klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αν σκεφτεσαι τον Θανατο τοτε δεν προλαβαινεις να ζησεις . Και εγω προσωπικα , εχω πολλες δουλειες να κανω , ονειρα να εκπληρωσω , χαρες να ζησω ..που δεν μου φθανουν οχι μια αλλα 10 ζωες Αν θες να προβληματιστεις καντο να για να βελτιωσεις την ζωη σου πανω στη γη , οχι για το τι θα συμβει οταν παμε στη Χωματουπολη. Σωστότατος Έχει ΤΟΣΑ πολλά πράγματα να κάνεις(ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις) out there, που πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για να σκέφτεσαι μίζερες αηδίες... Ωραία όλοι θα πεθάνουμε σε 1 λεπτό, σε 2 μήνες, σε 80 χρόνια.. Το θέμα είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέχρι τότε (όχι με το ζόρι ντε, πράγματα που να μας ευχαριστούν). Τι να το κάνω να πάω απο τροχαίο και του τελευταίους 3 μήνες να είχα σπαταλήσει όσα όμορφα μπορούσα να δώ, ζώντας με τον φόβο ενος μακρινού επικείμενου θανάτου; Και βασικά δεν είναι ο θάνατος που μας φοβίζει.. Οι τελευταίες στιγμές μας είναι και ο πόνος τον οποίο θα νιώσουν όσοι αφήνουμε πίσω.. Εμείς καλώς η κακώς θα τα κακαρώσουμε και δεν θα νιώσουμε τίποτα παρα μόνο shut down(αν είμαστε τυχεροί και πάμε απο φυσικά αίτια). Ενιγουέι η αυτοκτονία είναι πραγματικά τεράστια μλκεία.. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ κενός inside ώστε να την σκεφτεί. Και αν είναι, πάλι, μπορεί να συμπληρώσει το κενό του και όχι να πάρει την εύκολη (ηλίθια) λύση. Suicide is for pussies... Υ.γ: Είμαι σίγουρος οτι τα φίλτρα των σχετικών υπηρεσιών έχουν βαρέσει κόκκινο και πλέον κάποιος διαβάζει το thread with us Υ.γ2: Ναι πάντα θα θέλεις να ζήσεις περισσότερο. Και στα 80 σου που λές. Κανείς δεν επιθυμεί το θάνατο.. Αβεβαιότητα θέλεις; Λατρεία για ζωή; Όπως το πάρει κανείς. Απο την άλλη δεν θέλει και πολύ σκέψη.. Αν είναι να'ρθει θε να'ρθεί, αλλίως να stfu.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 name it να το έχουμε υπ όψην Μπα, όσο κι αν θα μου άρεσε η ιδέα μιας μαζικής αυτοκτονίας και όσο και αν ενδυνάμωνε την πίστη μου στην ανθρωπότητα, λέω να μείνω mod, unbanned και έξω απ' τα κάγκελα. Κατά τα άλλα, νομίζω πως αυτά τα είχαμε λύσει κάπου ανάμεσα στα 14-17.
Crizzt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Krokodile, φιλικα και μεταξυ μας... Εχεις δυο λυσεις: αυτη και αυτη.
Krokodilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Krokodile, φιλικα και μεταξυ μας... Εχεις δυο λυσεις: αυτη και αυτη. Μα δεν ειμαι καταθλιπτικος. Ειμαι αρκετα κοινωνικος, κανω πολυ ευκολα φιλους και ιδιως φιλες, ασχολουμαι με μερικα χομπυ καθημερινα, βλεπω μπαλα και εχω φοβερη αγωνια για μερικες ομαδες, παιζω μπαλα και μπασκετ, αλλά το κακο ειναι οτι σκεφτομαι περαν του μεσου ορου και ετσι σκεφτομαι την πραγματικοτητα οποτε με πιανει στεναχωρια και λεω οτι δεν πρεπει να χαιρομαστε με τιποτα. Δεν σκεφτομαι να αυτοκτονησω ή κατι τετοιο ποτέ, ουτε και ειμαι μεσα στην μαυρη πικρα καθε μερα. Anyway απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εισαστε μεσα στην καλη χαρα αγνοωντας παντελως το αγνωστο. Απορω πως το κανετε. Πρεπει να μου μαθετε.
