Προς το περιεχόμενο

μηλόφωνο ερωτήσεις

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποκτήσω το i phone αλλά θα ήθελα κάποιοι που να γνωρίζουν περισσότερα από μένα να μου πουν τη γνώμη τους. χρειάζομαι ένα τηλέφωνο που να μου επιτρέπει να συνδέομαι με ευκολία ώστε να ελέγχω τα mai μου, να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και να συνδέεται με απλό τρόπο με υπολογιστή.

αυτά που με προβληματίζουν γιατί δεν τα ξέρω καθόλου είναι, τί είδους ''σπάσιμο'' χρειάζεται το μηλόφωνο και γιατί (επειδή δεν ασχολούμαι και μάλλον δεν θα είμαι σε θέση να το κάνω), αν θα έχει συνέπειες να το πάρω χωρίς σύνδεση (γιατί δεν θέλω να δεσμεύομαι με συμβόλαια) και αν οι τόσες εφαρμογές για τις οποίες γίνεται λόγος είναι πράγματα απλά να τα ψάξει και να τα κατεβάσει κανείς στο τηλέφωνο ή θέλουν και αυτά χρόνο και βοήθεια (παράδειγμα: πώς γίνεται η μεταφορά και αποθήκευση των επαφών? ακόμα δεν έχω καταφέρει να αποθηκεύσω τις δικές μου από τα nokia σε αρχείο του υπολογιστή μου εκτός nokia suite, θα με διευκόλυνε σε αυτό το μηλ. ή θα με μπέρδευε περισσότερο?) δλδ προβληματίζομαι μήπως υπάρχει κάποια πιο απλή και φθηνή (αν και λιγότερο όμορφη) λύση για να κάνω τη δουλειά μου και πάω και μπλέξω με κάτι υπέροχο αλλά πολύπλοκο.

δεκτές και προτάσεις για άλλα κινητά :lol:

Δημοσ.

Φραντσεσκα εχω το ...μηλοφωνο και θα σου πω την γνωμη μου.

Ναι τα mail σου μποριες να τα παιρνεις ευκολα.Οι φωτογραφιες ειναι ανεκτες αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Συνδεεται με υπολογιστη μεσω του προγραμματος της apple το itunes και ολα τα κανεις απο εκει.

Οσο αναφορα το ...σπασιμο jailbreak καλο ειναι να σε βοηθησει καποιος που ξερει.Εγω δεν τα καταφερα χωρις βοηθεια.Το j/b δινει την δυνατοτητα να συνδεθεις με το pc για καποιες εφαρμογες χωρις το itunes. Φυσικα το j/b το βγαζει απο την εγγυηση.

Για αποθηκευση επαφων ειναι απαρατιτητο το pc και το microsoft outlook.

Γενικα το κινητο θελει ...πολυ pc.Η εγγυηση ειναι απο vodafone και cosmote και η συμπεριφορα τους ειναι κακκιστη.

Ο μοναδικος λογος που θα στο προτεινα ειναι η πολυ καλη οθονη αφης και η αμμεση αποκριση και η κομψη του εμφανιση.Για αυτο το κραταω.

Αν εχεις κουραγιο και ειναι απαραιτητο για το μηλοφωνο κοιτα το www.iphonehells.gr

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως χωρίς Jailbrake το κινητό είναι αρκετά εύκολο , στο να το συγχρονιζεις και στο να κατεβάζεις και εγκαθιστας εφαρμογές. Ένα Account φτιαχνεις στο Appstore και θα μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές, τις Free , για τις άλλες θές πιστωτική.

Το θέμα , όπως υπογράμμισε ο Γιαννης , είναι η ευκολία χρήσης του , λόγο τις εξελιγμενης τεχνολογίας τις οθόνης και εκεί πιστεύω πρέπει να σταθείς

• Moderators
Δημοσ.

Το jailbreak οπως εχω αναφερει ξανα, ειναι πολυ ευκολο τοσο στην πραξη, οσο στην γνωση που θα πρεπει να εχεις. Αυτο δεν θα πρεπει να σε απασχολει, αλλωστε το κανεις μια φορα και μετα θα εισαι ετοιμη.

Αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο στον συγχρονισμο του οσο ανεφερε ο Vasilisxd, κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Και αυτο γιατι δεν θα μπορεις να κανεις βημα χωρις Pc, και μαλιστα το δικο σου PC. Κοινως αν θελεις να περασεις αρχεια απο τον υπολογιστη καποιου φιλου πχ. δεν θα μπορεις να το κανεις.

Συγκεκριμενα στις ανησυχιες που ανεφερες, τα μεηλ θα τα βλεπεις και θα τα χειριζεσαι ευκολοτατα, οι φωτογραφιες που θα τραβας θα ειναι μαλλον μετριες, και ο τροπος συνδεσης στον υπολογιστη δεν θα ειναι τοσο ευελικτος οσο σε αλλες συσκευες.

