Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λετε παντος εγω με τα ματακια μου εχω δει 2 wii 2 50euroεπιταγες στο paypal απο lockerz και έτσι πιστικα ! Και εστι λεω να δοκιμασω και εγω οποιος θελει invite ας στιλει στο [email protected] !

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λετε παντος εγω με τα ματακια μου εχω δει 2 wii 2 50euroεπιταγες στο paypal απο lockerz και έτσι πιστικα ! Και εστι λεω να δοκιμασω και εγω οποιος θελει invite ας στιλει στο [email protected] !

Δεν ξερω τι λες εσυ και τι ειδες με τα ματακια σου,αλλα αν κατσεις να διαβασεις το τοπικ μπορει και αλλαξεις γνωμη γιατι περα απο μπλουζακια θα"αργησεις" πολυ να δεις οτιδηποτε αλλο.Happy spamming

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δεν ξερω τι λες εσυ και τι ειδες με τα ματακια σου,αλλα αν κατσεις να διαβασεις το τοπικ μπορει και αλλαξεις γνωμη γιατι περα απο μπλουζακια θα"αργησεις" πολυ να δεις οτιδηποτε αλλο.Happy spamming

Brother μου φαινεται οτι το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα...αφου απο την αρχη εισαι αντιθετος με το ολο θεμα Lockerz γιατι ασχολεισαι ακομα?γιατι δλδ σε ολα τα forum πρεπει να υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να εναντιωνονται στα παντα?διαβασα και τις 13 σελιδες του topic και καθε μυνημα σου που διαβαζα πραγματικα με νευριαζε στην καλητερη περιπτωση...εφωσον δεν συμφωνεις, το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια,τι καθεσαι και λες και λες και λες και λες αφου οτι και να σου πουν εσυ θα το αμφισβητισεις?και 500 ατομα τωρα να γραψουν στο τοπικ οτι πειραν τα πραγματα εσυ θα τους βγαλεις τρελους...κατα την γνωμη μου ατομα σαν κι εσενα χαλανε τα forum πολυ χειροτερα απο οτι οι spammers που τοσο πολυ φαινεσαι να αντιπαθεις...ειμαι μελος στο lockerz εδω και πολυ καιρο,δν μπαινω τακτικα για να μαζευω ποντους γιαυτο και δν εχω ζητησει καν τιποτα απο το εν λογω site ωστοσο μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δν εχω λαβει ουτε ενα spam e-mail απο οποιοδηποτε site...δν ξερω κατα ποσο το lockerz ειναι αληθινο και κατα ποσο εγω και αλλοι πολλοι θα παραλαβουμε δωρα παντως ξερω οτι οταν σε καποιον δν αρεσει κατι το λεει μια φορα και μετα τελειωνει, δεν συνεχιζει να πριζει τα @@ ολων οσων ενδιαφερονται για το θεμα και προσπαθουν να μαζεψουν πληροφοριες...τελος θα ηθελα να σου πω οτι ισως το μυνημα μου να ειναι πολυ "φουσκωμενο" σε καποια σημεια αλλα πραγματικα εχω στραβωσει τοσο πολυ διαβαζοντας αυτες τις 13 σελιδες που δν βρισκω ποιο ηπιους τροπους να εκφραστω...ζηταω και συγνωμη που σε θειγω με αυτον τον τροπο!

Δημοσ.
Brother μου φαινεται οτι το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα...αφου απο την αρχη εισαι αντιθετος με το ολο θεμα Lockerz γιατι ασχολεισαι ακομα?γιατι δλδ σε ολα τα forum πρεπει να υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να εναντιωνονται στα παντα? διαβασα και τις 13 σελιδες του topic και καθε μυνημα σου που διαβαζα πραγματικα με νευριαζε στην καλητερη περιπτωση...εφωσον δεν συμφωνεις, το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια,τι καθεσαι και λες και λες και λες και λες αφου οτι και να σου πουν εσυ θα το αμφισβητισεις?

