Προς το περιεχόμενο

Κλειδι ασυρματου διαδικτυου

andreas_ts13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

-Εχω κανει την εξης χαζομαρα...αφου ειχα internet στον desktop μου και ακουσα για αυτα: οτι καποιος μπορει να κλεψει internet απο εμενα αποφασισα να βαλω κλειδι WEP η οπως το λενε...τωρα αφου αγορασα και εγω ενα λαπτοπ με ασυρματο Wi-Fi και θελω να μπορω να μπαινω και απο εκει στον internet δεν μπορω γιατι δεν μπορω να θυμηθω τον κωδικο που εβαλα ως κλειδι...

-Η ερωτηση μου ειναι: που πρεπει να ψαξω για να μπορεσω να αλλαξω η να δω τον κωδικο;

Ευχαριστω! και απαντηση γρηγορα...:-D

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις ενα reset το router σου και στην συνεχεια βαλε ξανα κωδικο στο wireless σου αλλα οχι με wep.Αυτη τη φορα βαλε wpa2.

Δημοσ.

το wep σπαει για πλακα

αν υποστηριζει το ρουτερ σου βαλε wpa-wpa2

επισης λογικα αν μπεις στο διαχειριστικο του ρουτερ σου,που για να γινει αυτο θα χτυπησεις μια διευθυνση τυπου

192.168.1.1

ή 192.168.1.254

σε εναν ie,firefox,opera etc και απο εκει λογικα θα βρεις τον παλιο σου κωδικο.

εναλλακτικα πισω το ρουτερ θα εχει ενα κουμπακι που το πατας για καμια 20 δευτερα με ενα στιλο και κανει reset στο ρουτερ-αυτο δλδ που ειπε ο φιλος απο πανω

Δημοσ.
-Παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

-Εχω κανει την εξης χαζομαρα...αφου ειχα internet στον desktop μου και ακουσα για αυτα: οτι καποιος μπορει να κλεψει internet απο εμενα αποφασισα να βαλω κλειδι WEP η οπως το λενε...τωρα αφου αγορασα και εγω ενα λαπτοπ με ασυρματο Wi-Fi και θελω να μπορω να μπαινω και απο εκει στον internet δεν μπορω γιατι δεν μπορω να θυμηθω τον κωδικο που εβαλα ως κλειδι...

-Η ερωτηση μου ειναι: που πρεπει να ψαξω για να μπορεσω να αλλαξω η να δω τον κωδικο;

Ευχαριστω! και απαντηση γρηγορα...:-D

Γιατι δε μπαινεις στο ιδιο το ρουτερ σου και να δεις ή να αλλαξεις το pass?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...