνια, οπότε, αστα...

Φίλε Jabarlee, για πες λεπτομέρειες για τον 690, γιατί ετοιμαζόμουν να πάρω καινούριο Canon, λόγω μελανιών. Τι μάρκα, που τα παίρνεις κτλ... αν έχεις την καλωσύνη.

Ευχαριστώ!

200 φορες ειπαμε για τα refill Inktec.Βαρεθηκα να τα λεω.Ολοιδια ποιοτητα και διαρκεια,εχω κανει 3 γεμισματα σε μαυρο και εγχρωμο και συνεχιζω....σε λιγο θα με κατηγορησουν για διαφημιση.

kali fasi!!! pira til kai rotisa... ehei ena kit to opoio kostizei 15,5 euro (2 gemismata) kai to gemizeis monos sou...

(my printer HP photosmart 1000)

kai aftos leei oti i poiotita einai i idia ... emena epidei einai fotografikos tha mporeso na katalabo amesos ti diafora (ama iparhei)

<blockquote><font class="small">Quote spock:</font><hr> Φίλε Jabarlee, για πες λεπτομέρειες για τον 690, γιατί ετοιμαζόμουν να πάρω καινούριο Canon, λόγω μελανιών. Τι μάρκα, που τα παίρνεις κτλ... αν έχεις την καλωσύνη.

Ευχαριστώ! <hr /></blockquote>

Έχω πάρει τα μελάνια από το ecotype που βρίσκεται στη Σολωμού 4, στα Εξάρχεια. Είναι φιλικότατοι και επεξηγηματικοί στην διαδικασία....

<blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> 200 φορες ειπαμε για τα refill Inktec.Βαρεθηκα να τα λεω.Ολοιδια ποιοτητα και διαρκεια,εχω κανει 3 γεμισματα σε μαυρο και εγχρωμο και συνεχιζω....σε λιγο θα με κατηγορησουν για διαφημιση. <hr /></blockquote>

Μια και είσαι απο Θεσ/νικη για πες μου , που πωλούνται αυτά τα μελάνια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...