Προς το περιεχόμενο

Νέο Router

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Ο μικρος μου ξαδερφος πηρε το νεο του μαθητικο netbook. Θελει λοιπον να παρει ενα ασυρματο router οπου θα μπορει επισης να συνδεει και το PC και το netbook ταυτοχρονα, αλλα και να χρησιμοποιει το wireless οποτε θελει.

Θα ηθελα να προτεινετε ο,τι πιο φθηνο υπαρχει.

Αυτο εδω ειναι οκ;

Δημοσ.

αν θες κατι φτηνο και καλο ειτε thomson 585 ειτε linksys wag200.το παλιο ενσυρματο ρουτερ που εχει δεν θα το χρειαστει.τωρα αν θελει να κρατησει το παλιο και να παρει ΚΑΙ αccess point μπορει και αυτο αλλα θα μπερδευτει με τις ρυθμισεις.

Δημοσ.
αν θες κατι φτηνο και καλο ειτε thomson 585 ειτε linksys wag200.το παλιο ενσυρματο ρουτερ που εχει δεν θα το χρειαστει.τωρα αν θελει να κρατησει το παλιο και να παρει ΚΑΙ αccess point μπορει και αυτο αλλα θα μπερδευτει με τις ρυθμισεις.

Τι εννοεις με αυτο;

Δημοσ.

px eχω ενα thomson 530 που δεν ειναι ασυρματο.οι λυσεις ειναι 2.η μια ειναι να πεταξεις το 530 και να παρεις ενα πχ 585 που ειναι και ασυρματο και ο δευτερος τροπος ειναι να συνδεσεις το 530 πανω σε ena access Point Που θα ειναι λιγο πιο φτηνο απο οτι να παρεις αλλον adsl router.στην δευτερη περιπτωση απλα ειναι παραπανω ρυθμισεις εχεις 2 μηχανηματα και μπλεκεις γενικως με πολλα και δεν αξιζει.απλα το ειπα οτι υπαρχει και αυτο

Δημοσ.

Σημερα με αποχαιρετισε κι εμενα το router μου και πρεπει να το αντικαταστησω.Καμια ιδεα για κανενα δυνατο routeraki εως 100-120€?

Δημοσ.
Σημερα με αποχαιρετισε κι εμενα το router μου και πρεπει να το αντικαταστησω.Καμια ιδεα για κανενα δυνατο routeraki εως 100-120€?

εχουν ανοιχτει πολλα θεματα.α.

αν εχεις πολυ θορυβο στην γρμαμη τοτε thomson.δηλαδη attenuation μεγαλυτερο 30 -35 τοτε thomson για σταθερα.

αν εχεις λιγοτερο τοτε linksys wag160n η αν θες κατι πιο φτηνο linksys wag200.επισης μπορεις να παρεις και καποιο zyxel 661 hw

Οκ, σε ευχαριστω για την βοηθεια.

οτι αλλο ειναι πες μας.

Δημοσ.
εχουν ανοιχτει πολλα θεματα.α.

αν εχεις πολυ θορυβο στην γρμαμη τοτε thomson.δηλαδη attenuation μεγαλυτερο 30 -35 τοτε thomson για σταθερα.

αν εχεις λιγοτερο τοτε linksys wag160n η αν θες κατι πιο φτηνο linksys wag200.επισης μπορεις να παρεις και καποιο zyxel 661 hw

Παρηγγειλα σημερα το linksys wag160n.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πολυ καλυτερο απο το sitecom που ειχα πριν.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. :-)

Δημοσ.
sitecom/?τι ειναι τουτο?απο ποια χωρα ηρθε?ναι σιγουρα θα ειναι καλυτερο.καλοριζικο

Απο Ιταλια το ειχα παρει 40€(ιπερrouter ετσι!!! :lol: ).Τωρα τι εταιρια ειναι,πως και τι,αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια στο site της εταιριας.

Δημοσ.

γραφει στο site leading brand.μονο κατσαρολες δεν βγαζει.αν ειναι leading brand τοτε γιατι κανεις δεν τα ξερει??δηλαδη τα cisco δεν ειναι leading?:P

Δημοσ.
γραφει στο site leading brand.μονο κατσαρολες δεν βγαζει.αν ειναι leading brand τοτε γιατι κανεις δεν τα ξερει??δηλαδη τα cisco δεν ειναι leading?:P

ειναι ψαγμενη εταιρια,μονο εγω και ακομη ενας που τα πουλαει την ξερουμε :lol::lol::lol:

Δημοσ.
χαχα.κατι αντοιστιχο τις crypto εδω

παντος ενταξει το <<μπρικακι>> για τα 40€ που το πηρα μου εβγαλε 2,5 χρονια 24/7 δεν εχω παραπονο.Προς θεου δεν λεω οτι ηταν κατι καλο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.Τα λεφτα του τα εβγαλε μια φορα :-D

Δημοσ.

ενταξει πολλες φορες καποια φτηνα παιζουν μια χαρα αντιθετα με αλλα ακριβα βλεπε crypto που καιγονται.με τα ιδια λεφτα αντι για crypto επαιρνες Linksys σχεδον.και παντα εξαρτατε την χρηση που κανει καποιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...