Και από πότε δηλαδή έχουμε δικαίωμα να γράφουμε μόνο όταν συμφωνούμε με την κάθε βλακεία που μπορεί να διαβάζουμε;

και 500 ατομα τωρα να γραψουν στο τοπικ οτι πειραν τα πραγματα εσυ θα τους βγαλεις τρελους...

Ας ποστάρει πρώτα κάποιος που πήρε δώρο από το σάιτ και βλέπουμε για τους επόμενους 499...

κατα την γνωμη μου ατομα σαν κι εσενα χαλανε τα forum πολυ χειροτερα απο οτι οι spammers που τοσο πολυ φαινεσαι να αντιπαθεις...ειμαι μελος στο lockerz εδω και πολυ καιρο,δν μπαινω τακτικα για να μαζευω ποντους γιαυτο και δν εχω ζητησει καν τιποτα απο το εν λογω site ωστοσο μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δν εχω λαβει ουτε ενα spam e-mail απο οποιοδηποτε site...δν ξερω κατα ποσο το lockerz ειναι αληθινο και κατα ποσο εγω και αλλοι πολλοι θα παραλαβουμε δωρα παντως ξερω οτι οταν σε καποιον δν αρεσει κατι το λεει μια φορα και μετα τελειωνει, δεν συνεχιζει να πριζει τα @@ ολων οσων ενδιαφερονται για το θεμα και προσπαθουν να μαζεψουν πληροφοριες...τελος θα ηθελα να σου πω οτι ισως το μυνημα μου να ειναι πολυ "φουσκωμενο" σε καποια σημεια αλλα πραγματικα εχω στραβωσει τοσο πολυ διαβαζοντας αυτες τις 13 σελιδες που δν βρισκω ποιο ηπιους τροπους να εκφραστω...ζηταω και συγνωμη που σε θειγω με αυτον τον τροπο!

Και μένα με "νευριάζουν" και με ενοχλούν η ανορθογραφία, ο φανμπουσμός και το φλέιμινγκ αλλά δε το κάνω θέμα. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό το σάιτ κάνει αυτά που υποσχέθηκε αν και όπως φαίνεται, από τον Οκτώβρη του '09 οπότε και ξεκίνησε το θέμα μέχρι τώρα, όλο και κάποιος θα είχε λάβει κάτι βρε παιδί μου, να ποστάρει και να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους από εμάς (εκτός από μπλουζάκι...).

• Moderators
Δημοσ.
αφου απο την αρχη εισαι αντιθετος με το ολο θεμα Lockerz γιατι ασχολεισαι ακομα?

Σε ενοχλω ε?;)

γιατι δλδ σε ολα τα forum πρεπει να υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να εναντιωνονται στα παντα?

Ποια ειναι αυτα τα παντα?Για πες μου σε τι αλλο εναντιωθηκα και το γενικευσες.

διαβασα και τις 13 σελιδες του topic και καθε μυνημα σου που διαβαζα πραγματικα με νευριαζε στην καλητερη περιπτωση...

Χαιρομαι,ποτε δεν συμπαθησα τους spammers.

εφωσον δεν συμφωνεις, το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια,τι καθεσαι και λες και λες και λες και λες αφου οτι και να σου πουν εσυ θα το αμφισβητισεις?

Αν θα παρω το κουβαδακι μου και το που θα postαρω θα το αποφασισει καποιος αλλος εδω μεσα και,μαντεψε,δεν εισαι εσυ αυτος;)

και 500 ατομα τωρα να γραψουν στο τοπικ οτι πειραν τα πραγματα εσυ θα τους βγαλεις τρελους...

Pic or it didnt happen.

κατα την γνωμη μου ατομα σαν κι εσενα χαλανε τα forum πολυ χειροτερα απο οτι οι spammers που τοσο πολυ φαινεσαι να αντιπαθεις...

Ειναι τυχαιο που εισαι μελος του lockerz?Σου χαλαω την πελατεια μηπως?Γιατι δεν ειδα κανενα αλλο μελος του insomnia-που δεν ειναι μελος του lockerz-να παραπονιεται.

