teras-bite Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σας. Έχω Windows Vista 64bit, επεξεργαστή i7 και μνημη 6Gb. Tις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πατάω να κάνει επανεκκίνηση, ο υπολογιστής σβήνει αλλά δεν μπορεί να ξαναξεκινήσει! Για την ακρίβεια δεν σβήνει εντελώς, το λαμπάκι είναι αναμμένο, κάνει θόρυβο, αλλά είναι σα να μην έχει αρκετή ισχύ για να ξαναξεκινήσει. Δηλαδη δεν μπαινει καν στην αρχικη οθονη του Bios. Έτσι είμαι αναγκασμένος να τον σβήσω εντελώς από το κουμπί του κουτιού, και να ξαναπροσπαθήσω πολλές φορές πατώντας το ξανά και ξανά μέχρι να πάρει μπρος. Μετα απο 10 προσπάθειες περίπου ανοίγει κανονικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Edit: συνειδητοποιησα οτι ακομα και οταν κλεινω τον υπολογιστη τελειως, μετα δεν μπορω να τον ξαναανοιξω αμεσως, μου κανει το ιδιο πραγμα. οποτε δεν ειναι προβλημα της επανεκκινησης μονο. γενικα οταν κλεινει, δεν μπορει να ξαναανοιξει αμεσως. πρεπει να περασει λιγη ωρα. Βοηθεια!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σας.Έχω Windows Vista 64bit, επεξεργαστή i7 και μνημη 6Gb. Tις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πατάω να κάνει επανεκκίνηση, ο υπολογιστής σβήνει αλλά δεν μπορεί να ξαναξεκινήσει! Για την ακρίβεια δεν σβήνει εντελώς, το λαμπάκι είναι αναμμένο, κάνει θόρυβο, αλλά είναι σα να μην έχει αρκετή ισχύ για να ξαναξεκινήσει. Δηλαδη δεν μπαινει καν στην αρχικη οθονη του Bios. Έτσι είμαι αναγκασμένος να τον σβήσω εντελώς από το κουμπί του κουτιού, και να ξαναπροσπαθήσω πολλές φορές πατώντας το ξανά και ξανά μέχρι να πάρει μπρος. Μετα απο 10 προσπάθειες περίπου ανοίγει κανονικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Edit: συνειδητοποιησα οτι ακομα και οταν κλεινω τον υπολογιστη τελειως, μετα δεν μπορω να τον ξαναανοιξω αμεσως, μου κανει το ιδιο πραγμα. οποτε δεν ειναι προβλημα της επανεκκινησης μονο. γενικα οταν κλεινει, δεν μπορει να ξαναανοιξει αμεσως. πρεπει να περασει λιγη ωρα. Βοηθεια! Κάτι παρόμοιο παρουσίαζε και ενα PC που έχω..αν έχεις κάνει πρόσφατα Format και παρόλα αυτα εχεις πρόβλημα,τότε ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware...κάνε μια προσπάθεια και τσέκαρε τις μνήμες σου....
teras-bite Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν έκανα format ακόμα και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το αποφύγω.. Πως μπορω να τσεκαρω τις μνημες? Καμια βοηθεια βρε παιδια???
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αν και μάλλον είσαι σε λάθος section, πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου. Τις μνήμες μπορείς να τις τσεκάρεις με το memtest, but i don't think that's the case..
teras-bite Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Eπεξεργαστης: intel core i7 cpu 920 @ 2.67GHz Μνημη: 6GB Λειτουργικό: windows Vista Ultimate 64bit SP2 Καρτα γραφικών: nvidia GeForce GTX 295 Μοντελο συστηματος: MS-7522
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ωραία όλ' αυτά, δε λες και τι τροφοδοτικό έχεις; Ίσως να κάνει αυτό τη δουλειά..
teras-bite Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 1000αρι τροφοδοτικο εχω. τωρα για μαρκα κλπ θα πρεπει να ανοιξω τον πυργο, δεν τα θυμαμαι.
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Καποτε ειχα περιπου το ιδιο προβλημα με το pc μου (δεν ανοιγε καν την οθονη) και το ελυσα με update στο bios.
teras-bite Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δυστυχως δεν εχω ιδεα πως να το κανω αυτο...
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μαζί με τη μητρική, σου έδωσαν κι ένα manual. Ανατρέχεις σ' αυτό και για όποια απορία έχεις, εδώ είμαστε. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα λυθεί με bios update, αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
teras-bite Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εκανα Load optimized defaults, επειτα κατεβασα απο το ιντερνετ το live update για την msi και εκανα update στο bios. τιποτα. το προβλημα παραμενει. λετε να φταιει το τροφοδοτικο? /μήπως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ιος? edit: μετα το update, συνειδητοποιησα οτι δεν μου αναγνωριζει καμια συσκευη ηχου! αλλο προβλημα τωρα και αυτο. καμια ιδεα? edit2: ok, την αναγνωριζει την καρτα ηχου. ξαναβαλα τους drivers. αλλα το προβλημα με την επανεκκινηση παραμενει...
teras-bite Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 το προβλημα παραμενει... ο υπολογιστης δεν κανει επανεκκινηση κα πρεπει να τον κλεισω εντελως και να περιμενω καμποση ωρα για να ξαναπατησω το κουμπι και να παρει μπρος.. καμια βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.