Προς το περιεχόμενο

Κλοπή credit card από την καθαρίστρια και ανάληψη!

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ τι να πώ ρε παιδιά που χωρίς να πάρω κάρτα στα χέρια μου με ψάχνει η τράπεζα πειραιώς για μια κάρτα που όμως ποτέ δεν παρέλαβα.

Η υπόθεση έχει ώς εξής.

Εκανα αίτηση για να πάρω και εγώ μια κάρτα αλλά ατύχησα... Την αίτηση την έκανα πέρσι τέλη οκτωμβρίου ... Μετά από μια εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά για επιβαιβέωση. Εκεί έγινε η πρώτη κρούση. Πήρε κάποια κυρία να την πάρω τηλέφωνο. Επαιρνα και εγώ τηλέφωνο και η γραμματέας της συνέχεια μου έλεγε ότι έχει άλλον πελάτη και να ξαναπάρω σε δέκα λεπτά... Πήρα 5-6 φορές μέχρι που τα πήρα στο κρανίο. Την πήρε και την σήκωσε την κυρία γραματέα ή όποια ήταν και αμέσως μου έδωσε την υπεύθηνη η οποία απλός με ρώτησε τα στοιχεία μου. Της είπα γιατί με ταλαιπωρεί αφού αυτά τα είχαμε γράψει στην αίτηση και μια και τα είχα πάρει άσχημα της είπα να μην με ξαναενοχλήσει και άν θέλουν να βγάλουν την κάρτα έχει καλώς αλλιώς να πάω σε άλλη τράπεζα να κάνω την δουλειά μου.

Τέλειωσε αυτή η δουλειά. Κάρτα δεν παράλαβα ποτέ από εκεί. Θεώρησα και εγώ ότι δεν την έκδοσαν λόγο του γεγονότος που συνέβη... Και φυσικά και δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω τι απέγινε.

Όμως οκτώ μήνες μετά με παίρνουν τηλέφωνο στη δουλεία. Μου λένε ότι είναι από την τάδε τράπεζα σχετικά με την κάρτα που έχω κάνει αίτηση...

Ε οκτώ μήνες μετά. Τα ξαναπαίρνω στο κρανιό και τους τα λέω ένα χεράκι πριν ακόμα όμως τους ακούσω. Ο υπάλληλος έπαθε πλάκα. Μα καλά ρε του λέω οκτώ μήνες μετά μου λές ότι έβγαλες την κάρτα. Να την πάρετε του λέω και να την βάλετε τώρα εκεί που ξέρετε.

Αφού με άκουσε λοιπόν υπομονετικά αυτός μετά μου είπε ότι η κάρτα είχε βγεί 20 μέρες μετά την αίτηση περίπου και είχε αποσταλεί σε μένα... Και μάλιστα είχε και έξοδα 80 .

Και τώρα άντε να βγάλω άκρη σκέφτηκα... Ετσι την άλλη μέρα πήγα σε ένα υποκατάστημα της και έψαξα την όλη υπόθεση. Κατάφερα από εκεί να πάρω τον αριθμό συστημένου που έστειλαν την κάρτα. Από εκεί βρήκα τον ταχυδρόμο. Αυτός λοιπόν επειδή βαριόταν να με ψάχνει άφησε την κάρτα σε καφενείο και η κάρτα ακόμα πετάει.. Το ευτήχημα είναι ότι δεν έχω υπογράψει φυσικά πουθενά ότι έχω κάνει πάραλαβή...

Πανευτηχής την επόμενη φορά που με πήραν τηλέφωνο τους είπα να πάνε στο διάολο και να κόψουν το λαιμό τους. Τώρα τι μέλει γένεσθαι δεν ξέρω με αυτή τη δουλειά.. Τούς ρώτησα άν εκδίδονται λογαριασμοί για αυτήν την κάρτα που και πώς και έντεχνα δεν μου απάντησαν. Μα άν είχε παραληφθεί σωστά η κάρτα δεν θα έβγαιναν λογαριασμοί κάθε μήνα; Τέτοιο πράγμα δεν μου έχουν δώσει ποτέ...

Δημοσ.

BlizardBill: Πώς να μάθει κάποιος τον κωδικό; Και όταν τον μάθει, πώς θα ξέρει ότι τον έχω παντού;

Δημοσ.

wert: Έτσι και σε κυνηγήσει η τράπεζα, κυνηγάς τα ΕΛΤΑ και τον ταχυδρόμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις...

Δημοσ.
Πώς να μάθει κάποιος τον κωδικό; Και όταν τον μάθει, πώς θα ξέρει ότι τον έχω παντού; <hr /></blockquote>

An mathei kapios ena kodiko sou, i proti skepsi tha einai na ton dokimasei kai allou an mporei...

Kai se oso pio polla pragmata ton exeis, toso pio pithano einai na ton mathei kapios pou den prepei.

An exeis px, ton idio kodiko sto kinito kai stis pistotikes,sigoura enas poniros tha mporesei na ton katalabei eukola...

Δημοσ.

Ρε μπαγάσηδες τι έχουμε πάθει τις τελευταίες μέρες; Ανοίγει ένα τόπικ και πριν το πάρουμε χαμπάρι, έχουμε αλλάξει θέμα τουλάχιστον 5 φορές. Κάτι μας έχουν ρίξει στο νερό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...