kyriakos2121 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά έχω μπει σε τρομερή σκέψη ποιο από τα παραπάνω να αγοράσω και γιατί....το καθένα έχει τα μείον του και τα συν του.Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στην αγορά έναν από τα δύο?Συγνώμη αν ανοίγω το ίδιο θέμα δεύτερη φορά...απλά είναι επείγον και βιαζόμουν να ψάχνω...Σας παρακαλώ ας με ενημερώσει κάποιος για τις διαφορές τους (εμφάνιση και τεχνολογικά όπως είδα για την διαφορά μνήμης)ευχαριστώ....
alexziog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπες και εσύ το καθένα έχει τις διαφορές του. PS3 Fat: - Πιο βαρύ σε σχέση με το Slim - Πιο ωραίο σε εμφάνιση - Επιλογή για Linux - 80/160 GB σκληρού δίσκου PS3 Slim: - Πιο ελαφρύ από το Fat - Η εμφάνισή του είναι λίγο χειρότερη (προσωπική μου γνώμη) - Αφαίρεση των κουμπιών της αφής καθώς και της λειτουργεία linux - Μια νέα λειτουργία που δεν έχει το Fat (Bravia Sync Feature) - 120/250 GB σκληρού δίσκου Τέλος προτείνω να πάρεις το Fat.
6xXx6 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπες και εσύ το καθένα έχει τις διαφορές του. PSP Fat: - Πιο βαρύ σε σχέση με το Slim - Πιο ωραίο σε εμφάνιση - Επιλογή για Linux - 80/160 GB σκληρού δίσκου PSP Slim: - Πιο ελαφρύ από το Fat - Η εμφάνισή του είναι λίγο χειρότερη (προσωπική μου γνώμη) - Αφαίρεση των κουμπιών της αφής καθώς και της λειτουργεία linux - Μια νέα λειτουργία που δεν έχει το Fat (Bravia Sync Feature) - 120/250 GB σκληρού δίσκου Τέλος προτείνω να πάρεις το Fat. Ps3 όχι psp alexziog πάντως θα συμφωνήσω το fat για μένα είναι καλύτερο
telegamesvg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Θα προσθεσω καποια στα ηδη σωστα που ειπε ο φιλος alexziog PS3 Fat: - Πιο βαρύ σε σχέση με το Slim - Πιο ωραίο σε εμφάνιση και με "χαρακτηρα" - Επιλογή για Linux - 80/160 GB σκληρού δίσκου - Πολυ δροσερο ακομη και μετα απο ωρες παιχνιδιου - Αποδεδειγμενα αξιοπιστο PSP Slim: - Πιο ελαφρύ από το Fat - Η εμφάνισή του είναι λίγο χειρότερη (προσωπική μου γνώμη) - Αφαίρεση των κουμπιών της αφής καθώς και της λειτουργεία linux - Μια νέα λειτουργία που δεν έχει το Fat (Bravia Sync Feature) - 120/250 GB σκληρού δίσκου - Μικροτερη καταναλωση -Ζεσταινεται αρκετα προς το πισω μερος της . Προτεινω και εγω το FAT
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 +1 για το ps3 fat εκτός το ότι είναι πιο ωραίο (προσωπική μου γνώμη) μπορείς μέσο linux να κάνεις backup σε εξωτερικό σκληρό blu ray movies αν αυτό σε ενδιαφέρει βέβαια. μακάρι να γίνει κάτι αντίστοιχο με τα games και με κάποιον loader να τα παίζουμε
casabel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 επίσης μιλάμε για 2 HDMI ports (fat) VS 1 (slim)
kyriakos2121 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ps3 όχι psp alexziog πάντως θα συμφωνήσω το fat για μένα είναι καλύτερομπερδεύτηκε το παλικάρι ρε παιδιά χαχα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:20 ---------- και εγώ το φατ ήθελα απλά βάλατε και εσείς το χεράκι σας για να επιλέξω με σιγουριά...σας ευχαριστώ όλους παιδιά...και μολις το παρω θα πω ενυπώσεις
gherudos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 επίσης μιλάμε για 2 HDMI ports (fat) VS 1 (slim) 1 Hdmi port έχουν και οι δύο εκδόσεις. Επίσης το bravia sync λειτουργεί και στις 2 εκδόσεις.
basilis5 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εγω παλι ια επαιρνα το νεο και λεπτο. πιο μαζεμενο, με μεγαλυτερο σκληρο απο την αρχη αυτο που με προβληματισε ομως ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω περι θερμοκρασιας. η αληθεια ειναι πως το χοντρο που εχω εγω, οταν ειναι πανω σε γραφειο πχ, ελευθερο γυρω γυρω απο παντου ποτε δεν ανεβαζει θερμοκρασια
ApoelAndreas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τιποτα.. Ουτε slim, ουτε fat, ουτε Playstation ουτε XBOX.. Χαχα λολ, εγω το εχω ενα και μισο χρονο, προβλημα τωρα το Blue Ray Drive, 150 ευρω να το φτιαξουν, ισως χρειαστει και 3 μηνες.. Να πανε να.. Slim vs Fat : 0 - 1 for me.. Αλλα γενικα για Playstation ειμαι πολυ απογοητευμενος.. Αυτο που ειπα, οτι για ενα προβλημα πρεπει να πληρωσω 150 ευρω.. Σε διαφορους που κοιταξα τα ιδια μου ειπαν, και ασπουμε ειχαν 5 σε αναμονη με ακριβως το ιδιο προβλημα.. Πολυ συχνο φαινομαινο το προβλημα με Blue Ray Drive, μακαρι ειλικρινα να μην σου τυχει γιατι εγω δεν με βλεπω να τους δινω 150 ευρω, να περιμενω τρεις μηνες και μετα αν χαλασει μετα απο μια μερα και παλι να πρεπει να δωσω αλλα 150 ευρω και να περιμενω αλλους τοσους μηνες.. Edit: Τωρα που το ξανασκεφτομαι.. PS3 SLIM looks nice.. Σιγα, τι με νοιαζει.. Για να παιζω games το θελω.. Χεστικα για τα υπολοιπα..
mixos-gate-7- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ναι οντος ουτε και εμενα δεν με ενδιαφερουν τα linux και τα υπολυπα .το μονο που με ενδιαφερει ειναι το γεγονος οτι κεει στο πισο περος του μηπος ειναι κακο;και επησης με ενδιαφερει το internet θα τρεχει κανονικα ολες τις σεληδες στο internet;
Rubin074 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Βρε παιδιά, υπάρχει ήδη thread εδώ, γιατί να ανοίγουμε δέκα για το ίδιο θέμα; /no offence κιόλας
mixos-gate-7- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστο ρε φιλε αλλα και και τα δυο εγω τα εχω γραψει αλλα δεν μου απαντανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.