Αν ξεπερασεις τα παραπανω, θα εχεις μια αρκετα ευχρηστη συσκευη (ως συσκευη αυτη καθ'αυτη), με μια πολυ καλη οθονη.

Δημοσ.
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται το ''σπάσιμο'' και τί συνέπειες έχει αν δε γίνει?

Γινεται για να αποκτησει το κινητο δυνατοτητες που εχει μλποκαρει (δεν καταλαβαινω γιατι...) η apple .

Δημοσ.

Το σπάσιμο γίνεται για να μπορείς να περάσεις σπασμένες εφαρμογές και εφαρμογές που δεν κυκλοφορούν επίσημα (και είναι συνήθως και οι πιο καλές).

Όλα αυτά αν έχει αγοραστεί "ξεκλείδωτο", καθώς αν αγοραστεί από Αμερική πχ θα είναι κλειδωμένο με τις Ελληνικές sim και θα θέλει ξεκλείδωμα για να λειτουργήσει

Δημοσ.

βασικά μπήκα στο site που μου έδωσε ο πλάτανος (:-D) αλλά όπως περίμενα δεν έβγαλα άκρη - μου είναι άγνωστα όλα αυτά, και μου φαίνονται εκτός της (δικής μου) πραγματικότητας να ασχοληθώ πχ με το αν το interface θα μοιάζει με υδρατμό ή αφρισμένο κύμα. Μάλλον είμαι μέσα στην κατηγορία των απελπιστικά άσχετων, αλλά θα μπορούσε κανείς να μου φέρει ένα παράδειγμα εφαρμογής που να αξίζει το ψάξιμο, το ''σπάσιμο'' και τον κόπο? εννοώ για άτομα που το κινητό δεν το θέλουν για να παίζουν παιγνίδια.

πχ να φορτώσει κανείς e-book και να μπορεί, αν όχι να τα διαβάσει, να τα συμβουλεύεται? (πχ για έναν επιστήμονα αυτό θα μπορούσε να έχει μια χρησιμότητα)

• Moderators
Δημοσ.
αλλά θα μπορούσε κανείς να μου φέρει ένα παράδειγμα εφαρμογής που να αξίζει το ψάξιμο, το ''σπάσιμο'' και τον κόπο? εννοώ για άτομα που το κινητό δεν το θέλουν για να παίζουν παιγνίδια.

Mερικα που χρησιμοποιω εγω:delivery report,bluetooth transfers,μετρητη sms characters,processes manager(απ αυτο υπαρχουν και διαφοροι επισημα),custom silencer,blacklists,χρηση 2 διαφορετικων itune libraries και μπολικα ακομα τα οποια και να τα αναφερω φανταζομαι θα σε μπερδεψω.

Το σιγουρο ειναι πως με το jailbreak δεν εχεις τιποτα απολυτως να χασεις,μονο να κερδισεις.Αν τωρα δεν σ απασχολει τιποτα απο τα παραπανω,φυσικα δεν κανεις jailbreak.

πχ να φορτώσει κανείς e-book και να μπορεί, αν όχι να τα διαβάσει, να τα συμβουλεύεται? (πχ για έναν επιστήμονα αυτό θα μπορούσε να έχει μια χρησιμότητα)

Για το συγκεκριμενο δεν χρειαζεται να κανεις jailbreak,υπαρχουν επισημα προγραμματα απο το appstore των itunes γι αυτη τη δουλεια.

• Moderators
Δημοσ.
Mερικα που χρησιμοποιω εγω:delivery report,bluetooth transfers,μετρητη sms characters,processes manager(απ αυτο υπαρχουν και διαφοροι επισημα),custom silencer,blacklists,χρηση 2 διαφορετικων itune libraries και μπολικα ακομα τα οποια και να τα αναφερω φανταζομαι θα σε μπερδεψω.

Το σιγουρο ειναι πως με το jailbreak δεν εχεις τιποτα απολυτως να χασεις,μονο να κερδισεις.Αν τωρα δεν σ απασχολει τιποτα απο τα παραπανω,φυσικα δεν κανεις jailbreak.

Για το συγκεκριμενο δεν χρειαζεται να κανεις jailbreak,υπαρχουν επισημα προγραμματα απο το appstore των itunes γι αυτη τη δουλεια.

Στα προγραμματα να προσθεσω καποια λεξικα, πλοηγους κλπ. Κοινως ο,τι υπαρχει στο app store μεσω του jb το βρισκεις και το εγκαθιστας δωρεαν. Δεν χανεις τιποτα απολυτως αν το κανεις, αφου θα εξακολουθησει να ισχυει η εγγυηση καθως ειναι ανατρεψιμη διαδικασια. Βεβαια επειδη βλεπω πως θεωρεις μπλεξιμο την ολη διαδικασια δεν ξερω αν αξιζει να το επιλξεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...