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μπα, όσο κι αν θα μου άρεσε η ιδέα μιας μαζικής αυτοκτονίας και όσο και αν ενδυνάμωνε την πίστη μου στην ανθρωπότητα, λέω να μείνω mod, unbanned και έξω απ' τα κάγκελα. Θα το πω εγώ για σένα γιατί δε φοβάμαι. Αν είστε τόσο ζώα γραφτείτε σε μια cult τύπου Heaven's Gate και αδειάστε μας τη γωνιά. Ίσως να χρειαστείτε και παραπάνω από 1000 ευρώ, ανάλογα τον ηλίθιο που την έχει ιδρύσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν περιμενα πως θα συζητουσα το υπαρξιακο σε ενα φορουμ παρεμπιπτοντως. Κατ'αρχην, αφου ο θανατος ειναι κατι που θα ερθει ετσι κ αλλιως γιατι αγχωνεσαι? Με την ιδια λογικη δεν καταλαβαινω επισης γιατι να το επισπευσει καποιος. Αλλωστε το λογικο ειναι οταν κατι δεν μας αρεσει να προσπαθουμε να το καθυστερησουμε, οχι το αντιστροφο. Τωρα οσον αφορα το οτι εμεις δεν θα ζουμε μετα απο ενα χρονικο διαστημα χ και κανεις δεν θα μας θυμαται και παλι αδιαφορο το βρισκω το δευτερο σκελος. Στο κατω κατω ολους οσοι αξιζουν (οκ οχι ολους, αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε που το παω) τους θυμομαστε. Κανεις δεν θα ξεχασει τον Σωκρατη πχ, οποτε αν ενδιαφερει καποιον τοσο η υστεροφημια του ας προσπαθησει να την αποκτησει. Οπως ποτε δεν ειχα την περιεργεια να μαθω τι υπαρχει επειτα, καθως οπως και να εχει ΘΑ το μαθουμε. Αν παλι δεν ισχυει το παραπανω, δεν θα εχει καμια απολυτως σημασια. Τελος, καλως η κακως, δεν εχω λυπηθει ποτε καποιον που ακουσα πως επραξε κατι τετοιο καθως το θεωρω παρα πολυ εγωιστικο. Ειτε θελουμε ειτε οχι, ΔΕΝ ειμαστε μονοι μας εδω και καθε παρξη εχει αντικτυπο σε αλλους, ιδιαιτερα πραξεις που χαλουν την φυσικη ροη. Τωρα αν το αποπειραθει καποιος και δεν το καταφερει, τοτε ειναι σαφης κραυγη για βοηθεια και το θεμα παει αλλου. Δεν συνεχιζω αλλο, το θεμα ειναι πολυ λεπτο για να αποδωσω με σαφηνεια την αποψη μου μεσα απο το φορουμ. ΥΓ. Περισσοτερο με εχει απασχολησει ανα διαστηματα ο λογος για τον οποιο καποιοι καταλαμβανουν απλα χωρο παρα το θεμα του τοπικ. Ετσι για την ιστορια.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 or not? Δε μπορώ άλλο με τη δεύτερη φωτό έπεσα απ'τη καρέκλα. Kudos Sir. :lol:
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=iu-rLA4POkI[/ame] :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μόνο εμένα μάτωσε ο κερατοειδής με τη διαδοχή "σκέφτομαι πέραν του μέσου όρου" και "εσείς είστε όλοι μέσα στην τρελή χαρά";
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Prozac addicted.
