mynam3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μιας και με αφησε το προηγουμενο της funai μετα απο 3 χρονια...Τι προτεινετε? 1) Υπαρχει dvd player επιτραπεζιο που να παιζει μεσω usb εκτος απο .avi και αλλα? Π.χ .wmv, mkv κλπ. 2) Να συνδεεται μεσω scart και να εχει και μια θυρα Hdmi... Δεν θελω να προβω σε αγορα καποιου media player, dvd player θελω..Για να βλεπω και τα dvd μου, να ακουω και τα σιντι μου.
phadomas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μιας και με αφησε το προηγουμενο της funai μετα απο 3 χρονια...Τι προτεινετε?1) Υπαρχει dvd player επιτραπεζιο που να παιζει μεσω usb εκτος απο .avi και αλλα? Π.χ .wmv, mkv κλπ. 2) Να συνδεεται μεσω scart και να εχει και μια θυρα Hdmi... Δεν θελω να προβω σε αγορα καποιου media player, dvd player θελω..Για να βλεπω και τα dvd μου, να ακουω και τα σιντι μου. Υπαρχουν dvd που κανουν ολα αυτα που λες ΕΚΤΟΣ απο mkv.μην τα θελουμε ολα δικα μας Κανε ενα search στο google θα βρεις ευκολα.κοιτα στα mediamarkt,electroworld κλπ...
mynam3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπαρχει τιποτα που να παιζει .mkv εκτος απο media player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.