Προς το περιεχόμενο

www.3comma14.gr

steilx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

www.3comma14.gr

Συγκεντρωμένες έρευνες ,δημοσκοπήσεις ,στατιστικά και ποσοστά που ανανεώνονται καθημερινά ,για μεγάλο αριθμό και ποικιλία θεμάτων , επιλεγμένα από έγκυρες πηγές.

To site είναι καινούριο και θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις σχετικά με την ιδέα , το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα του ( και φυσικά οτιδήποτε άλλο :-) )

Δημοσ.

Εξαιρετική η σελίδα σου φίλε μου και πολύ ενδιαφέρουσα!

Μου άρεσε επίσης το "minimal" design που ακολούθησες και δεν γέμισες το site με χρωματιστές "φανφάρες".

Καλή συνέχεια! :)

Δημοσ.
www.3comma14.gr

Συγκεντρωμένες έρευνες ,δημοσκοπήσεις ,στατιστικά και ποσοστά που ανανεώνονται καθημερινά ,για μεγάλο αριθμό και ποικιλία θεμάτων , επιλεγμένα από έγκυρες πηγές.

To site είναι καινούριο και θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις σχετικά με την ιδέα , το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα του ( και φυσικά οτιδήποτε άλλο :-) )

θα μπορουσες να το πεις pi για συντομια!

καλη προσπαθεια μπραβο,καλη συνεχεια

Δημοσ.

πολυ καλο αν και δε μου πολυαρεσε που ανοιγει στο ιδιο παραθυρο ειδικα οταν χρειαζετε να κανεις scroll.

ασχετο αλλα μονο εμενα μου εμφανιζονταν οι διαφημισεις παρολο που εχω adblock. βεβαια ειναι unicef και γιατροι χωρις συνορα...

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

@basilis5 : και γω για το pi πήγαινα αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμα σχετικά domains και έτσι κατέληξα σ'αυτό.

@circadian: Οι διαφημίσεις σου εμφανίζονται γιατί είναι απλές εικόνες με link ,δεν είναι κανονικές διαφημίσεις.

Τhnxs σε όλους και πάλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...