lio_v Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά την δευτερα θα πάω να πάρω από το e-shop το 3810Τ Τimeline με τις 13.3 Ιντσες οθόνη αλλά τώρα έχω μπεί σε δίλλυμα και σκέφτομαι να πάω να πάρω το 4810Τ με τις 14 Ιντσες. Δεν ξέρω νιώθω μπερδεμένος σας παρακαλώ τα φώτα σας. Φοβάμαι οτι όποιο παρω γενικα θα το μετανιώσω υστερα παντα το είχα αυτο το προβλημα.Πειτε γνώμες plz.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Καλητερα να πιασεις την 14 Ιντσες η ακομη και πιο πανω αν εχεις τα διαθεσιμα λευτα γιατι οποτε περνουμε ενα φτηνο πραγμα μελλοντικα το πεταμε και περνουμε ενα καλητερο και στο τελως το ακριβο ερχεται και πιο φτηνο... Μιαν φορα θα τα δωσεις και θα αγορασεις ενα πραγμα που θα σε ευχαριστα και θα το εχεις....
npapas1977 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου εχω το 3810.Δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα.Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αψογη.Αν δεν σε πειραζει η ελλειψη dvd και οι χαμηλοτερες επιδοσεις (λογω επεξεργαστη) απο αλλα laptop τοτε γιατι να το μετανοιωσεις;Αν εχεις τα χρηματα παρα αυτο με το δυπυρηνο επεξεργαστη και την hd4530.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειναι ολλοι το ιδιο και ο καθε ενας σκευτεται διαφορετικα εγω προσωπικα εχω πεταξει αρκετα λευτα ασκοπα και στο τελως το ακριβο μου ηρθε και πιο φθηνο... ενα παραδειγμα ηθελα να παρω ραμ για το κομπιουτερ πηγα και αγορασα 4χ1gb και στο τελως το μετανιωσα και τα εδωσα οσα οσα και πειρα 4χ2gb.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:09 ---------- Πρεπει να σκευτει πολλα καλα ο lio_v τη θα παρει αν οντως το κρατησει και του κανει το 3810Τ να το αγορασει... αλλα αυτος ειναι σε σκευψη μεταξυ 3810Τ και 4810Τ εγω τον συμβουλευω πρωσοπικα να παρει το 4810Τ για να μεν εχει και προβλημα μετα γιατι δεν ειναι σιγουρος τη θα αγορασει
lio_v Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Οχι με το 3810Τ δεν με χαλαει που δεν εχει οπτικο δισκο απο την αλλη το 4810Τ εχει λιγοτερα χαρακτηριστικα οπως 3GB DDR Ram ενώ το μικρο 4.Οπως και ο σκληρος δισκος στο 14αρι ειναι 250αρις ενώ στο μικρο 320αρις. Αυτες ειναι οι βασικές διαφορες και φυσικά η οθόνη. Μετα αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι για τον επεξεργαστη οπως και να εχει δυπήρηνος ειναι δλαδη ελεος επειδη φτάσαμε στους i7 δεν σημαίνει οτι οι δυπηρινοι ειναι αχρηστοι εδω στο PC μου το σταθερο να πουμε εχω Intel Pentium 4 αλλα τα παιχνιδια τα παίζει γαμάτα τα περισσοτερα εκτος απο το GTA IV. δεν με πειραζει και γενικά ολα τα βαρια προγράμματα δεν καταλαβαινει το PC μου
basilis5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 η μνημη να βγαλεις το ενα ντιμακι του 1 γιγα και να βαλεις ενα των 2 γιγα κοστιζει 20 ευρω περιπου,οποτε σαν κοστος δεν λεει και πολλα,ασε που δεν θα δεις καμια πρακτικη διαφορα,παρα μονο ψυχολογικη εκτος και αν χρησιμοποιησεις 64μπιτ συστημα που και παλι... τα γιγα στους σκληρους δεν εχουν και τοση σημασια αφου ο δισκος θα ειναι στις ιδιες στροφες,λιγα γιγα λιγοτερα, ε και; για μενα μην κοιταξεις τπτ απο αυτα καθως αυτα τα αλλαζεις οποτε θες. να επιλεξεις με κριτηρια: 1.επεξεργαστη (διαλεξε τον πιο γρηγορο 2.οθονη (διαλεξε οποια σε εξυπηρετει η αναλυση της ,η φωτεινοτητα της και φυσικα οι ιντσες της) και φιλικη συμβουλη,παρε και μια επεκταση εγγυησης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 13αρι ή 15αρι, το 14αρα δεν αξίζει imho... το θέμα είναι μήπως να περιμένεις για τα καινούρια Timeline με τους Core 2 Duo ULV?
