Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο LAN με Windows 7

gadg3takias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από τότε που έβαλα τα 7 αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με το LAN. Έχω ρυθμίσει το δίκτυο μέσα από τα Windows 7 ως Work Network και στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει κανονικά τα Network Discovery και File Sharing, όμως το δίκτυο επιμένει να μην βρίσκει το pc με τα Windows 7. Το περίεργο είναι ότι άμα αλλάξω την local static ip του υπολογιστή με τα 7 τότε το δίκτυο τον βλέπει κανονικά (πχ από 192.168.178.31 που την έχω κανονικά να την κάνω 192.168.178.21)! Άμα στη συνέχεια όμως κάνω restart τον υπολογιστή, με οποιαδήποτε ip και να έχω βάλει στο pc, τότε πάλι δεν εμφανίζεται στο δίκτυο!!! Το firewall των Windows το έχω απενεργοποιημένο και στο Outpost το LAN το έχω κάνει κανονικά Trusted...Τι μπορεί να φταίει; Ενδέχεται να είναι και πρόβλημα του ρούτερ (FritzBox 7140); Plz help....:cry:

EDIT: Έβαλα το θέμα σ'αυτό το subforum γιατί φαντάζομαι ότι είναι πρόβλημα και θέμα ρυθμίσεων μέσα από τα windows...

Δημοσ.
Δοκίμασε σε home network ή/και ρύθμισε αυτόματη απόδοση IP.

Ναι ξέχασα να το αναφέρω, στο home network το είχα στην αρχή αλλά πάλι δεν δούλευε. Το θέμα είναι ότι λόγω p2p αλλά και multiplayer gaming χρειάζομαι static ip ώστε να δουλέυει το port forwarding...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...