ειμαι μελος στο lockerz εδω και πολυ καιρο

Δεν το περιμενα.

δν ξερω κατα ποσο το lockerz ειναι αληθινο και κατα ποσο εγω και αλλοι πολλοι θα παραλαβουμε δωρα παντως ξερω οτι οταν σε καποιον δν αρεσει κατι το λεει μια φορα και μετα τελειωνει, δεν συνεχιζει να πριζει τα @@ ολων οσων ενδιαφερονται για το θεμα και προσπαθουν να μαζεψουν πληροφοριες...

Μπορεις να μην μπαινεις στο thread για να μην πρηζονται τα @@ σου.Αυτα που ποσταρω εγω μαζι μ αυτα που ποσταρεις εσυ,στην κατηγορια πληροφοριες συγκαταλεγονται.Το ποια θα δεχτει και ποια θα φιλτραρει καποιος ειναι δικο του προβλημα.

Mια και εχεις απορια για το αν ειναι αληθινο και δεν σε πειθω εγω,που ειναι τα αλλα μελη με τα ipod απο τις πρωτες σελιδες?

ζηταω και συγνωμη που σε θειγω με αυτον τον τροπο!

Να σε καψω Γιαννη μου,να σ αλειψω μελι."Βrother".

Δημοσ.
Brother μου φαινεται οτι το εχεις παρει πολυ σοβαρα το θεμα...αφου απο την αρχη εισαι αντιθετος με το ολο θεμα Lockerz γιατι ασχολεισαι ακομα?γιατι δλδ σε ολα τα forum πρεπει να υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να εναντιωνονται στα παντα?...

(Ξεκαθαρίζω ότι είμαι υπερ του Gio)

Είμαστε όλοι μαζί μια παρέα και έρχεται ο Μάκης (τυχαίο όνομα) και λέει:

-Παιδιά χτες το βράδυ "πήρα" την Φαρμάκη, την Fox και την Creryl όλες μαζί. Ήταν και η Monica Μπελούτσι αλλά την εφτυσα γιατί δε γουστάρω τις γριές.

Θεωρώντας (και πιστεύοντας) ότι λες κουταμάρες, πρέπει να στην "πω" ή να "πάρω το κουβαδάκι μου και να πάω σε άλλη παραλία"; Εννοείται θα στην πω, οπότε σου απαντώ αρχικά:

-Άσε μας ρε Μάκη.

και όχι μόνο δεν κάνεις πίσω (ούτε έχεις αποδείξεις), αλλά αντιθέτως προσπαθείς να με πείσεις (προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μου, δηλαδή εμμέσως με λες βλάκα):

-Ναι ρε σου λέω. Πέρασα φοβερά.

Τώρα λοιπόν δεν πρέπει να σου απαντήσω ανάλογα; (ρητορική ερώτηση).

Τα forum είναι χώροι συζήτησης. Δρας με βάση τους κανόνες και όταν κάποιος γράφει κάτι πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει. Άμα θέλει να κάνει διαφήμιση, να φτιάξει ένα blog ή ένα site και να γράφει ότι θέλει.

Δημοσ.
Και από πότε δηλαδή έχουμε δικαίωμα να γράφουμε μόνο όταν συμφωνούμε με την κάθε βλακεία που μπορεί να διαβάζουμε;

Ας ποστάρει πρώτα κάποιος που πήρε δώρο από το σάιτ και βλέπουμε για τους επόμενους 499...

Και μένα με "νευριάζουν" και με ενοχλούν η ανορθογραφία, ο φανμπουσμός και το φλέιμινγκ αλλά δε το κάνω θέμα. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό το σάιτ κάνει αυτά που υποσχέθηκε αν και όπως φαίνεται, από τον Οκτώβρη του '09 οπότε και ξεκίνησε το θέμα μέχρι τώρα, όλο και κάποιος θα είχε λάβει κάτι βρε παιδί μου, να ποστάρει και να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους από εμάς (εκτός από μπλουζάκι...).

