asdoufenn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα , κολησε ο συγκατοικος μου Ιο και κατα την εκκαθαριση απο Antivirus επα8αν ζημια τα Windows. Συγκεκριμενα κανει boot απο hard disk αλλα πριν μπει στο desktop μου βαζει να επιλεξω user να μπω. Οταν παει να μπει απλα με πεταει πισω εκει που επιλεγω user. User υπαρχει μονο ενας χωρις password. Θελω αν μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να σωσω καποια αρχεια που εχω μεσα. Δεν εχω partition και προτιμω τροπο να κανω boot. Ευχαριστω εκ τ προτερων
alex89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να κατεβάσεις την ubuntu 9.04 για live cd. Το αρχείο είναι iso και θα το κάψεις σε cd. Θα κάνεις boot από το cd και από εκεί θα δεις τα αρχεία του σκληρού σου. Συνδέεις μετά έναν εξωτερικό σκληρό και τα μεταφέρεις.
asdoufenn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να κατεβάσεις την ubuntu 9.04 για live cd. Το αρχείο είναι iso και θα το κάψεις σε cd. Θα κάνεις boot από το cd και από εκεί θα δεις τα αρχεία του σκληρού σου. Συνδέεις μετά έναν εξωτερικό σκληρό και τα μεταφέρεις. Ολα οκ ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.