Προς το περιεχόμενο

Προβληματα της Sapphire 4870 (1GB)

Massiv0r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου 'πανε οτι ειναι καυτη... και αναρωτηθηκα για αυτη.

Μου 'πανε οτι ειναι ζορικη πολυ... και μου σηκωθηκε το πουλι. :shock:

Κανεις ομως δεν μου 'πε οτι για το Overclock... :cry:

Δοκιμασα που λετε ρε παιδια να την ανεβασω για ενα 5 ενα 10 (οχι %) στο Core Clock, και μετα απο λιγο ζορισμα αρχιζει τα Artifacts (τα οποια και να γυρισω τα clock στα default, θελουνε να κλεισω το PC για να φυγουν)

Οτι και να κανω, δοκιμασα και σε μεγαλυτερα clocks εχω προβλημα σε παιχνιδια οπως Crysis (ακομα και για ενα 5 παραπανω) Artifacts -> Freeze -> Crash ενω σε αλλα τυπου NFS:S κανουνε κανα Freeze που και που, χωρις ορατα Artifacts.

Λοιπον παιδια θελω να μου δωσετε μια λυση, θελω απο 750 Core να φτασω στα 780 και απο 900 σε 920 Memory χωρις μεγαλες θερμοκρασιες, artifacts, freezes και crashes.

Μιλαμε παντα για stock fans, και ενα απλο Coolermaster Case.

PS: Ανεβασα εναν AMD Phenom II (x3) 720 απο 2.8Ghz σε 3.2Ghz χωρις να πειραξω τα Volts, πειραζει καθολου αυτο το γενικοτερο προβλημα ?

Δημοσ.

Οχι γιατι σε Stock δουλευει μια χαρα για πολλα Games και επισης πολλοι κλαιγονται για τα κομματια της Sapphire 4870... κατι διαβασα για Flashαρισμα του Bios μεσω GPU-Z το οποιο και καλα φτιαχνει τις επιδοσεις και την ασταθεια σε O/C.. ισχυει κατι τετοιο ?

Δημοσ.
Οχι γιατι σε Stock δουλευει μια χαρα για πολλα Games [...]

Λάθος.. μπανάνα στη γλώσσα του overclocking είναι αυτή που δεν ανεβαίνει όσο άλλες, όχι αυτή που δεν παίζει ούτε στα defaults (εκεί μιλάμε για ελαττωματική).

και επισης πολλοι κλαιγονται για τα κομματια της Sapphire 4870

(Ακόμα κι αν ισχύει) δείγμα μπανάνας..

κατι διαβασα για Flashαρισμα του Bios μεσω GPU-Z το οποιο και καλα φτιαχνει τις επιδοσεις και την ασταθεια σε O/C.. ισχυει κατι τετοιο ?

Δεν έχω ακούσει κάτι για τη συγκεκριμένη, αλλά ότι είναι εφικτό γενικότερα, είναι..

Άνοιξε ένα thread στο Overclocking & Case Modding section αν έχεις σκοπό να μάθεις περισσότερα.

Δημοσ.

Τελικα σημερα το ανοιξα και ειδα οτι ειναι Albatron τελικα, το χα ξεχασει οτι ειχα ριξει την τιμη ετσι τελιως. Εχει ωραιο Cooler παντως.

Δημοσ.

Μπανάνα μνήμες,ο πυρήνας μια χαρά πάει στα 800.Δέν ξέρω αν διορθώνεται με custom bios/ρεύμα όπως λές,καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει.

Δημοσ.

Εαν μιλας για το Memory Clock περα το τι λεει το πλαισιο για 800 μου ειναι Default στα 900, τωρα εαν δεν ανεβαινει με τιποτα ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Φιλε και εγω την ιδια εχω και δεν παιρνει καθολου o/c αν κανεις κρασαρει στα games και θελει reboot ο pc...Εχω διαβασει και εγω στο ιντερνετ για flash στο bios της...

Δημοσ.

Αμα εισαι και εσυ με το ιδιο θεμα θα βρουμε μια λυση ρε μεγαλε μην σκας, απλα φοβομουνα μην παιζοτανε τιποτα με το τροφοδοτικο η την Motherboard, κατι θα υπαρχει :)

Δημοσ.

....imho, κάτσε στα αυγά σου. Εκτός του γεγονότος ότι η 4870 είναι καυτή και ζόρικη, η υλοποίηση της Albatron δεν βοηθάει και τόσο .

Στα 1680χ1050 τα σπάει η κάρτα, τι άλλο θέλετε ;

Μην γίνει καμιά πατατιά και ψάχνεστε.

;)

Δημοσ.

Για να μην γινει παρεξηγηση και επειδη τωρα το ειδα εμενα ειναι Sapphire και οχι Albatron....Τλς τι να πω συμβαινουν και αυτα μια φορα και εγω ειπα να κανω o/c και επεσα στην περιπτωση..

Δημοσ.

Ξες τι εχω προσεξει, αυτη η μανια να θελεις συνεχως ολο και περισσοτερα ειναι το χαρακτηριστικο της εξελιξης, θες να ανεβεις στην κορυφη της βαθμιδας, και μετα παραπερα και παραπερα, αλλα εαν αποσπας ολο τον χρονο σου για αυτο και μονο, τοτε πως σου μενει χρονος να απολαυμβανεις αυτην την "εξελιξη" ?

Εγω για κανα χρονο λεω να την αφησω στα Stock και οσο αντεξει, εαν εχει πολυ χαμηλες επιδοσεις σε κατι ισως ξαναγυρισω στο θεμα.. γιατι να ρισκαρω να καψω κατι αρκετα καλο για το "λιγο παραπανω", δεν λεει...

Ερχεται και η ωρα βλεπεις που πρεπει να καθισεις στα αυγα σου :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...