Προς το περιεχόμενο

Αντάπτορας για στήριξη HDD 3,5 σε υποδοχή 5.25

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοιον αντάπτορα για να βάλω ένα σκληρό δίσκο εσωτερικό των 3.5 σε φατνίο των 5.25?

Έχω κουτί Thermaltaκe Armor junior εαν βοηθάει

Δημοσ.

Χμμ, για δες αυτό (με επιφύλαξη): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802112

Το e-shop είχε εδώ και πολύ καιρό και αυτό στα ίδια χρήματα με το άνωθεν: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/misc/icage/a2309.asp

Τώρα δεν το βρίσκω πουθενά, όπως δε βρίσκω και τίποτ' άλλο. :/

Δημοσ.

Το είδα αυτό που λες στο e-shop.Δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Ψάχνω μια απλή μεταλλική βάση, όχι hot-swap βάση.

Αυτό της thermaltake θα μου έκανε αλλά δεν το βρίσκω.Έχω ακριβώς το ίδιο που το είχε από τη μάνα του και έχει και υποδοχή και για 2ο αλλά που να το βρείς.

Και μονής θέσης μου έκανε αλλά δεν βρίσκω.

Anyway ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Δημοσ.
Μόνο που το link δίνει αντάπτορες 2,5" σε 3,5" bay.

O αρχικός poster θέλει να βάλει 3,5" δίσκο σε 5,25" bay.

:o Πρωι είναι ακομη μην με παρεξηγείται!

Δημοσ.

Το αγορασα και εγω πριν λιγο καιρο για τον ιδιο σκοπο, αλλα μετα αγορασα τρια καινουργια κουτια και ετσι δεν τα χρησιμοποιω.

Αν ενδιαφερεσαι ειναι στην διαθεση σου.

Δημοσ.

Τελικα βρηκαμε τι γινεται με τετοιου ειδους μετατροπη?

Υπαρχει κατι σχετικο γιατι και εγω απο 3,5 σε 5,25 χρειαζομαι...

Δημοσ.

Ακριβως, αλλα απο κανενα λογικο καταστημα ωστε να μπορουν μας το στειλουν δεν υπαρχει πουθενα ε?

Αυτο που δειχνουν πιο πανω απο e-shop δεν κανει?

Δημοσ.

Αυτό για παράδειγμα? Όλοι οι μετατροπείς 3.5 => 5.25 κάνουν. Το θέμα είναι πόσα €€€ είσαι διατεθιμένος να δώσεις.

Άμα έχεις πάντως 3 ελεύθερες 5.25 θέσεις, αξίζει το iCage που αναφέρθηκε πιο πάνω και ας έχεις έναν μόνο σκληρό. Ίσως δεις διαφορά στις θερμοκρασίες (ή ίσως κι όχι).

(Το link που είδες από πάνω ήταν από το hacshop? Γιατί είχα βάλει ένα άλλο και το άλλαξα μετά.)

Δημοσ.

Προσωπικα εγω το θελω για να διωξω τον σκληρο απο τις κατω θεσεις λογω SLI ...

Oποτε ψαχνω να βρω κατι να τον εχω στις πανω θεσεις γιατι με βολευει τρομερα και στα καλωδια αλλα και στην καλυτερη ροη αερα στις καρτες!

Για το iCage δεν το βλεπω αλλα αυτο που μου δειχνεις ναι. Δεν ειναι ασχημο για να ξεφορτωθω τον σκληρο! Ωστοσο ολα αυτα εχουν ανεμιστηρακια για ψυξη η ετσι ειναι απλα συρταρια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...