nikoscheng Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 iΜac επέκταση Brightness (πιο σκοτεινό), τι συνιστάται; είναι πολύ φωτεινός το βράδυ. δοκίμασα διάφορα, αλλά αλλοιώνουν τα χρώματα και κανένα δεν κρατάει την ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση, any advice; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockSoundStudio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 iΜac επέκταση Brightness (πιο σκοτεινό), τι συνιστάται; είναι πολύ φωτεινός το βράδυ. δοκίμασα διάφορα, αλλά αλλοιώνουν τα χρώματα και κανένα δεν κρατάει την ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση, any advice; Μάλλον δεν κατάλαβα σωστά. Θέλεις να κατεβάσεις την φωτεινότητα και το F1 δεν σου κάνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ναι είναι γνωστό "πρόβλημα" των τελευταίων iMac. Νομίζω το επικρατέστερο πρόγραμμα είναι το Shades, δν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δν με ενοχλεί τόσο η φωτεινότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πιστεύω η λύση λέγετε BlackOut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ναι είναι γνωστό "πρόβλημα" των τελευταίων iMac. Νομίζω το επικρατέστερο πρόγραμμα είναι το Shades, δν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δν με ενοχλεί τόσο η φωτεινότητα.. Διευκρινηση: Tο παιδι εχει τον ασπρο iMac Core Duo 17-inch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ναι αυτόν, το περιθωριο ρυθμισης ειναι μικρο, δοκίμασα και blackout τιποτα. περiμενουμε το screenshade2 για snow... http://sneakpeak.neonapps.com/screenshade/ γι αυτό δεν δουλευει και το παλιο site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασα και blackout τιποτα. Είμαι με 10.5.8 ακόμα, γι' αυτό μάλλον δεν δουλεύει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.