zoolapi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 -------------------------------------------------------------------------------- Παιδιά,βοήθεια! Έχω ένα se w760i,απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής και το έιχα πάρει απο Γερμανό πριν ένα χρόνο.Χθες βράδυ μου έπεσε κάτω(για 100στη φορά) και αυτή τη φορά όμως ειχαμε απώλειες.. Δεν δουλευουν όλα τα πλήκτρα απο το εξωτερικό πληκτρολόγιο,συγκεκριμένα το "οκ" και οι "δύο παυλες' πάνω απο το "οκ".,με αποτέλεσμα ενω πληκτρολογώ κανονικά pin ,δεν μπορώ να πατήσω οκ για να ανοίξει,μήπως και κατάφερνα να πάρω κάποια τηλ που έχω μέσα στη συσκευή.Εξωτερικά μόνο η μπροστινή πρόσοψη δεν κουμπώνει 100%, στη μία γωνία της,στο πάνω μέρος,κατα τ' αλλα είναι οκ.Οπότε σκέφτομαι αν το επισκευάσω να το κρατήσω. πού να το επισκευάσω όμως;Αν το στείλω στο σερβις του Γερμανού,τί πιθανότητες έχω να καλυφθέι απο την εγγύηση που ακόμα έχω,αν απλά πω οτι ξαφνικά κόλλησαν τα πλήκτρα; Κι αν μου πουν οτι δεν το καλύπτει(λογω του οτι θα δουν που δεν κουμπώνει πάνω) μετά αν θέλω το φτιάχνουν και θα πληρώσω κανονικά ,ή θα το στείλουν έτσι πίσω; Τί άλλες επιλογές έχω;Το service της se τί κάνει σε τετοιες περιπτώσεις; Και πόσο πιστεύετε θα μου κοστίσει η επισκευή σε περίπτωση που πληρώσω; sorry για τις τόοσες απορίες,αλλα όπως καταλαβαίνετε θέλω πολύ να το κρατήσω.. Και κάτι τελευταίο: αν τελικά δεν αξίζει το κόπο η όλη διαδικάσία,ποιό άλλο έιναι "σαν κι αυτό'' περιπου απο τα πιο καινούρια,και σε λογική τιμή; __________________
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Εγγύηση δεν σε καλύπτει κατά 99%. Επισκευές κάνουν και στο http://www.9volto.gr και σε άλλα μαγαζιά με κινητά. Αν χρειαστεί όμως ανταλλακτικά μάλλον δεν θα αξίζει να επισκευαστεί. Για το pin αντί για ok μπορείς να πατά το πλήκτρο με την δίεση (#).
nick#18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μιας και λεμε για επισκευες να θεσω ενα ερωτημα? Εχω ενα SE S500i του οποιου οι επαφες που εχει για να το συνδεσεις με usb ειναι διαβρομενες απο υγρασια κλπ με αποτελεσμα να μην μπορω να το συνδεσω με usb ...εχετε καμια ιδεα πως μπορω να κανω κατι να ξαναδουλεψει μεχρι να το παω να αλαξω την υποδοχη? @ zoolapi...εχε υποψιν σου πως τα slide-up ειναι δυσκολα και ακριβα στις επισκευες...
zoolapi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Εγγύηση δεν σε καλύπτει κατά 99%. Επισκευές κάνουν και στο http://www.9volto.gr και σε άλλα μαγαζιά με κινητά. Αν χρειαστεί όμως ανταλλακτικά μάλλον δεν θα αξίζει να επισκευαστεί. Για το pin αντί για ok μπορείς να πατά το πλήκτρο με την δίεση (#). Tότε να μην το ψάξω με την εγγύηση και το στέλνω και άντε πάλι να γυρίσει χωρίς να το έχουν φτιάξει, και χάνω άσκοπα χρόνο.. αυτό με την δίεση το έκανα,αλλα δεν μπορώ να πάω πιο πέρα γιατί δεν δουλέυουν τα πλήκτρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:46 ---------- @ zoolapi...εχε υποψιν σου πως τα slide-up ειναι δυσκολα και ακριβα στις επισκευες... Το ξέρω...
pp6210 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 @zoolapi: αν την βλέπεις μεγάλη τη ζημιά μην πας σε SE point ή Γερμανό, πιθανότατα θα στο βγάλουν off μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Δοκίμασε στο 9βολτο, πες στα παιδιά οτι τους βρήκες από το φόρουμ και εκέι θα σου πούν πιό τίμια κατά τη γνώμη μου αν αξίζει να το φτιάξεις ή όχι. @nick#18: αν η υγρασία είναι απέξω (δηλάδή τη βλέπεις πάνω στο μπριζάκι) βάλε λίγο καθαρό οινόπνευμα σε μια μπατονέτα και καθάρισέ το, αλλιώς θέλει αλλαγή το μπριζάκι.
