steve62742 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μολις μηλισα μαζι τους και μου ειπανε οτι ουτε το silverpower υπαρχει πια...λιγα κομματια και αυτα πιασμενα απλα δεν εχει γινει refresh το site τους.εχετε να πρωτηνετε καπιο αλλο ή να μεινω με το enermax?η αλλαγη μου ειπανε μπορει να γινει μεχρι αυριο στις 3 το μεσημερι για να τα εχω ολλα την παρασκευη το πρωι
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πάρ' τους μωρέ και πες τους να ψάξουν σε όλα τα καταστήματα (εσωτερική διακίνηση). Αμάν πια με τη σάπια διαθεσιμότητα του Πλαισίου.. ωωωωω..
mohic4n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μη το παρεις καν, αν σου πουν μα και μου. Κρατα τα λεφτα και παρε ενα απο αυτα που σου προτειναν απο καπου αλλου. Δε χρειαζεται να το παρεις ντε και καλα απο Πλαισιο στη τελικη.
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ακριβώς. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αυτό το θέμα με τις διαθεσιμότητες το κάνουν για να σπρώξουν ότι δεν φεύγει... Τι να το κάνω αν διαφημίζεις βιτρίνα Seasonic - Pc p&C - Corsair - Enermax κλπ. και είναι σε κατάσταση αναμονής για μήνες, ενώ εντελώς τυχαία όλα τα Chieftec είναι μονίμως διαθέσιμα; Το έχουν ξεφτυλλίσει το θέμα. Σε άλλη περίπτωση άμα δε μπορούν, να μας το πούνε να κοιτάμε κι εμείς αλλού.
yanniliki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αξίζει να βαλω 2 σκληρους? πχ εναν 250gb για λειτουργικο-προγραμματα κτλ και εναν 1tb για αρχεια,ταινιες κτλ? υπαρχει καποιος επεξεργαστης ΑΜD ισαξιος αλλα και πιο φθηνος απο τον I5 τις intel?
grimpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μια αθόρυβη σύνθεση σε AMD/DDR3 και 2 δίσκους 640GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.