neXTgen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 παιδιά ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα macbook pro και θέλω να αγοράσω ταυτόχρονα το applecare (παράταση εγγύησης) που το πάει στα 3 χρόνια εγγύηση. αυτό το applecare (ένα νούμερο είναι) πρέπει να το αγοράσω με το που αγοράζω και το μηχάνημα ή μπορώ να το επεκτείνω ακόμα και μέχρι το τέλος του 1 χρόνου της εγγύησης ?
Whiteyez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να το πάρεις μέχρι την τελευταία μέρα που θα έχει εγγύηση το μηχάνημα σου, δεν είναι απαραίτητο να το πάρεις όταν αγοράσεις το macbook.
neXTgen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 οκ! και κάτι ακόμα (αυτό είναι 100% hardware), βλέπω πως στο 13άρι mbpro aluminum audio-in/out μοιράζονται την ίδια έξοδο... μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να δουλεύουν ταυτόχρονα, και αν τελικά αυτό είναι πρόβλημα? (στα 15/17'' υπάρχουν ξεχωριστά audio in και audio out, απ 'οτι βλέπω...) έβλεπα ένα βίντεο στο youtube, έπεσε το μάτι μου πάνω σ' αυτό το είδα και δε σας κρύβω πως κομματάκι ξενέρωσα..
georgeadams Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δουλεύουν ταυτόχρονα μόνο αν έχεις το σωστό βύσμα. Για παράδειγμα, αν έχεις τα ακουστικά του iPhone, με το ίδιο βύσμα παίζουν τα ακουστικά, το μικρόφωνο και το volume control...
neXTgen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 σε πάρτυ έστελνα - με το προηγούμενο που είχα (το white) - τον ήχο σε ενισχυτές και με το line-in ... συνέδεα ψηφιακές πηγές που έπαιζαν.... καταλαβαίνετε πόσο μου την έδωσε τώρα που το είδα αυτό....
vag3d Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δουλεύουν ταυτόχρονα μόνο αν έχεις το σωστό βύσμα. Για παράδειγμα, αν έχεις τα ακουστικά του iPhone, με το ίδιο βύσμα παίζουν τα ακουστικά, το μικρόφωνο και το volume control... σε πάρτυ έστελνα - με το προηγούμενο που είχα (το white) - τον ήχο σε ενισχυτές και με το line-in ... συνέδεα ψηφιακές πηγές που έπαιζαν.... καταλαβαίνετε πόσο μου την έδωσε τώρα που το είδα αυτό.... Εάν ισχύουν τα παραπάνω, τότε ψάξε λίγο στο ίντερνετ να δείς πως είναι η συνδεσμολογία του "Jack" του Macbook Pro (τι ακριβώς βύσμα είναι δηλαδή). Με μία αγορά του κατάλληλου βύσματος σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα μπορέσεις πιθανότατα να κάνεις "Split" το ένα βύσμα του MBP σου σε 2 (1Χ Line In + 1 X Headphones) οπότε και θα λύσεις το πρόβλημά σου. Αν το Line in είναι στερεοφωνικό, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν είναι στερεοφωνικό, τότε θα έχεις μόνο το ένα κανάλι...(οπου και εκεί υπάρχει βέβαια λύση) - αλλά θέλω να πιστεύω οτι θα είναι στερεοφωνικό. Εν ανάγκη, αν δεν βρεις βύσματα, αγόρασε κάποιο set HeadPhones με Mic για το iPhone και "πείραξέ τα". Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι εάν το Jack επάνω στο MBP είναι απλώς ένα Stereo Jack και το MBP απλώς κάνει εναλλαγή στο κανάλι (Line-In --> Headphones) με ψηφιακό τρόπο, που είναι και πολύ συνηθέστερο...!!! Σε αυτή την περίπτωση απλώς δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:21 ---------- Δες και εδώ.... http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2036358 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:39 ---------- Και εδώ http://www.griffintechnology.com/products/imic/
neXTgen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ναι, στερεοφωνικό οκ είναι αλλά το επίλέγεις με επιλογή από το λειτουργικό... είναι βλακεία τους για το PRO του πράγματος και μόνο, νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.