Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ποντικιού.

filarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα έχω ένα Logitech mx620 ασύρματο αλλά δεν με βολεύει και τόσο. Το έχω αντικαταστήσει προσωρινά με ένα απλό της Microsoft το Optical Basic που με βολεύει περισσότερο. Τι λέτε υπάρχει κανένα καλύτερο περίπου στα 30€;;;

Είδα τα Razer Krait Laser και Razer Salmosa Gaming 1800 DPI και μου άρεσε ο σχεδιασμός τους γιατί μοιάζει με το basic που με βολεύει κάπως αλά στα παιχνίδια χάνει λίγο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

30 ευρώ; λίγα...

Logitech MX518 (30,91)-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570276

Logitech G5 (θεϊκό αλλά 50αρα) --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570248

Το 518 είναι πολύ καλό αλλά παλιό... το G5 πιο καινούργιο και κατά την γνώμη μου πιο καλό. Του φτιάχνεις το βάρος εσύ (έχει "βαράκια" που του τα βάζεις και ανάλογα διαλέγεις το βάρος που σε βολεύει).

Razer είχα το Diamondback και δεν μπορώ να με βολέψουν... ίσως να 'ναι καλά ποντίκια εγώ όμως δεν τα μπορώ.

Δημοσ.
30 ευρώ; λίγα...

Logitech MX518 (30,91)-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570276

Logitech G5 (θεϊκό αλλά 50αρα) --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570248

Το 518 είναι πολύ καλό αλλά παλιό... το G5 πιο καινούργιο και κατά την γνώμη μου πιο καλό. Του φτιάχνεις το βάρος εσύ (έχει "βαράκια" που του τα βάζεις και ανάλογα διαλέγεις το βάρος που σε βολεύει).

Razer είχα το Diamondback και δεν μπορώ να με βολέψουν... ίσως να 'ναι καλά ποντίκια εγώ όμως δεν τα μπορώ.

Τα 30€ το είπα απλώς για να δώσω μια σκέψη που κάνω γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω άλλο ένα basic. Γενικά με ενοχλεί το βάρος του, για αυτό και το θέλω με καλώδιο, αλλά δεν με βολεύουν τα σχήματα που έχουν. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάπου να μπορώ να τα πιάσω ώστε να δω τι με βολεύει. Ούτε τα πολλά κουμπάκια θέλω ούτε τίποτα απλώς να είναι άνετο και ελαφρύ (και βέβαια να μην χάνει τις κινήσεις μου).

Το MX518 δεν το είχα σκεφτεί και είναι μια πολύ καλή λύση παρότι είναι αρκετά παλιό είναι πολύ ελαφρύ και το έχω δοκιμάσει σε internet καφέ στο παρελθόν.

Δημοσ.
Τα 30€ το είπα απλώς για να δώσω μια σκέψη που κάνω γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω άλλο ένα basic. Γενικά με ενοχλεί το βάρος του, για αυτό και το θέλω με καλώδιο, αλλά δεν με βολεύουν τα σχήματα που έχουν. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάπου να μπορώ να τα πιάσω ώστε να δω τι με βολεύει. Ούτε τα πολλά κουμπάκια θέλω ούτε τίποτα απλώς να είναι άνετο και ελαφρύ (και βέβαια να μην χάνει τις κινήσεις μου).

Το MX518 δεν το είχα σκεφτεί και είναι μια πολύ καλή λύση παρότι είναι αρκετά παλιό είναι πολύ ελαφρύ και το έχω δοκιμάσει σε internet καφέ στο παρελθόν.

Κοίτα ποντίκι με μπαταρία είναι epic fail έτσι; :shock:

Όλα αυτά που σου δείχνω εγώ είναι ενσήρματα διότι ξέρω τι λες. Είναι πολύ γνωστό πρόβλημα αυτό :X

Εάν σου άρεσε το MX σου προτείνω το G5. Είναι ακόμη πιο ελαφρύ και αν δεν σε βολεύει το βάρος μπορείς να του βάλεις ή να του αφαιρέσεις κάτι μικρά βαρίδια που έχει...:devil:

Παρεπιπτόντως, το G5 είναι κάτι σαν "συνέχεια" του 518. Εάν δεις μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους :-D

Δημοσ.

Μάλλον προς το MX518 κλίνω αφού δεν με ενδιαφέρουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του G5 ή G500. Εκτός αν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχα καλό.

Δημοσ.
Μάλλον προς το MX518 κλίνω αφού δεν με ενδιαφέρουν τα επιπλέον χαρακτηριστικά του G5 ή G500. Εκτός αν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχα καλό.

Κοίτα εγώ την έχω βρει με τα Logitech. Razer και Microsoft δεν μου αρέσουν οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω :-D

Δημοσ.

Δες και το Sidewinder μηπως σε φαινεται πιο βολικο, αν και συμφωνω με του υπολοιπους για το MX518. Εχω το G5 (που εχουν ιδιο σχημα) και ειναι παρα πολυ βολικο. Εχω πιασει και Sidewinder και μου αρεσε αλλα δεν το ειχα χρησιμοποιησει πολυ ωρα, οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Δημοσ.
Ξερω εγω ομως...

Εναν φιλο μου:P

Εχει φαει πορωση με το Roccat και τα Logitech μονο τα βριζει ξερει:-(

Όχι ρε γαμώτο! χάλασε το σερί! Σε άπειρα άτομα που το χω προτείνει (από φίλους μέχρι άκυρους στο ΝΕΤ) έχουν γίνει φανατικοί.

Υ.Γ. Federer rulez :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...