RipperOfChaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 προσπαθω να βαλω παιχνιδια και προγραμματα στο sony ericsson k800i που εχω αλλα μου λεει οτι ο φακελος δεν υπαρχει.. περναω πχ με το usb παιχνιδια και οταν παω να τα ανοιξω μου λεει ο φακελος δεν υπαρχει.. να σημειωσω οτι ειχα σβησει κατι αρχεια απο το κινητο γιατι νομιζα οτι ηταν ιος και πιθανων να εκανα εγω την χαζομαρα... σε αυτη την περιπτωση πως μπορω να ξανακανω το κινητο μου να παιρνει παιχνιδια και προγραμματα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ---------- τουλαχιστον ξερει καποιος πως κανω φορματ στο κινητο?
basilis5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 νομιζω μπορεις να κανεις φορματ στο μεμορυ στικ μεσω του κινητου. ισως τοτε δημιουργηθουν αυτα που πρεπει στην καρτα μνημης και μπορεσεις να βαλεις εκει τα αρχεια που θες
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Επισης μην ξαναδιαγραψεις αρχεια εστω και αγνωστης προελευσης διοτι δεν υπαρχει λογος καθως δεν εχει βγει καποιος ιος...
RipperOfChaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δεν ειναι θεμα ιου.. απλα οταν βαζω παιχνιδια η εφαρμογες δεν μπορει να τα αναπαραγει.. χαθηκαν καποια χρησιμα αρχεια μαλλον και τωρα δεν ξερω τι να κανω.. καποιος/α που να μπορει να με βοηθησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.