angel187 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εχω Connx και εχω συνδεσει το Baudtec που μου εδιναν μαζι με τον εξοπλισμο και αυτο εκπεμπει κανονικα χωρις προβλημα απλα σε ενα δωματιο του σπιτιου μου εχω ενα PC χωρις wifi adapter.Εχω απο παλαιοτερο πακετο Forthnet το Thomson TG585v7 και επειδη εχω μπριζα τηλεφωνου μεσα στο δωματιο δοκιμασα να το βαλω αλλα δεν μπαινει στο νετ.Μου λεει οτι DSL connection is down. Γινεται να εχω ταυτοχρονα και τα 2 routers συνδεδεμενα ή μπλοκαρεται με οποιονδηποτε τροπο η γραμμη; Thomson για συνδεση Connx γινεται; Χρειαζεται να προσδιορισω κατι οταν κανω setup το router περα απο username password;
giorgoslouk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εχω Connx και εχω συνδεσει το Baudtec που μου εδιναν μαζι με τον εξοπλισμο και αυτο εκπεμπει κανονικα χωρις προβλημα απλα σε ενα δωματιο του σπιτιου μου εχω ενα PC χωρις wifi adapter.Εχω απο παλαιοτερο πακετο Forthnet το Thomson TG585v7 και επειδη εχω μπριζα τηλεφωνου μεσα στο δωματιο δοκιμασα να το βαλω αλλα δεν μπαινει στο νετ.Μου λεει οτι DSL connection is down. Γινεται να εχω ταυτοχρονα και τα 2 routers συνδεδεμενα ή μπλοκαρεται με οποιονδηποτε τροπο η γραμμη; Thomson για συνδεση Connx γινεται; Χρειαζεται να προσδιορισω κατι οταν κανω setup το router περα απο username password; Σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις δύο ρούτερ στην ίδια γραμμή.Βάλε το Thomson.Είναι η μέρα με η νύχτα σε σχέση με το Baudtec που είναι γιά τα μπάζα.Όταν το σετάρεις βάζεις VPI/VCI 8.35 Encapsulation PPPoA/PPPoE.Στο User/Pass βάζεις τα στοιχεία που σου έδωσαν από την πΟΤΕΝΕΤ και τελείωσες.Φυσικά θα έχεις αποσυνδέσει το Baudtec πριν ξεκινήσεις.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δεν γινετε να εχεις 2 ρουτερ πανω στην γραμμη,θα συγχρονισει το ενα απο τα 2.θα πρεπει να κλεινεις το ενα για να μπεις με το αλλο.ο μονος τροπος που θα μπορουσες να κανεις θα ηταν η να παρεις ασυρματη καρτα η αν το baudtec επαιζε με wds να το εβαζες με wds με το THOMSON.eτσι εχω κανει εγω.εχω βαλει 2 thomson να παιζουν wds.αλλα το baudtec λιγω χλωμο να παιζει wds.ειανι σαν repeater απλα πρεπει να παιζουν και τα 2 wds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.