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πάντως krokodilos, δε μας τα λες και πολύ καλά. Τη μια λες Αξιζει αραγε να ζουμε το τωρα και να σχεδιαζουμε το μελλον κλπ? Οχι λεω εγω. Καλυτερα να πεθανουμε τωρα. Για να δουμε αν υπαρχει κατι παραπερα απο τον θανατο. μετά λες Δεν σκεφτομαι να αυτοκτονησω ή κατι τετοιο ποτέ, ουτε και ειμαι μεσα στην μαυρη πικρα καθε μερα. και γενικώς την μια ολίγον έτσι και την άλλη ολίγη από γιουβέτσι γι' αυτό και το Οι περισσοτεροι ανθρωποι βεβαια δεν φοβουνται τον θανατο πολυ απλα διοτι δεν το σκεφτονται καθολου ή ακομα και να το σκεφτονται το σκεφτονται τελειως επιφανειακα. όπως και το Anyway απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι εισαστε μεσα στην καλη χαρα αγνοωντας παντελως το αγνωστο. Απορω πως το κανετε. Πρεπει να μου μαθετε. σημαίνουν ότι κακώς απαντάς στην πράουντκουήν Ειδικο οταν λες εννοεις τον Θεο? Να μου κανει τι ο ειδικος? Αφου δεν ξερει την απαντηση.Δεν χρειαζομαι κανεναν ειδικο διότι ένας ειδικός μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από εμμονές (διότι το να ξεπερνάνε αυτοί "της καλής χαράς", αυτό στο οποίο εσύ κολλάς, δε σημαίνει απαραίτητα όπως εσύ (θέλεις να; ) νομίζεις ότι "το περνάνε επιφανειακά". Απλά κάποιοι το αποδέχονται, έχουν έρθει ρε παιδί μου σε ειρήνη με την ιδέα, και κοιτάνε την καθημερινότητά τους Γενικά ρε παιδί μου, αν δεν έχει κανείς ψυχολογικά ζόρια (μιλάμε για τραύματα στο μέγεθος της Βόλβης), λόγους σωματικής υγείας (που εντείνουν και τα πρώτα, συνήθως), να πονάει καθημερινώς κι αλύπητα είναι λίγο άκυρο να τρώει φλασιές με το τέλος της ύπαρξής του ("παγιδευμένος" σε "φιλοσοφικές" θεωρήσεις). Είναι σα να είσαι στο γήπεδο για να δεις μπάλα, και χάνεις όλα τα γκολ επειδή δεν μπορείς να χωνέψεις με τίποτα το βύσμα που φάγατε πχ στο water polo.
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μόνο εμένα μάτωσε ο κερατοειδής με τη διαδοχή "σκέφτομαι πέραν του μέσου όρου" και "εσείς είστε όλοι μέσα στην τρελή χαρά"; Nope... That makes two of us.. Απο αυτά που γράφει βασικά περισσότερο καταλαβαίνω ένα θέμα του "που πάμε μετά το θάνατο", πάρα "στα μαύρα έχω ντυθεί" και κόβομαι... Καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο; Η απάντηση στο που πάμε (δεν; ) θα δωθεί όταν έρθει η ώρα.. Τώρα οτι και να λέμε είναι παπαρολογίες ολκής...