nick#18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 @nick#18: αν η υγρασία είναι απέξω (δηλάδή τη βλέπεις πάνω στο μπριζάκι) βάλε λίγο καθαρό οινόπνευμα σε μια μπατονέτα και καθάρισέ το, αλλιώς θέλει αλλαγή το μπριζάκι. To εχω κανει πολλες φορες να βγαλω τη μπιχλα...το θεμα ειναι πως εχουν διαβροθει οι επαφες οποτε παω για αλαγη...
the_eye Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 @zoolapi Ψάξε για ένα πρόγραμμα που λέγεται floats και τράβα από το κινητό ότι χρειάζεσαι. http://fma.sourceforge.net/index2.htm
ss13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα μαγαζί για επισκευή κινητών στην Αθήνα ; Έχω ένα ericsson k800i και έχει πρόβλημα με το ηχείο !!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα μαγαζί για επισκευή κινητών στην Αθήνα ; Έχω ένα ericsson k800i και έχει πρόβλημα με το ηχείο !! Το Κaizer στην Ομονοια και το 9volto (καπου στον Πειραια πρεπει να ειναι, δεν ξερω αν εννοεις την ευρυτερη περιοχη της Αθηνας).
ss13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 stormrain , στο κέντρο της Αθήνας μένω , ευχαριστώ για την βοήθεια , κάποιο άλλο μαγαζί υπάρχει γιατί αν πάω σε κανέναν Γερμανό θα με κουρέψουν ;
vtecakias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 -------------------------------------------------------------------------------- Παιδιά,βοήθεια! Έχω ένα se w760i,απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής και το έιχα πάρει απο Γερμανό πριν ένα χρόνο.Χθες βράδυ μου έπεσε κάτω(για 100στη φορά) και αυτή τη φορά όμως ειχαμε απώλειες.. Δεν δουλευουν όλα τα πλήκτρα απο το εξωτερικό πληκτρολόγιο,συγκεκριμένα το "οκ" και οι "δύο παυλες' πάνω απο το "οκ".,με αποτέλεσμα ενω πληκτρολογώ κανονικά pin ,δεν μπορώ να πατήσω οκ για να ανοίξει,μήπως και κατάφερνα να πάρω κάποια τηλ που έχω μέσα στη συσκευή.Εξωτερικά μόνο η μπροστινή πρόσοψη δεν κουμπώνει 100%, στη μία γωνία της,στο πάνω μέρος,κατα τ' αλλα είναι οκ.Οπότε σκέφτομαι αν το επισκευάσω να το κρατήσω. πού να το επισκευάσω όμως;Αν το στείλω στο σερβις του Γερμανού,τί πιθανότητες έχω να καλυφθέι απο την εγγύηση που ακόμα έχω,αν απλά πω οτι ξαφνικά κόλλησαν τα πλήκτρα; Κι αν μου πουν οτι δεν το καλύπτει(λογω του οτι θα δουν που δεν κουμπώνει πάνω) μετά αν θέλω το φτιάχνουν και θα πληρώσω κανονικά ,ή θα το στείλουν έτσι πίσω; Τί άλλες επιλογές έχω;Το service της se τί κάνει σε τετοιες περιπτώσεις; Και πόσο πιστεύετε θα μου κοστίσει η επισκευή σε περίπτωση που πληρώσω; sorry για τις τόοσες απορίες,αλλα όπως καταλαβαίνετε θέλω πολύ να το κρατήσω.. Και κάτι τελευταίο: αν τελικά δεν αξίζει το κόπο η όλη διαδικάσία,ποιό άλλο έιναι "σαν κι αυτό'' περιπου απο τα πιο καινούρια,και σε λογική τιμή; __________________ Η πλακέτα πληκτρολογίου δεν κοστίζει αρκετά, γύρω στα 25 ευρώ, αν χρειαστεί όμως να αλλαχτεί και η πρόσοψη τότε το συνολικό κόστο με την επισκευή, σίγουρα θα φτάσει τα 70 ευρώ και ίσως και λίγο παραπάνω. Από εκεί και πέρα, αν χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι εξτρά που υπέστει ζημιά από την πτώση, ε τότε δεν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.