Προς το περιεχόμενο

Έπιπλα-γίνεται να τα ..σουλουπώσω?

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα σπιτάκι στο οποίο δεν μένω και ιδιαίτερα συχνά αλλά απ'ότι περίσσευε από εδώ και από εκεί το έχω κάνει πολύ ωραίο. Αυτό που μένει είναι η κουζίνα του που είναι ενιαία με το σαλονάκι και έχει κάτι ντουλάπια από μελαμίνη με λεία επιφάνεια. Αυτά έχουν γίνει λίγο χάλια τώρα και από τη στιγμή που δεν βάφονται και δεν θέλω να τα αλλάξω τελείως ψάχνω αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ώστε να φαίνονται πιο ωραία. Έχετε καμιά ιδέα ή κανένα online μεγαζί με τέτοια πραγματάκια να κοιτάξω? Ψάχνω επίσης αυτοκόλλητα πλακάκια για να βάλω και λίγο χρώμα!

Δημοσ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, μέτρησε τις διαστάσεις από τα ντουλάπια σου(τα πορτάκια δηλαδή) και παρήγγειλε καινούρια σε ένα ¨φτιάχτο μόνος σου¨.Δεν είναι ακριβή λύση και σίγουρα θα σου στοιχίσει πολύ λιγότερο από να κάνει τη δουλειά αυτή ένας μαραγκός.Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Τι είναι το ¨φτιάχτο μόνος σου¨? Πρώτη φορά το ακούω, εγώ νόμιζα ότι θα είναι καμιά στήλη περιοδικού! Αν έχεις όρεξη στείλε μου ότι πληροφορίες μπορείς εδώ, με mail με pm όπως σε βολεύει.

Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...