steilx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 www.3comma14.gr Συγκεντρωμένες έρευνες ,δημοσκοπήσεις ,στατιστικά και ποσοστά που ανανεώνονται καθημερινά ,για μεγάλο αριθμό και ποικιλία θεμάτων , επιλεγμένα από έγκυρες πηγές. To site είναι καινούριο και θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις σχετικά με την ιδέα , το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα του ( και φυσικά οτιδήποτε άλλο )
Tigran Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Εξαιρετική η σελίδα σου φίλε μου και πολύ ενδιαφέρουσα! Μου άρεσε επίσης το "minimal" design που ακολούθησες και δεν γέμισες το site με χρωματιστές "φανφάρες". Καλή συνέχεια!
basilis5 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 www.3comma14.grΣυγκεντρωμένες έρευνες ,δημοσκοπήσεις ,στατιστικά και ποσοστά που ανανεώνονται καθημερινά ,για μεγάλο αριθμό και ποικιλία θεμάτων , επιλεγμένα από έγκυρες πηγές. To site είναι καινούριο και θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις σχετικά με την ιδέα , το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα του ( και φυσικά οτιδήποτε άλλο ) θα μπορουσες να το πεις pi για συντομια! καλη προσπαθεια μπραβο,καλη συνεχεια
circadian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλο αν και δε μου πολυαρεσε που ανοιγει στο ιδιο παραθυρο ειδικα οταν χρειαζετε να κανεις scroll. ασχετο αλλα μονο εμενα μου εμφανιζονταν οι διαφημισεις παρολο που εχω adblock. βεβαια ειναι unicef και γιατροι χωρις συνορα...
steilx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Παιδία ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας! @basilis5 : και γω για το pi πήγαινα αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμα σχετικά domains και έτσι κατέληξα σ'αυτό. @circadian: Οι διαφημίσεις σου εμφανίζονται γιατί είναι απλές εικόνες με link ,δεν είναι κανονικές διαφημίσεις. Τhnxs σε όλους και πάλι!
chrispen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εξαιρετική δουλειά , μόνο καλά λόγια έχω να πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.