τι να κανουμε καποιοι ειναι μηχανικοι και καποιοι αλλοι φιλολογοι...αν διαβασεις πιο προσεκτικα,στο ποστ μου θα δεις οτι δεν υποστιριζω το Lockerz απλα λεω ξεκαθαρα την γνωμη μου περι αυτων που θελουν να την λενε σε ολο τον κοσμο...εγω αυτους τους ανθρωπους τους ονομαζω "Πνευματα Αντιλογιας"...απο 'τι βλεπω υπαρχουν περισσοτεροι απο οσους νομιζα...δν θα ξαναγραψω σε αυτο το ποστ για να διαφωνησω με εσενα και ολους τους υπολοιπους που στηριζουν με τετοιο τροπο την αποψη τους...αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα το πρωτο reply...συμαζευτειτε λιγακι, τα φορουμ ειναι για συζητιση και οχι για να φανατιζεται ο καθε ενας με την αποψη του.<--- και αυτο δν ειναι ανορθογραφια...καλη συνεχεια σε ολους!

Δημοσ.
τι να κανουμε καποιοι ειναι μηχανικοι και καποιοι αλλοι φιλολογοι...αν διαβασεις πιο προσεκτικα,στο ποστ μου θα δεις οτι δεν υποστιριζω το Lockerz απλα λεω ξεκαθαρα την γνωμη μου περι αυτων που θελουν να την λενε σε ολο τον κοσμο...εγω αυτους τους ανθρωπους τους ονομαζω "Πνευματα Αντιλογιας"...απο 'τι βλεπω υπαρχουν περισσοτεροι απο οσους νομιζα...δν θα ξαναγραψω σε αυτο το ποστ για να διαφωνησω με εσενα και ολους τους υπολοιπους που στηριζουν με τετοιο τροπο την αποψη τους...αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα το πρωτο reply...συμαζευτειτε λιγακι, τα φορουμ ειναι για συζητιση και οχι για να φανατιζεται ο καθε ενας με την αποψη του.<--- και αυτο δν ειναι ανορθογραφια...καλη συνεχεια σε ολους!

ολο ορθογραφικά είναι δυστυχώς αν και συμφωνώ μαζι σου στο συγκεκριμένο θέμα που κάνει μπαμ οτι ειναι απάτη θα διαφωνήσω.Είναι σαν να σου λέω εγώ στείλε μου 10000 email και θα σου δώσω ενα wii θα με πιστέψεις;Οχι; αν φτιάξω ιστοσελίδα θα αλλάξει κάτι; ναι ε;τι οχι;

hmm τοτε τους lockerz γιατι να τους πιστέψουμε;

• Moderators
Δημοσ.
τι να κανουμε καποιοι ειναι μηχανικοι και καποιοι αλλοι φιλολογοι...

Δεν χρειαζεται να εισαι φιλολογος.Και μαντεψε ποιος αλλος ειναι μηχανικος.

συμαζευτειτε λιγακι, τα φορουμ ειναι για συζητιση και οχι για να φανατιζεται ο καθε ενας με την αποψη του.<--- και αυτο δν ειναι ανορθογραφια...καλη συνεχεια σε ολους!

Ωραια τα λες.Δειξε μου ενα post που ζητησα απο οποιοδηποτε μελος του lockerz να σταματησει να postaρει.Σε αντιθεση με σενα οσον αφορα τα δικα μου post.

Αντε και καλη συνεχεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το Σάιτ είναι 100% Νόμιμο και λειτουργεί κομπλέ καμια φορά κολάνε τα βίντεο γιατί κάνουν updates. τα δώρα είναι διαθέσιμα κάθε 15 του μηνός εκτός αν είσαι z-lister (vip) έχεις κάνει invite 20 μέλη δηλαδή... ! μόλις πάρω το δώρο μου θα φτιάξω Unboxing video :) !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...