lio_v Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 η μνημη να βγαλεις το ενα ντιμακι του 1 γιγα και να βαλεις ενα των 2 γιγα κοστιζει 20 ευρω περιπου,οποτε σαν κοστος δεν λεει και πολλα,ασε που δεν θα δεις καμια πρακτικη διαφορα,παρα μονο ψυχολογικη εκτος και αν χρησιμοποιησεις 64μπιτ συστημα που και παλι...τα γιγα στους σκληρους δεν εχουν και τοση σημασια αφου ο δισκος θα ειναι στις ιδιες στροφες,λιγα γιγα λιγοτερα, ε και; για μενα μην κοιταξεις τπτ απο αυτα καθως αυτα τα αλλαζεις οποτε θες. να επιλεξεις με κριτηρια: 1.επεξεργαστη (διαλεξε τον πιο γρηγορο 2.οθονη (διαλεξε οποια σε εξυπηρετει η αναλυση της ,η φωτεινοτητα της και φυσικα οι ιντσες της) και φιλικη συμβουλη,παρε και μια επεκταση εγγυησης 1. Ο επεξεργαστής και στα δυο λάπτοπ ειναι ακριβώς ο ιδιος στα ιδια GHz. 2. Σχετικά με την οθόνη δεν πιστευω να εχω πρόβλημα με το Acer 3810T Αρα προς τα εκει κλεινω 13αρι ή 15αρι, το 14αρα δεν αξίζει imho... το θέμα είναι μήπως να περιμένεις για τα καινούρια Timeline με τους Core 2 Duo ULV?] ωραια και γω 13αρι προτιμώ 2ον αυτα τα καινούρια που λες πρωτον δεν ξερουμε ποτε θα βγούνε ουτε τιμες ουτε τπτ.Διορθωσε με αν κανω λάθος και φιλικη συμβουλη,παρε και μια επεκταση εγγυησης Γιατι μετα λιγο πριν ληξη η κανονικη εγγυηση δεν μπορω να παρω επεκταση και δευτερον δεν την φοβαμαι τοσο την εγγυηση γιατι ειναι καθαρα του e-shop που σου λένε οτι αμα χαλασει εχει 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης.Λιγο πριν ληξει θα παω να αγοράσω μια επεκταση.Κανω λαθος? + οτι νταξει μπορει η acer η αντιπροσωπεια στη συγκεκριμενη περιπτωση infoquest να Γ@Μιετε αλλά νταξι τα acer είναι εγγυηση δεν σου χαλανε ευκολα
GoldenEye Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 τα acer γενικα χαλανε ευκολα, τα timeline απ την αλλη οχι γιατι εχω καλα υλικα και συστημα εξαερισμου (λιγο στα drivers πασχουν λιγο). επισης εχουν κακη αντιπροσωπεια. επεκταση πρεπει να κανεις μεσα στον πρωτο χρονο και οχι στον δευτερο που σου δινει το eshop γιατι την επεκταση εγγυησης την λαμβανεις απο την acer. τωρα γνωμη μου ειναι να παρεις το 3810 λογω βαρους (1.6 το λαπτοπ, 2 κιλα μαζι με τον φορτιστη και την τσαντα), αυτονομιας και χαρακτηριστικων. αν θες ντε και καλα drive παιρνεις ενα εξωτερικο με 30-40 ευρω και κανεις την δουλεια σου (στο εξωτερικο το δινουν δωρο...).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 2ον αυτα τα καινούρια που λες πρωτον δεν ξερουμε ποτε θα βγούνε ουτε τιμες ουτε τπτ.Διορθωσε με αν κανω λάθος μέσα στον Οκτώβριο άντε Νοέμβριο θα έχουν βγει
kirimis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Γιατι μετα λιγο πριν ληξη η κανονικη εγγυηση δεν μπορω να παρω επεκταση και δευτερον δεν την φοβαμαι τοσο την εγγυηση γιατι ειναι καθαρα του e-shop που σου λένε οτι αμα χαλασει εχει 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης Μην φας, εχουμε γλαροσουπα! :lol: Αν περιμενεις απο το e-shop να τιμησει τους ορους τους... σορρυ αλλα εχασες. Αυτα ειναι για να παραμυθιαζουν τον κοσμο! Στην ουσια θα σου κανουν τον βιο αβιωτο και αν μπορουν κιολας θα σε βγαλουν εκτος εγγυησης επικαλουμενοι διαφορα. Απο εκει και περα! Αν θες κατι φορητο και συναμα ευκολο και στο να το δουλεψεις ωρες, τοτε πας για το 13αρι. Αν δεν σε ενδιαφερει η φορητοτητα τοτε κοιτας απο 13 και πανω.
