Προς το περιεχόμενο

Απεριόριστα SMS απο What's up - Προβλημα

KuGaSh1rA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι χρήστης What's up από την πρώτη Σεπτεμβρίου. Πήρα τηλέφωνο στην Cosmote να ρωτήσω για τα πακέτα τους και μου είπαν πως μπορώ, στέλνοντας 600 στο 1313 να έχω 600 λεπτά και απεριόριστα sms με 5€ και πως αυτή η προσφορά ίσχυε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Στις 1/9 μου ήρθαν τα 600 λεπτά και στις 3/9 τα απεριόριστα sms. Προχτές λοιπόν, την 1/10 μου τελείωσαν τα λεπτά και έκανα ανανέωση και έστειλα 600 στο 1313 για να πάρω τα sms και τα λεπτά μου. Όμως τα sms μου έληγαν στις 3/10 αλλά τα λεπτά μου τα πήρα και τώρα δεν έχω τα sms. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά,

Νικόλας Α.

Δημοσ.

το πακετο ειναι για 600 λεπτα με 5ευρο, χωρις sms κανονικα ,

αν θες sms ειναι αλλο πακετο 600sms με 5ε αλλα δεν θυμαμαι ποιο μηνυμα στελνεις γιαυτο.

λογικα η προσφορα με τα απεριοριστα εως τις 15σεπ. θα ηταν μονο για 1 μηνα.

αν θες ομιλια και sms μαζι θα δινεις 5+5 ευρο και για τα 2 πακετα ή μπορεις να βαζεις μονο το 1 οποιο σε ενδοιαφερει αναλογα τη χρηση που κανεις.

Δημοσ.
το πακετο ειναι για 600 λεπτα με 5ευρο, χωρις sms κανονικα ,

αν θες sms ειναι αλλο πακετο 600sms με 5ε αλλα δεν θυμαμαι ποιο μηνυμα στελνεις γιαυτο.

λογικα η προσφορα με τα απεριοριστα εως τις 15σεπ. θα ηταν μονο για 1 μηνα.

αν θες ομιλια και sms μαζι θα δινεις 5+5 ευρο και για τα 2 πακετα ή μπορεις να βαζεις μονο το 1 οποιο σε ενδοιαφερει αναλογα τη χρηση που κανεις.

Εμένα μου είπαν πως με 5 ευρώ άμα ενεργοποιήσω το πακέτο μου πριν τις 15 Σεπτ. θα έχω απεριόριστα sms κάθε φορά που μου λήγουν τα sms

Δημοσ.
Εμένα μου είπαν πως με 5 ευρώ άμα ενεργοποιήσω το πακέτο μου πριν τις 15 Σεπτ. θα έχω απεριόριστα sms κάθε φορά που μου λήγουν τα sms

αυτο δεν το γνωριζω .

παρε τηλ να ρωτησεις γιατι δεν μπηκαν.

Δημοσ.
Τα πακετα αυτα να υποθεσω οτι ειναι μονο για what's up και cosmote σωστα;

σωστά και μόνο για what's up, δεν ισχύουν για να καλείς σε κοσμοκαρτα ή συμβόλαιο

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...