Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όποιος ενδιαφέρεται (ακόμα) για πρόσκληση, ας μου στείλει ένα pm με το email του :)

(let the flaming begin)

Επίσης για προσκλήσεις. Τι να κάνεις ελπίζεις πως πράγματι θα κερδίσεις κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μην είστε τόσο αθώα...κανείς δεν θέλει να σας δώσει πίτσα..η ps3..η 55αρα tv..δωρεάν!

Είμαι στις πωλήσεις 20 και πλέον χρόνια..απλά σας "χτυπάνε" στις ανάγκες και τα θέλω σας για δικούς τους σκοπούς..

Και όσοι είναι πρόθυμοι να σας καλέσουν σε αυτά τα scams (τύπου πυραμίδας) είναι γιατί ελπίζουν πως θα πάρουν καμιά 55αρα η ότι άλλο δωρεάν χωρίς να υδρώσουν..απο τους πόντους που θα κερδίσουν απο τα invites άλλων καινούργιων..Τα scams δεν ήταν ποτέ θύματα..εσείς θα είστε πάντα όσο τους ακολουθείτε..

Ελπίζω να ταρακούνισα κάποιους λίγο..και να μην περιμένουν να πάθουν για να μάθουν..

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

μωρε οτι είναι απατη είναι δεδομένο αλλα ετσω και 1% πιθανότητα να υπάρχει να δώσουν κάτιτις αξίζει τα 1-2 λεπτα την ημερα...

΄

Οπότε δε χάνουμε κάτι εκτός απο χρόνο όπως εχω ξαναγράψει... Εδω δωσαμε τα mail γνωστων και φίλων στην aegean και ξαφνικα γεμισαν ολοι με τα ίδια σπαμ (και όχι μόνο της εταιρείας).

Οποιος θέλει πρόσκληση ας μου στείλει pm με το mail του...

• Moderators
Δημοσ.
μωρε οτι είναι απατη είναι δεδομένο αλλα ετσω και 1% πιθανότητα να υπάρχει να δώσουν κάτιτις αξίζει τα 1-2 λεπτα την ημερα...

Μ αρεσει που φασκεις κ αντιφασκεις χωρις να το καταλαβαινεις και ο ιδιος.Αν ειναι δεδομενο.δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα.

Εδω δωσαμε τα mail γνωστων και φίλων στην aegean και ξαφνικα γεμισαν ολοι με τα ίδια σπαμ (και όχι μόνο της εταιρείας).

Και αυτο αποδεικνυει οτι...?"Ελα μωρε ακομα λιγο spam δεν βλαπτει..?"

Οποιος θέλει πρόσκληση ας μου στείλει pm με το mail του...

:rolleyes:

Δημοσ.

...

Δηλαδή (υποθετικός λόγος) επειδή σου αρέσει η Φαρμάκη, πας κάθε μέρα στο club που συχνάζει, επειδή έχεις 1% (και λιγότερο) πιθανότητα να σου "κάτσει"; Το ότι οολλοιοιοι αυτοί που έχουν γραφτεί ανα τον κόσμο, έχουν πάρει μόνο μπλουζάκια, δε σε προβληματίζει;

...Εδω δωσαμε τα mail γνωστων και φίλων στην aegean και ξαφνικα γεμισαν ολοι με τα ίδια σπαμ (και όχι μόνο της εταιρείας)...

Το spam είναι πάντα spam και πάντα κατακριτέο. Αυξάνει το κόστος χρήσης του internet και επίσης μειώνει τις ταχύτητες του ιντερνετ.

Δεν είμαι μέγας κριτής για να κρίνω κι αν οι lockers δεν μπορούν να καταλάβουν την απάτη, εγώ δε θα κάτσω να σκάσω, αλλά τουλάχιστον ας χρησιμοποιούν λογικά επιχειρήματα.

Δημοσ.

Το μόνο πράγμα που δεν έχω ακούσει για το lockerz είναι οτι

σου δίνει και σπίτι στους 10.000 στο Hollywood η στο Bollywood.

(Τώρα που είναι και International ..)

Μάλλον,

Lockerz= πυραμίδα= yqxxr.jpg

Οπότε λεφτά και δώρα τζάμπα..

Μπα

μόνο απο την μαμά;)

Δημοσ.

Απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε ολες τις σελιδες δεν νομιζω να εχει αναφερθει.

Εδω υπαρχει ενα forum στο οποιο μιλανε αποκλειστικα για το lockerz,και στο συγκεκριμενο link που παραθετω ποσταρουν thread με τα βραβεια που εχουν παραλαβει,και οι πιο πολλοι ειναι ευρωπαιοι.Τα συμπερασματα δικα σας.http://talkprizes.com/prizes_received/

Εγω προσωπικα ειμαι μελος,και αφου δεν μου ζηταει να βλεπω διαφημισεις,1 λεπτο την μερα δεν μου τρωει χρονο.Αμα παρω τιποτα πηρα,αμα δεν παρω δεν θα σκασω κιολας.Τι ειχα,τι εχασα βρε παιδακι μου.Και ουτε προωθω το spam,κανοντας σαν τρελος inviting.Oυτε 1 μελος καλεσα.

• Moderators
Δημοσ.
Απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε ολες τις σελιδες δεν νομιζω να εχει αναφερθει.

Οντως ηταν γρηγορη η ματια που εριξες..Κανε τον κοπο να το ξαναπερασεις.

Εδω υπαρχει ενα forum στο οποιο μιλανε αποκλειστικα για το lockerz,και στο συγκεκριμενο link που παραθετω ποσταρουν thread με τα βραβεια που εχουν παραλαβει,και οι πιο πολλοι ειναι ευρωπαιοι.Τα συμπερασματα δικα σας.http://talkprizes.com/prizes_received/

Sure.Kανε τον κοπο να διαβασεις και παλι τις προηγουμενες σελιδες.

Και ουτε προωθω το spam,κανοντας σαν τρελος inviting.Oυτε 1 μελος καλεσα.

Και πως θα κερδισεις δωρα τοτε?Γιατι αν προσπαθησεις να κερδισεις καποιο,τοτε ναι,προωθεις το spam,ειτε το θελεις ειτε οχι.

Δημοσ.

Ψάρια.

Δείτε τις προηγούμενες σελίδες.

Είχε άτομα που λέγανε πως ναι

θα κερδίσουμε και θα δείτε και ακόμη

κερδίζουν.

Επίσης, η φόλα με τα Spam μηνύματα που λογικά θα φάτε

δεν περιγράφετε, και αλλάξτε και κανέναν κωδικό

μετά την εγγραφή σας για καλό:P

Lockerz aka απάτη

Edit: Δώρο μπλουζάκι δίνουν και απο τον Μαραθώνα δρόμου

Δημοσ.

Edit: Δώρο μπλουζάκι δίνουν και απο τον Μαραθώνα δρόμου

Και οχι μονο.... AthensDigitalWeek που μου ερχεται τωρα και ποοοοοοσα ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...