Anonymous Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 pedia kalispera,apopse akousa oti iparxoun katastimata pou sou parexoun gemisma tis kasetas me melani tou ektipoti ke ine poli ikonomika!exi mipos epiptosis ston ektipoti i stin ektiposi?boroun na dimiourgisoun provlima?mipos ine toksika?thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psarontoufekas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 apoti exw akousei ine epikindino gia ton ektipoti kata prwton kai kata deuterwn den 8a sou kratisoun oso ta gnisia.ine gia ligoteres ektiposeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε δοκίμασα κάποιες τέτοιες πα**ριές. Μπλέξιμο, λέρωμα, και χειρότερες εκτυπώσεις. Καλύτερα πάρε μούφα μελάνια. Με Epson 440 & 790 που έχω εδώ, δεν έχω δει διαφορά σε ποιότητα από original, και κάνουν και τα μισά λεφτά περίπου. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabarlee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Στους HP 940 και 690 που το έχω δοκιμάσει επανειλημμένα, παίζουν κυριλέ, Έχω κάνει ήδη δυο γεμίσματα στον καθένα, και δεν έχει εμφανιστεί το παραμικρό ψεγάδι στην εκτύπωση. Κρατάνε το ίδιο με οτ original μελάνι, αφού βάζεις την ίδια ποσότητα, η διαδικασία είναι αστεία και ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! πάει ~6 το γέμισμα! Αλλά δεν το συνιστώ για Epson. Στους HP και σε κάποιους άλλους εκτυπωτές, η κεφαλή εκτύπωσης είναι πάνω στην κασέτα, οπότε στην χειρότερη περίπτωση την πετάς και συνεχίζεις με καινούρια. Στους Epson όμως η κεφαλή δεν αλλάζει, οπότε στην πρώτη βλάβη πετάς όλο τον εκτυπωτή, γιατί το service είανι πανάκριβο, σου βάζουν και καινούρια μελάνια, οπότε, αστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spock Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε Jabarlee, για πες λεπτομέρειες για τον 690, γιατί ετοιμαζόμουν να πάρω καινούριο Canon, λόγω μελανιών. Τι μάρκα, που τα παίρνεις κτλ... αν έχεις την καλωσύνη. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 200 φορες ειπαμε για τα refill Inktec.Βαρεθηκα να τα λεω.Ολοιδια ποιοτητα και διαρκεια,εχω κανει 3 γεμισματα σε μαυρο και εγχρωμο και συνεχιζω....σε λιγο θα με κατηγορησουν για διαφημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 pedia ego to ida se ena periodiko ke piga sto ecotype.gr eki exi perisoteres plirofories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 kali fasi!!! pira til kai rotisa... ehei ena kit to opoio kostizei 15,5 euro (2 gemismata) kai to gemizeis monos sou... (my printer HP photosmart 1000) kai aftos leei oti i poiotita einai i idia ... emena epidei einai fotografikos tha mporeso na katalabo amesos ti diafora (ama iparhei) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabarlee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote spock:</font><hr> Φίλε Jabarlee, για πες λεπτομέρειες για τον 690, γιατί ετοιμαζόμουν να πάρω καινούριο Canon, λόγω μελανιών. Τι μάρκα, που τα παίρνεις κτλ... αν έχεις την καλωσύνη. Ευχαριστώ! <hr /></blockquote> Έχω πάρει τα μελάνια από το ecotype που βρίσκεται στη Σολωμού 4, στα Εξάρχεια. Είναι φιλικότατοι και επεξηγηματικοί στην διαδικασία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 kala pos gemizis?ine eykoli diadikasia?alitheyi oti stelnoun free stin eparxia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote panxris:</font><hr> 200 φορες ειπαμε για τα refill Inktec.Βαρεθηκα να τα λεω.Ολοιδια ποιοτητα και διαρκεια,εχω κανει 3 γεμισματα σε μαυρο και εγχρωμο και συνεχιζω....σε λιγο θα με κατηγορησουν για διαφημιση. <hr /></blockquote> Μια και είσαι απο Θεσ/νικη για πες μου , που πωλούνται αυτά τα μελάνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 ke pes mas ke to topik pou to ipes 200 fores na to ebedosoume giati axizi ke simferi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Trapezountos 99, kalamaria (dipla ston pezodromo) ehei ena magazaki ecotype... ekei pira tilefono kai poulane 15 euro to kit... pane rixe mia matia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 an bite sto site pou egrapsa pio prin borite na vrite ke toys adiprosopous se oli tin elada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A-Ge0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Mipos kserete an o Cannon BJC3000 exei tin kefali pano sta melania? aksizei na balo apo to ecotype i de symferei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.