nikoscheng Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 iΜac επέκταση Brightness (πιο σκοτεινό), τι συνιστάται; είναι πολύ φωτεινός το βράδυ. δοκίμασα διάφορα, αλλά αλλοιώνουν τα χρώματα και κανένα δεν κρατάει την ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση, any advice;
RockSoundStudio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 iΜac επέκταση Brightness (πιο σκοτεινό), τι συνιστάται; είναι πολύ φωτεινός το βράδυ. δοκίμασα διάφορα, αλλά αλλοιώνουν τα χρώματα και κανένα δεν κρατάει την ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση, any advice; Μάλλον δεν κατάλαβα σωστά. Θέλεις να κατεβάσεις την φωτεινότητα και το F1 δεν σου κάνει ?
giorgos_k Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ναι είναι γνωστό "πρόβλημα" των τελευταίων iMac. Νομίζω το επικρατέστερο πρόγραμμα είναι το Shades, δν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δν με ενοχλεί τόσο η φωτεινότητα..
darklordvader77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ναι είναι γνωστό "πρόβλημα" των τελευταίων iMac. Νομίζω το επικρατέστερο πρόγραμμα είναι το Shades, δν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δν με ενοχλεί τόσο η φωτεινότητα.. Διευκρινηση: Tο παιδι εχει τον ασπρο iMac Core Duo 17-inch
nikoscheng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ναι αυτόν, το περιθωριο ρυθμισης ειναι μικρο, δοκίμασα και blackout τιποτα. περiμενουμε το screenshade2 για snow... http://sneakpeak.neonapps.com/screenshade/ γι αυτό δεν δουλευει και το παλιο site τους.
User_32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασα και blackout τιποτα. Είμαι με 10.5.8 ακόμα, γι' αυτό μάλλον δεν δουλεύει ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.