Προς το περιεχόμενο

13'' ανταγωνιστής macbook pro...

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσο αφορά το Acer 3810 αν δεν έρθουν τα διπύρηνα με win 7 δεν νομίζω ότι αξίζει.

ίσως η καλύτερη ατάκα! με το που στις 22 θα -επίσημα- κυκλοφορήσουν τα 7 προφανώς θα λέει πολύ να αγοράσεις... (πρακτικα pre-xmas περίοδος είναι)...

Δημοσ.
με wifi και σερφάροντας φτάνει στις 9 ώρες?

Εδω εισαι:

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3810T-Notebook.18238.0.html

Idle (without WLAN, min brightness) 11h 9min

Surfing with WLAN 7h 15min

DVD 5h 48min

The Aspire 3810T's reveals its true strength in the battery life and leaves the competitors out in the cold. The notebook reached an enormous 669 minutes in the BatteryEater Reader's test at minimum brightness and maximum energy savings mechanisms. That is 11 hours and 9 minutes! The overall runtime at internet surfing via WLAN with activated energy savings mode and maximum brightness was still a proud 435 minutes, which correlates to 7 hours and 15 minutes. It was also still a high 348 minutes even at movie rendering with maximum brightness, which is 5 hours and 48 minutes.

7.30 ωρες πραγματικη αυτονομια σε surfing με ανοιχτο wifi και full brightness!

Με χαμηλοτερο brightness θα ξεπερναει τις 8 ωρες ανετα!

Δημοσ.

ο αντίστοιχος διπύρηνος 3810 πέραν της τιμής που φαντάζομαι θα είναι 2-3 κατοστάρικα παραπάνω, έχει άλλα αρνητικά σε σχέση με αυτόν τον μονοπύρηνο που συζητάμε ?

Δημοσ.

με αυτόν τον μονοπυρηνο, ποιες είναι οι πιο "σκληρές" δουλειές που κάποιος μπορεί να κάνει ? π.χ. παίζει εύκολα fullHD 1080 (γιατί βλέπω πως έχει και hdmi...) ?

για πείτε ειδικά οι κάτοχοι μέχρι που τον έχετε pushάρει ?

Δημοσ.
Επομένως λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας άσχετα αν ανεβάζει μέχρι 42 C στο κάτω μέρος; Γιατί και εγώ ψάχνομαι για ένα 13αρι και το sony το έχω αποκλείσει μόνο γι' αυτό τον λόγο. Έχει πολλά άλλα θετικά όπως αυτονομία και οθόνη αλλά φορητό που καίει δεν θα έπαιρνα με τίποτα.

Koιταξε σε φουλ αποδοση με windows media, word, utorrent, firefox, winmail και 2-3 προγράμματα ακόμα και φουλ φωτεινότητα ειναι ελάχιστα ζεστό. ελάχιστα όμως.

Όταν παίζω Dawn of war με med->high και ανάλυση 1280χ800 ζεστένετε αλλά δεν καιει απλά ειναι πολυ ζεστό.

Πχ ειχα το HP DV5 με 9600GT και δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις.

Αν ξέρεις κανα πρόγραμμα που δειχνει θερμοκρασίες πες μου να το τρέξω.

Δημοσ.
με αυτόν τον μονοπυρηνο, ποιες είναι οι πιο "σκληρές" δουλειές που κάποιος μπορεί να κάνει ? π.χ. παίζει εύκολα fullHD 1080 (γιατί βλέπω πως έχει και hdmi...) ?

για πείτε ειδικά οι κάτοχοι μέχρι που τον έχετε pushάρει ?

Σε win7 με τον windows media player 12 που υποστηριζει hardware acceleration μεσω της intel x4500 για 1080p videos δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Koιταξε σε φουλ αποδοση με windows media, word, utorrent, firefox, winmail και 2-3 προγράμματα ακόμα και φουλ φωτεινότητα ειναι ελάχιστα ζεστό. ελάχιστα όμως.

Όταν παίζω Dawn of war με med->high και ανάλυση 1280χ800 ζεστένετε αλλά δεν καιει απλά ειναι πολυ ζεστό.

Πχ ειχα το HP DV5 με 9600GT και δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις.

Αν ξέρεις κανα πρόγραμμα που δειχνει θερμοκρασίες πες μου να το τρέξω.

Πιστεύω ότι το ελάχιστα ζεστό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα ή τουλάχιστον απ' ότι κατάλαβα αυτό εννοείς. Υποθέτω πάντα ότι μιλάς για την βάση του φορητού. Βλέπεις είχα πάρει κάποτε ένα fujitsu και το χέρι στο σημείο του δεξιού καρπού κοκκίνιζε από την ζέστη - μετά από 30 λεπτά ήταν ανυπόφορο (για καλοκαίρι μιλάμε). Πραγματικά κατά τα άλλα φαίνεται εξαιρετικό μηχάνημα σε καλή τιμή. Θα περιμένω να το φέρουν με τα win 7 προεγκατεστημένα και θα το ξαναδώ το θέμα. Thanks.

Δημοσ.

Ναι, για την βάση μιλάω και σίγουρα δεν ειναι πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ειχα με το HP μου. Εξαιρετικό μηχάνημα αλλά πολυυυυ ζεστό. Και εγω τα 7 του έχω βάλει και πραγματικά πετάει.

Δημοσ.
Ναι, για την βάση μιλάω και σίγουρα δεν ειναι πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ειχα με το HP μου. Εξαιρετικό μηχάνημα αλλά πολυυυυ ζεστό. Και εγω τα 7 του έχω βάλει και πραγματικά πετάει.

Τα 7 εγκαταστάθηκαν κανονικά; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με drivers ή εφαρμογές - προγραμματάκια της sony;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...