tarantules Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτό ψάχνω... Ξέρει κανείς εαν το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ανοιχτό Δευτέρες , Τετάρτες απόγευμα ή όχι?
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δε γνωρίζω να σου πω αν είναι, ανοιχτά τα απογεύματα που λες, ένα τηλέφωνο θα σε βγάλει απ' την άγνοια. Το θέμα είναι μήπως αυτά που ψάχνεις συνόδευαν το κουτί σου και αγνοείς (δεν είναι παράλογο ειδικά αν έχει περάσει καιρός) την ύπαρξή τους.
stratakisggiioo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Επειδή μερικές φορές το ψάχνεις και δεν το βρίσκεις, αλλά τελικά είναι αλλού, κάπου που ποτέ δε σκέφτηκες να κοιτάξεις, κοίτα αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805824 δεν το γράφει συγκεκριμένα ότι μπορεί να τοποθετήσεις το δίσκο 3,5 σε 5,25, αλλά αν το μετρήσεις θα δεις ότι θα ταιριάξει.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χμμ αυτό το είδα κι εγώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει.. πάντως έχεις δίκιο, έτσι φαίνεται.
stratakisggiioo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 βασικά κοίταξα τις διαστάσεις του σε ιντσες, και ταιριάζει, σου μετατρέπει δηλαδή το 3,5 σε 5,25 και μάλιστα στη φωτο φαίνεται πως έχει πάσα για βίδα εξωτερικά που στο κάτω κάτω, που αλλού θα μπορούσες να το βάζεις???? δεν έχει νόημα αυτό το προϊόν αν δεν μπορείς να το βάλεις κάπου... έτσι δεν είναι?? και τέλος, το σημαντικότερο, είναι και ψύχτρα!!! να και ένα review http://www.overclock.net/silent-computing/514169-my-thoughts-akasa-ak-hd-03-a.html Τελικά κάνει και τη μετατροπή σε 5,25
PlancK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως τα φτηνά είναι απλά "συρτάρια". Όσο ανεβαίνει η τιμή θα έχουν και fans και ίσως καλύτερη παθητική ψύξη. Tα σκετα αυτα "συρταρια" προφανως ετσι οπως αγκαλιαζουν τον σκληρο λογικα δεν θα ανεβαζουν και την θερμοκρασια? 'Η εχουν καποιο παθητικο συστημα για απαγωγη της θερμοτητας?
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να ανεβάζουν τη θερμοκρασία των δίσκων, κι αν το κάνουν θα μιλάμε για αμελητέα αύξηση (έτσι νομίζω δηλαδή).
PlancK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αυτό για παράδειγμα? Όλοι οι μετατροπείς 3.5 => 5.25 κάνουν. Το θέμα είναι πόσα €€€ είσαι διατεθιμένος να δώσεις. Άμα έχεις πάντως 3 ελεύθερες 5.25 θέσεις, αξίζει το iCage που αναφέρθηκε πιο πάνω και ας έχεις έναν μόνο σκληρό. Ίσως δεις διαφορά στις θερμοκρασίες (ή ίσως κι όχι). (Το link που είδες από πάνω ήταν από το hacshop? Γιατί είχα βάλει ένα άλλο και το άλλαξα μετά.) Τωρα που παρατηρω και αυτο που ειπες απο την cosmodata αναφερεται για μετατροπη 2,5 σε 5,25
tarantules Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 βασικά κοίταξα τις διαστάσεις του σε ιντσες, και ταιριάζει, σου μετατρέπει δηλαδή το 3,5 σε 5,25 και μάλιστα στη φωτο φαίνεται πως έχει πάσα για βίδα εξωτερικά που στο κάτω κάτω, που αλλού θα μπορούσες να το βάζεις???? δεν έχει νόημα αυτό το προϊόν αν δεν μπορείς να το βάλεις κάπου... έτσι δεν είναι?? και τέλος, το σημαντικότερο, είναι και ψύχτρα!!! να και ένα review http://www.overclock.net/silent-computing/514169-my-thoughts-akasa-ak-hd-03-a.html Τελικά κάνει και τη μετατροπή σε 5,25 Όντως κάνει τη μετατροπή.Το γράφει και στο κουτί του απέξω...Το παράγγειλα ήδη... Thanks... Για κάποιον που ρώτησε πρίν εαν έχει το κουτί στα εξαρτήματά του τέτοιο μετατροπέα, να απαντήσω οτι όχι δεν έχει.Πριν παραγγείλω οτιδήποτε το τσεκάρω. Έχει μια αλουμινένια θήκη-κουτί για 3 δίσκους που παίρνει και ανεμιστήρα 120mm. Οι 3 θέσεις είναι κατηλημένες,απλά σκεφτόμουν να βγάλω τον ένα από τους 2 δίσκους γιατί δεν μου άρεσε να τους βλέπω να είναι τόσο κολητά ο ένας με τον άλλο.Δεν τους είχα καν με ανεμιστήρα....Μετά το πήρα χαμπάρι οτι μπορώ να του βάλω.Οπότε το έκανα και έπεσε η θερμοκρασία και στους 3 σκληρούς 4-5 ολόκληρους βαθμούς.Από 41 στους 36.Απλά όλες οι άλλες θέσεις στο κουτί είναι για 5,25.Οπότε αυτό με τις ψύκτρες είναι οτι πρέπει για τον επόμενο σκληρό που θα φιλοξενηθεί στο σύστημά μου
stratakisggiioo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλή αγορά, και πες μας τις εντυπωσεις σου. Νομίζω ότι είναι πολυ καλύτερα για το airflow του κουτιού οι δίσκοι να είναι στις 5,25 θέσεις.
StavrosD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικά έχω δύο τέτοια. Στο πλάισιο http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/CoolerMaster-Hdd-Module-Stb-3T4-E3-Gp-Universal-CM-STB-3T4-E3-GP.htm Τα είχα πάρει σχεδόν στην μισή τιμή απ'ότι έχουν σήμερα. Μάλλον είχαν μεγαλύτερη ζήτηση απ'ότι υπολόγιζαν. Σε 3 5.25 θέσεις βάζεις 4 δίσκους 3.5. Έχει και ανεμιστήρα που βοηθά στην καλύτερη ψύξη και των δίσκων αλλά και του υπολογιστή.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Το άνωθεν είναι συμβατό και με κουτιά άλλων εταιριών; Δε είμαι 100% σίγουρος, γι' αυτό ρωτάω. Για το iCage ξέρω ό,τι είναι.
StavrosD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Κάνει για τα περισσότερα κουτιά που έχουν 3 θέσεις 5.25 άδειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.