lio_v Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μην φας, εχουμε γλαροσουπα! :lol: Αν περιμενεις απο το e-shop να τιμησει τους ορους τους... σορρυ αλλα εχασες. Αυτα ειναι για να παραμυθιαζουν τον κοσμο! Στην ουσια θα σου κανουν τον βιο αβιωτο και αν μπορουν κιολας θα σε βγαλουν εκτος εγγυησης επικαλουμενοι διαφορα. Απο εκει και περα! Αν θες κατι φορητο και συναμα ευκολο και στο να το δουλεψεις ωρες, τοτε πας για το 13αρι. Αν δεν σε ενδιαφερει η φορητοτητα τοτε κοιτας απο 13 και πανω. Φιλαράκι επειδη μου φενετε διαβασα ενα δικό σου τοπικ σχετικά με το e-shop αυτο που επαθες δικο σου λαθος επρεπε μεσα στην δευτερη μερα να πηγαινες και να τους το ελεγες.Απο την αλλη ειμαι καλος πελάτης του e-shop εννοωντας οτι εχω παρει πολλά πραγματα και ποτε δεν ειχα προβλημα μονο μια φορα που ειχα παρει headsets τα πηγα πισω την επομενη μερα μου ειπαν κατσε λιγο στο καναπε τα δοκιμασαν και μου λενε δικιο εχεις και μου εδωσαν τα ιδια ολοκαινουργια λοιπον τα ακουστικα αυτα τα εχω 5-6 μηνες και δεν εχουν παρουσιασει το μικρο προβλημα οπως και τα υπολοιπα πραματα που εχω παρει απο κει που τα εχω τουλαχιστον 1,5 χρονο.Για αυτο μην μου λες για το e-shop διοτι αν αυτο το θεωρεις μλκια εξυπηρετηση εισαι βαθια νυκτωμένος.Δλδ τι να πω με κατι αλλα οπως το media markt που σου λενε αμεση αντικατασταση και σου λενε εσυ το χαλασες αυτο ειναι το ελειονο. Παντα υπαρχει η αλητεια σε τετοια μαγαζιά αλλα το e-shop το πλαισιο και τα multirama εχουν το καλυτερο service Και supporting EDIT: Sorry τελικα λαθος δεν εισουν εσυ ηταν ο john4 στο παρακατω τοπικ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=335729 Και που το εδωσαν πιστωτικο παλι τυχερος ητανε αλλοι δεν δινουνε τπτ και εσυ μου λες οτι το e-shop ειναι μλκια δλδ νταξει μην το παρατραβαμε
kirimis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Φιλαράκι επειδη μου φενετε διαβασα ενα δικό σου τοπικ σχετικά με το e-shop αυτο που επαθες δικο σου λαθος επρεπε μεσα στην δευτερη μερα να πηγαινες και να τους το ελεγες.Απο την αλλη ειμαι καλος πελάτης του e-shop εννοωντας οτι εχω παρει πολλά πραγματα και ποτε δεν ειχα προβλημα μονο μια φορα που ειχα παρει headsets τα πηγα πισω την επομενη μερα μου ειπαν κατσε λιγο στο καναπε τα δοκιμασαν και μου λενε δικιο εχεις και μου εδωσαν τα ιδια ολοκαινουργια λοιπον τα ακουστικα αυτα τα εχω 5-6 μηνες και δεν εχουν παρουσιασει το μικρο προβλημα οπως και τα υπολοιπα πραματα που εχω παρει απο κει που τα εχω τουλαχιστον 1,5 χρονο.Για αυτο μην μου λες για το e-shop διοτι αν αυτο το θεωρεις μλκια εξυπηρετηση εισαι βαθια νυκτωμένος.