Προς το περιεχόμενο

προταση για push-pull fans

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα καιρος ειχα να ζητησω κ εγω την βοηθεια σας .λοιπον οπως το φανερωνει ο τιτλος ψαχνω 2 ανεμιστηρακια για την Thermalright True Copper μου . επειδη δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα θορυβου κ επειδη εχω ξαναχρησιμοποιησει τον shythe ultra kaze 3000rpm λεω να βαλω αυτον γαι push αλλα δεν ξερω τι να βαλω για pull. λοιπον ακουω γνωμες . o cpu ειναι ενας Q6600 στα 3.6 (κ τον δουλευω καμια φορα 3.8-3.9)

Δημοσ.

sorry αλλα ο push δεν ειναι αυτος που δινει τον αερα ? δηλαδη προτεινεις να βαλω εναν δυνατο κ εναν μετριο ?

Δημοσ.

οκ τοτε αν βαλω εναν ultra kaze 2000 push κ εναν ultra kaze 3000 pull ποια θα ειναι η διαφορα απο το να βαλω 2 ιδιους ultra 3000? θελω οσο το δυνατον να εχω πιο χαμηλες θερμοκρασιες δεν με ενδιαφερει ο θορυβος μιας κ δεν δουλευει πολυ το πισι αυτο .

Δημοσ.

Όταν ο pull και ο push έχουν την ίδια απόδοση, δεν θα έχεις σωστά αποτελέσματα.

Ο pull επιβάλλεται να είναι δυνατότερος, διαφορετικά ο αέρας που σπρώχνει ο push θα εγκλωβίζεται.

Επίσης μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στις στροφές, το cfm παίζει ρόλο.

Δημοσ.

αρα ultra kaze 2000 push κ εναν ultra kaze 3000 pull ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ----------

καμια αλλη προταση ?

Δημοσ.

Ναι ναι - αυτόν!

Το exhaust πρέπει να είναι ικανό να διώχνει τον καυτό κυκλώνα που σκοπεύεις να δημιουργήσεις (>100cfm δηλαδή)

:-)

Δημοσ.

...εεε ναι, αλλιώς ο "γρήγορος" ζεστός αέρας του p-p θα φρενάρει πάνω στον αργό 12άρι και θα έχεις ζεστό αέρα μέσα στο κουτί να κάνει κωλοτούμπες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...