Προς το περιεχόμενο

ASUS ENGTX260GL+ overheating

206CC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεία σας

Μόλις αγόρασα την ASUS ENGTX260GL+ και διαπίστωσα ότι ζεστένεται υπερβολικά.

Η εν λόγο κάρτα ανεβάζει πάνω από 90C με αποτέλεσμα να κολάει το pc.

Για τους τύπους... έχω πολύ μεγάλο κουτί με 1χ 12fan και έναν 12αρι στο pcu(τροφοδοτικό 700w).

θα προσπαθίσω να την αλάξω, εάν όχι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στις επόμενες μέρες θα καεί.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513423

Δημοσ.

τοσες gtx260 σε αυτην επεσες λολ

# rocessor cores: 192. :mad:

πρεπει να βαλεις κανενα ανεμηστιρακι περα απο το 1 που βγαζει :)

γιατη και εγω εχω αυτο το προβλημα σχεδων και εχω χαλια κουτι με 2 ανεμηστιρες :-(

Δημοσ.

Τρέξε ένα test με furmark.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα στους 90C (όσο περίεργο και αν ακούγεται).

Η δική μου το καλοκαίρι με furmark έφτανε μέχρι και 94C χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι φτιαγμένες να αντέχουν ...πολύ παραπάνω.

Aν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν ανεβάζει η κάρτα τις στροφές του ανεμιστήρα ανάλογα με την θερμοκρασία, κάντο χειροκίνητα με το EVGA Precision και πες μας αν εξακολουθεί να κολλάει.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι με ποια λογική έβαλε η ASUS αυτή την ψήκτρα στην 260??? Με το ζόρι μια τέτοια ψήκτρα κρατάει μια 4850!!!

Δημοσ.

το ότι αντέχει αυτές τις θερμοκρασίες είναι σχεδόν σίγουρο.

όμως με τέτοιες κάρτες πρέπει να υπάρχει και μια καλή roh

αέρα μέσα στο κουτί, όχι στοιχειώδης.

για δοκίμασε αν με ανοικτό κουτί ζεσταίνεται πάλι τόσο.

Δημοσ.

Ότι και να αποφασίσεις, πρώτη σου κίνηση είναι να αγοράσεις ψυκτράκια για τα VRM. Έκανες κακή επιλογή πάντως, με αυτά τα λεφτά θα είχες μια σοβαρότερη 216 με ψύξη σε μνήμη και VRMs, υπερχρονισμό και σοβαρή εγγύηση...Τ_Τ

Ή μια 4890 που την τρώει για πρωϊνό...

Δημοσ.

Συμφωνώ με Dante80, η συγκεκριμένη ASUS πρέπει να είναι από τις χειρότερες υλοποιήσεις.

Θα σου πρότεινα να κάνεις το αδύνατο δυνατό και να προσπαθήσεις για αλλαγή σε άλλο προϊόν. Πήγαινε τους όλο το κουτί και απαίτησε αλλαγή του προϊόντος.

Δημοσ.

αν είναι από το eshop δύσκολα τα πράματα, ενώ το πλαίσιο

θα στην άλλαζε, νομίζω.

δεν χάνεις να προσπαθήσεις βεβαια

Δημοσ.

Άμα την δοκιμάσουν και δουν ότι κολλάει δλδ υπερθερμαίνεται θα στην αλλάξουν,εκεί να απαιτήσεις υλοποίηση άλλλου κατασκευαστή...

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι με ποια λογική έβαλε η ASUS αυτή την ψήκτρα στην 260??? Με το ζόρι μια τέτοια ψήκτρα κρατάει μια 4850!!!

ποιος σου πε οτι την κραταει? αναγκαστηκα να βαλω 12 fan στο πλαινο να χτυπα πανω της...asus cooling ποτε πια.

Δημοσ.

Επειδή είχα Connect3d 4850 με παρόμοιο cooler με της Asus,την 4850 μου την κράταγε ~46C idle και ~68C full load σε gaming.

Anyway για την 4850 το coolerάκι καλό είναι αλλά σίγουρα όχι για τις GTX260.

Δημοσ.
Τρέξε ένα test με furmark.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα στους 90C (όσο περίεργο και αν ακούγεται).

Η δική μου το καλοκαίρι με furmark έφτανε μέχρι και 94C χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι φτιαγμένες να αντέχουν ...πολύ παραπάνω.

Aν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν ανεβάζει η κάρτα τις στροφές του ανεμιστήρα ανάλογα με την θερμοκρασία, κάντο χειροκίνητα με το EVGA Precision και πες μας αν εξακολουθεί να κολλάει.

έτρεξα το test για 520sec και έπιασε 95c.

Φαντάζομαι οτι θα περνούσε κατά πολύ τους 95c :(

Ο ανεμιστήρας δουλεύει στο γρηγορότερο σημίο του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...