Vice Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ένα τιμόνι για να παιζω NFS Shift και οτι άλλο προκύψει στην πορεία Έβλεπα στο site της logitech κάτι ωραία αλλά ή θα ήταν πολυ ακριβά (300+ ευρώ) ή θα ήταν πολυ μικρά για τα χέρια μου (momo racing wheel). επίσης δεν θέλω να ειναι και πολυ ψευτικούρα και σπάει με το παραμικρό. τι προτείνετε;
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Όχι και 300+...: http://www.skroutz.gr/s/39777/Logitech-G25-Racing-Wheel-PC-PS2-PS3.html?keyphrase=g25 Δε νομίζω πως παίζει κάτι καλύτερο στην αγορά..
karaLRS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 αν δεν σε νοιαζει ο συμπλέκτη πάρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00295 Logitech driving force GT 900 μοίρες , 11 ιντσες , και ταχύτητες. 60 ευρώ μονο. το εχω και είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!
panos2171 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 αν δεν σε νοιαζει ο συμπλέκτη πάρε αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00295 Logitech driving force GT 900 μοίρες , 11 ιντσες , και ταχύτητες. 60 ευρώ μονο. το εχω και είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!! +1 Και γω την εχω και μονο καλα λογια μπορω να πω.Αν διαθετεις 190+ ευρω πας σε G27 πλεον αλλιως DFGT.Μην κανεις το λαθος και πας να παρεις την ΜΟΜΟ γιατι απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου.
Vice Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 το ένα έχει 60 ευρώ το άλλο 190. Πως δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή; ποιοτικά; απότι βλέπω το ακριβό έχει manual ταχύτητες και συμπλέκτη ενώ το άλλο σειριακό χωρίς συμπλέκτη. με ενδιαφέρει πολυ και η αίσθηση του τιμονιού. Μην είναι πολύ ψευτικούρα. Πάντως μου άρεσαν και τα 2. Είναι και μεγαλούτσικα, οχι σαν το Momo κουτσουλιές.
avraam5 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ετσι στο ασχετο παρατηρωντας τη φωτογραφια που εχει το e-shop ,το στεφανι(οχι τα κουμπια που βρισκονται στο εσωτερικο του τιμονιου) ειναι ιδιο με το τιμονι που εχει το αυτοκινητο μου(rover 414 si)
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 το ένα έχει 60 ευρώ το άλλο 190. Πως δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή; ποιοτικά; απότι βλέπω το ακριβό έχει manual ταχύτητες και συμπλέκτη ενώ το άλλο σειριακό χωρίς συμπλέκτη. με ενδιαφέρει πολυ και η αίσθηση του τιμονιού. Μην είναι πολύ ψευτικούρα. Πάντως μου άρεσαν και τα 2. Είναι και μεγαλούτσικα, οχι σαν το Momo κουτσουλιές. H διαφορα στην τιμη οφειλετε στο οτι η G25-27 εχει λεβιε ταχυτητων,συμπλεκτη,μεταλλο και δερμα στο τιμη.Η DFGT οταν βγηκε εκανε 120 ευρω,εγω σε προσφορα την ειχα πετυχει στα 60,και στο εξωτερικο στα 100+ ευρω κυμαινεται η τιμη της,τωρα γιατι εδω την δινουν τοσο δεν ξερω.Απο ποιοτητα παντως σκιζει,ψευτικουρα δεν την λες σε καμια περιπτωση οπως εξαλου και ολα τα προιοντα της logitech.
Vice Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ωραίος ο πάνος...με έπεισες! και κάτι τελευταίο: ειδα οτι για να δουλεψει στα windows το DFGT θέλει ειδικό προγραμματάκι, σωστά; μήπως τίθεται κάποιο θέμα αποκρισης; εννοοώ οτι άλλο είναι να δουλευει Plug n play Και άλλο μέσω...ας το πώ ψιλοπατεντούλας... είναι άμεση η απόκριση του λοιπόν ή έχει lag?
karaLRS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 κατευθειαν με drivers απο την Logitech παίζει. Ουτε πάτεντες ουτε τίποτα. απορω γιατι το διαφημίζουν σαν PS3? ειναι μαμάτο!!!!
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Οπως λεει ο karaLRS παιζει με τους drivers της logitech.CD δεν εχει μεσα αλλα το κατεβαζεις απο την επισημη σελιδα,το αναγνωριζει κανονικα και λειτουργουν ολα τα κουμπια.Το οτι το διαφημιζουν σαν PS3 ειναι επειδη ειναι το επισημο τιμονι του Gran Turismo 5.
Vice Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τελικά πήρα το Driving force GT. 62 ευρώ, μια χαρά τιμή. Ευχαριστώ ολα τα παιδιά για την βοήθεια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.