a.c.chris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας παίδες.. χτες πήρα το νόκια Ν73 και προσπάθησα να του εγκαταστήσω κάποια θέματα και ενώ προχωράει στην εγκατάσταση κανονικά μου λέει σφάλμα ποιστοποιητικού.. το έχω δοκιμάσει και απο διαφορετικα site.. μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ?? ευχαριστώ για τη βοήθεια
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336620 Aν και πριν απο αυτο, δοκιμασε να βαλεις την ρυθμιση να παοδεχεται πιστοποιητικα απο ολους. Καπως ετσι νομιζω την εχει, για ψαξε το.
SunOfABeach Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας παίδες.. χτες πήρα το νόκια Ν73 και προσπάθησα να του εγκαταστήσω κάποια θέματα και ενώ προχωράει στην εγκατάσταση κανονικά μου λέει σφάλμα ποιστοποιητικού.. το έχω δοκιμάσει και απο διαφορετικα site.. μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ?? ευχαριστώ για τη βοήθεια Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν είναι παλιό κινητό αυτό; πριν 3-4 χρόνια δηλαδή;
a.c.chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 τελικά αυτό που μου είπε ο stormrain ισχύει.. πήγα ρυθμίσεις->διαχείρηση εφαρμογών->ρυθμίσεις->εγκατάσταση λογισμικού->όλα.. και είμαι κομπλέ τώρα.. φχαριστώ μαστοραα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.