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 .....αυτοκτονησετε? Εχετε ερθει σε τετοια τραγικη κατασταση ωστε να σκεφτειτε ποτέ να αυτοκτονησετε? Ειχατε μηπως την περιεργεια "πως ειναι μετα?" ετσι ωστε να σκεφτειτε να αυτοκτονησετε? Εχετε βαρεθει τον κοσμο τουτο και σκεφτηκατε ποτέ να αυτοκτονησετε? Εστω και αμυδρα να το εχετε σκεφτει. Αν το εχετε σκεφτει υπηρξε μηπως και μια αμυδρη ή ακομα και οχι τοσο αμυδρη προσπαθεια να το κανετε? Εχετε μηπως φτασει ενα βημα πριν την αυτοκτονια? Ενα απο τα σημαντικοτερα ερωτηματα που ρωτησε ο ανθρωπος μαλλον ειναι το φοβερο "To be or not to be?". Και οπως μ'αρεσει να το ερμηνευω εγω σημαινει "Να ζησω και να απολαυσω οσα μπορω ή μηπως ειναι ανωφελο ετσι και αλλιως επειδη ο θανατος ισως να σημαινει τελος για παντα, οποτε αφου ολα ειναι ανωφελα και ολα ειναι πληρης δυστυχια και δεν υπαρχει χαρα, ας πεθανω καλυτερα.". Αυτο που με συναρπαζει, με την τραγικη εννοια, περισσοτερο σε αυτη τη φραση ειναι το σημαντικοτερο που βγαινει απο αυτην: η αβεβαιοτητα του θανατου. Θανατος σημαινει τελος-τελος ή μηπως δεν ειναι το τελος μας? Τεραστιο δραμα βγαινει μεσα απο αυτην την φραση και κυριολεκτικα σημαδευει καποιον που την καταλαβαινει. Αξιζει αραγε να ζουμε το τωρα και να σχεδιαζουμε το μελλον κλπ? Οχι λεω εγω. Καλυτερα να πεθανουμε τωρα. Για να δουμε αν υπαρχει κατι παραπερα απο τον θανατο. Και αν δεν υπαρχει? Χασαμε 50-60 χρονια ζωης. Ε και? Αν δεν υπαρχει τιποτα μετα θανατον, ολα αυτα που ζησαμε ουτως ή αλλως χανονται για παντα για εμας. Δεν υπαρχουμε καν. Τελος. Ξαναγινομαστε μορια και τροφη για βακτηρια. Αστρικη σκονη. Σε 100-200 χρονια κανείς δεν θα μας θυμαται. Θα ζουνε οι αλλοι και εμεις ΟΧΙ! Θα τρωνε και θα πινουν οι αλλοι και εμεις τιποτα. Η σκεψη μας, το ειναι μας ολο θα εχει χαθει! Για παντα! Και αν καποιος πιστευει οτι ολα αυτα ειναι μακρινα και ας ζησουμε την ζωη μας, μα γιατι? Να ζησουμε τι? Τι σε 1 ωρα θανατος, τι σε 60 χρονια? Θα ερθει εκεινη η στιγμη! Θα ερθει! Η στιγμη οπου θα κοιταμε το παρελθον και θα ξερουμε οτι πλεον σε λιγο θα αφησουμε τουτη την γη, θα αφησουμε τους συγγενεις μας, τους φιλους μας, θα αφησουμε τα παιδια μας μονα τους. Αυτα θα ζουνε και εμεις οχι. ΤΕΛΟΣ για εμας! Και θα αναρωτιομαστε πως περασαν τοσα χρονια. Πως περασαν τοσα χρονια? Ημασταν παιδια ακομα θα θυμομαστε, αλλά περασαν. Και δεν θα θελουμε να φυγουμε. Αλλα θα φυγουμε. Και θα αφησουμε τους αλλους να ζουνε. Και εμεις ΤΕΛΟΣ! Πως μπορει αραγε ανθρωπος να ζησει διερωτουμενος αυτα? Πως μπορει καποιος να γελασει διερωτουμενος αυτα? Πως μπορει ανθρωπος να ασχοληθει με τα Windows XP και με το ποια BMW G-Power ειναι η καλυτερη διερωτουμενος αυτα? Πως μπορει λοιπον ο ανθρωπος να ασχοληθει με τα κοινα, οταν ξερει οτι θα πεθανει και δεν ξερει τι θα βρει μετα, με το "ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" να τον στοιχειωνει. Η ζωη λοιπον πρεπει να ειναι μια συνεχης θλιψη ή ο θανατος, η αυτοκτονια δηλαδη. Και ομως μερικοι γελανε . Δεν κατάλαβα γιατί θες να πεθάνεις παρθένος....«πήδα» πρώτα κ μετά :Ρ Πάντως πολύ μεγάλη πράξη δειλίας του αυτόχειρα, αν σκεφτόσαντόνε (δίνω έμφαση:Ρ) έτσι κάπως οι εφευρέτες προηγουμένων γενεών ακόμα με το καντηλάκι θα ήμασταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.