Δλδ τι να πω με κατι αλλα οπως το media markt που σου λενε αμεση αντικατασταση και σου λενε εσυ το χαλασες αυτο ειναι το ελειονο. Παντα υπαρχει η αλητεια σε τετοια μαγαζιά αλλα το e-shop το πλαισιο και τα multirama εχουν το καλυτερο service Και supporting EDIT: Sorry τελικα λαθος δεν εισουν εσυ ηταν ο john4 στο παρακατω τοπικ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=335729 Και που το εδωσαν πιστωτικο παλι τυχερος ητανε αλλοι δεν δινουνε τπτ και εσυ μου λες οτι το e-shop ειναι μλκια δλδ νταξει μην το παρατραβαμε Αντε καλα... ας πουμε εγω οτι ειμαι τρελος, οτι τα παιρνω απο το Πλαισιο... βαλε οτι θες. Ψαξε σε αυτο και οποιο αλλο φορουμ θες σχετικα με τις καταπληκτικες εμπειριες απο το e-shop, ριξε μια ματια και εδω που πέφτει το φυτεμα της αρκουδας http://www.skroutz.gr/m/3/E-shop Αν δεν το εχεις καταλαβει, αν κατι στραβωσει η πιθανοτητα σου ειναι να τρεχεις γιατι ειναι στον κοσμο τους! Τωρα αν θες να το ρισκαρεις, κανενα θεμα... δικα σου τα λεφτα, δικη σου και η τυχη. Και γω προσωπικα υπηρξα πελατης τους, και οντως δεν μου ετυχε τιποτα στραβο... αλλα τα πραγματα εχουν παρει πολυ την κατω βολτα και δεν εχω σκοπο να γινω ενα ακομα νουμερο της στατιστικης τους.
GoldenEye Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 αν δεν εχεις τεχνικες γνωσεις και τσαμπουκα τοτε το θεμα εγγυηση απο το eshop ειναι λιγο δραμα.
lio_v Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 αν δεν εχεις τεχνικες γνωσεις και τσαμπουκα τοτε το θεμα εγγυηση απο το eshop ειναι λιγο δραμα. Aν νομιζετε οτι δεν εχω γνώσεις πιστεψτε εχω και πολλες μαλιστα αλλωστε η δουλεια μου αυτη θα ειναι σε ενα χρονο αρα οκ κοιτα ο πιο πανω απο το reply του golden eye να ψαξει το τελειο αλλα να του πω οτι και 50 χρονια να το ψαξει στην Ελλαδα δεν θα το βρει τι νομιζεις ρε φιλε οτι ολα ειναι ροδινα δεν ειμαστε σε νεραιδοχωρα που λεει ο λογος αντε φτιαξε και εσυ τετοια επιχειρηση σαν το e-shop,plaisio,multirama και μετα να δω θα ειναι οι υπαλληλοι σου οκ ? Αντε να σε δουμε γιατι πολλα λεμε οταν ειμαστε εξω απο τον χορο για μπες μεσα και τηγανισου θα σου πω εγω Οσο για το σκρουτζ μας δουλευεις υποθετω καταρχας ξερεις το νομο των μαγαζιων ετσι θαβουμε τα υπολοιπα και κραταμε στην κορυφη το δικο μας και ο σκρουτζ ειναι η πιο πατατα αντε αγοραζε απο κει αλλα Μ@Λ@Κ@ μην δω κανενα τοπικ οτι το σκρουτζ ειναι απατη ειδικα απο σενα γιατι εσυ ατμ το υποστηριζεις,αρα μην δω καμια μλκια μετα ΤΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ Και ας μου πουν και αλλοι μετα οτι καλυτερο ειναι το σκρουτζ απο οτι το e-shop θα τα πουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.