kousman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 παιδιθα βοηθεια ..εχω ενα παλιο pc και του εκανα φορματ δεν εχω ομως τους drivers...βασικα χρειαζομαι μονο τσ motherboard γιατι δεν εχει ουτε καρτα γραφικων ουτε ηχου και τι μοντεμ δεν το θελω,,,(θελω κατι αλλο απο driver?) στο ιντερνετ δεν βρισκω τους driver ομως εχω μια motherboard intel bay field d865gbf ...μπηκα στο site της intel αλλα δεν βρισκω τπτ helpppppp
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Βάλε Linux. Αναγνωρίζει τα πάντα σε αυτή την μητρική (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το bay field). Όσον αφορά τα "παράθυρα", ρίξε μια ματιά σε αυτό το link (5 results matching: Desktop Boards + Intel® 865 Chipset Family Boards + Intel® Desktop Board D865GBF + Windows XP Professional* + Drivers sorted by relevance ) Λογικά θα χρειαστείς "οδηγό" για κάρτα γραφικών (ενσωματωμένη, εκτός αμα έχεις βάλει κάποια άλλη οπότε θα πρέπει να ψάξεις στο site του κατασκευαστή), για κάρτα ήχου (αμα δεν την έχουν αναγνωρίσει τα "παράθυρα") και για κάρτα δικτύου (αν έχει η μητρική... ενα αντίστοιχο μοντέλο που έχω εγώ δεν έχει). Ξαναλέω ότι δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "bay field" και αυτά που γράφω αφορούν την d865gbf.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.