lefme Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μόλις αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ το TV-Monitor LG M2062D. Στην αρχή έπαιξε κανονικά αλλά μετά από λίγη ώρα μου εμφανίζει πρασινίλες σε καποιες αποχρώσεις του μαύρου με αποτέλεσμα να είναι χάλια η εικόνα. Το εμφανίζει τόσο όταν επιλέγω το PC όσο όταν βλέπω TV. Σημειωτέον ότι η σύνδεση με το PC γίνεται με RGB (D-Sub). Τί είναι τελικά αυτό? Να την επιστρέψω για αντικατάσταση?
lefme Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ένα δείγμα για το πώς τα εμφανίζει. Πριν μια ώρα δεν το έκανε.Τώρα,της ξαναρθε.Τί να πώ??
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Από την στιγμή που το πρόβλημα αποτυπώνεται στο screenshot, δεν είναι στην οθόνη, αλλά στην κάρτα γραφικών. Aπό την άλλη, το να χαλάσει η κάρτα ακριβώς την εποχή που άλλαξες οθόνη, μοιάζει μεγάλη σύμπτωση. Τσέκαρε αν κατα την αλλαγή του καλωδίου την ταρακούνησες or something. Βγάλτη και ξανα βάλτην.
lefme Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Από την στιγμή που το πρόβλημα αποτυπώνεται στο screenshot, δεν είναι στην οθόνη, αλλά στην κάρτα γραφικών. Aπό την άλλη, το να χαλάσει η κάρτα ακριβώς την εποχή που άλλαξες οθόνη, μοιάζει μεγάλη σύμπτωση. Τσέκαρε αν κατα την αλλαγή του καλωδίου την ταρακούνησες or something. Βγάλτη και ξανα βάλτην. Σ'ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα στις απαντήσεις. Έχω εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο ταρακουνήματος κλπ. Τέτοια σύμπτωση?? Τώρα δηλαδή που την είχασβήσει για καμια ώρα, παίζει κανονικά. Μέχρι να το ξανακάνει. Να την επιστρέψω δηλαδή για αντικατάσταση?
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Aν εννοείς την οθόνη, όχι. Θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις και σε ένα άλλο Pc για να το εξακριβώσεις. Αν είχε πρόβλημα η οθόνη, το screenshot θα φαινόταν κανονικά. Από εκεί και πέρα, σου είπα, ποντάρω κάρτα γραφικών.
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Από εκεί και πέρα, σου είπα, ποντάρω κάρτα γραφικών. Ναι, αλλά στο αρχικό post ανέφερε ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν παρακολουθεί TV όπου εκεί η GPU δεν έχει καμία δουλειά...
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ναι, αλλά στο αρχικό post ανέφερε ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν παρακολουθεί TV όπου εκεί η GPU δεν έχει καμία δουλειά... U got a point there, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
lefme Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ναι, αλλά στο αρχικό post ανέφερε ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν παρακολουθεί TV όπου εκεί η GPU δεν έχει καμία δουλειά... Αυτό είναι ακριβώς που με τρελαίνει. "Κρατάει" αυτή την "ανωμαλία" και στις υπόλοιπες εισόδους (TV-DVD οτιδήποτε συνδέσω επάνω). Τώρα όμως παίζει μια χαρά. Μου χει δώσει το μυαλό στη χούφτα αυτή η LG!!
ktsolkas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 κοιταξε αν εχει κουμπωσει σωστα το καλωδιο τροφοδοσιας. καθως παρομοιο προβλημα ειχα παλιοτερα με μια lg 19 tft. τελικα την γυρισα και μου εδωσαν αλλη στο you καθως το καλωδιο δεν κουμπωνε εξαρχης σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.