st4ur0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Eλα!!Σου στειλαν ολοκληρο...μπλουζακι???:lol::lol:Απτην αρχη του topic λεμε πως μονο κατι μπλουζακια κυκλοφορουνε και τα υπολοιπα δωρα ΘΑ τα στειλουν συντομα/μολις μπορεσουν/μολις μαζευτουν ποντοι κλπ. Οοοοοοταν το παρεις αυτο τα ξαναλεμε. Απορω τοσο καιρο γιατι δεν το φτιαχνουν. εγω απο οτι εχω καταλαβει εσυ φιλαρακι δεν θελεις να το πιστεψεις.. ειμαι συγουρος πως μολις μου ερθει το itouch και σου δειξω το video παλι κατι αλλο θα σκεφτει το μιαλο σου.. τεσπα δεν ασχολούμαι αλλο.. εσεις χανετε.. Άντε τσάγια!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εγω απο οτι εχω καταλαβει εσυ φιλαρακι δεν θελεις να το πιστεψεις.. Σε παραπεμπω στην αρχη της συζητηση μας,δεν εχει νοημα να στα ξαναπω απο την αρχη.Αν δεν τα θυμασαι,στις πρωτες σελιδες ειναι. εσεις χανετε.. Σκεψου το θετικα.Δεν θα χεις ακομα ενα ατομο να κανει redeem τους ποντους του με αποτελεσμα να περιμενεις κ αλλο μεχρι να παρεις τα δωρα σου. Άντε τσάγια!!!! Τσαγια και σε σενα
Street-Fighter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εγω απο οτι εχω καταλαβει εσυ φιλαρακι δεν θελεις να το πιστεψεις.. ειμαι συγουρος πως μολις μου ερθει το itouch και σου δειξω το video παλι κατι αλλο θα σκεφτει το μιαλο σου.. τεσπα δεν ασχολούμαι αλλο.. εσεις χανετε.. Άντε τσάγια!!!! η υπογραφή σου τα λέει ολα.
tzotzo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 η υπογραφή σου τα λέει ολα. Τουλαχιστον εχει αυτογνωσια
Conmack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Το Lockerz είναι ένα νέο site, που βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών beta, και φιλοδοξεί να σας προσφέρει δωρεάν μία πληθώρα προϊόντων (ηλεκτρονικά, ρούχα και πολλά άλλα). Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συγκεντρώσετε το εικονικό νόμισμα Pointz (ή PTZ) είναι να απαντάτε σε απλές ερωτήσεις, να προτείνετε νέα μέλη ή απλά να κάνετε login καθημερινά. Ο σκοπός είναι απλός… συγκεντρώνετε όσα περισσότερα PTZ μπορείτε και τα ανταλλάζετε τα με αληθινά προϊόντα. Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν από Macbook μέχρι μηχανάκια, snowboards αλλά και δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η διαφορά του από άλλα ανάλογα sites είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να μαζέψεις πόντους και ότι, βασικό για εμάς, υπάρχει διεθνείς υποστήριξη! Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες μιας και βρίσκεται σε φάση beta αλλά σαν επιβράβευση είναι πιο εύκολο να μαζέψετε Pointz από ότι θα είναι όταν το site ξεκινήσει την κανονική λειτουργία του. Να τονίσουμε εδώ ότι το Lockerz είναι και θα είναι δωρεάν αν και αργότερα ίσως εμφανιστούν κάποιες κατηγορίες του που θα απαιτούν συνδρομή. Σε γενικές γραμμές για κάθε ενέργεια που θα κάνετε στο site θα επιβραβεύεστε με PTZ! Είτε παίζεται κάποιο παιχνίδι, είτε βλέπετε ένα video, είτε μία διαφήμιση, είτε συμπληρώνετε μία έρευνα. Η απλότητα σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα με κάνουν να πιστεύω ότι το Lockerz μπορεί να πετύχει εκεί που άλλοι απέτυχαν και να καταφέρει να κερδίσει χρήματα προσφέροντας “δωρεάν” προϊόντα. Τα κέρδη του προφανώς θα έρθουν από προώθηση προϊόντων, product placement, διαφημίσεις, έρευνες και πολλά άλλα. Παράλληλα θα υπάρχει και κάποιο είδος marketplace από όπου θα μπορείτε να κάνετε κανονικά τις αγορές σας με το bonus του ότι θα κερδίζετε και PTZ για αυτές. Οι αγορές αυτές, με βάση αυτά που αναφέρονται στο FAQ, θα είναι σε αρκετά χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν σημαντικά κίνητρα με την μορφή των Pointz που αναφέραμε παραπάνω. Λόγω των δοκιμών δεν γνωρίζω ακριβώς το πως θα λειτουργήσει μελλοντικά η υπηρεσία αλλά φαίνεται υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά. Για αρχή μπορείτε να ξεκινήσετε να συγκεντρώνετε τα εικονικά χρήματα σας και να τα ανταλλάσσετε με πραγματικά προϊόντα!! Για να δοκιμάσετε το Lockerz θα πρέπει να έχετε invite από κάποιο μέλος, οπότε αν ενδιαφέρεστε αφήστε το email σας σε πμ μήνυμα ώστε να σας κάνω invite!!
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Το Lockerz ... Για να δοκιμάσετε το Lockerz θα πρέπει να έχετε invite από κάποιο μέλος, οπότε αν ενδιαφέρεστε αφήστε το email σας σε πμ μήνυμα ώστε να σας κάνω invite!! Και σένα κότσο σε πιάσανε! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336457
Conmack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τι να σας πω ρε παιδια, εμενα πάντως 2 φιλοι μου εχουν παραλαβει δωρα...στην αρχη και εγω δεν το πιστευα !!! παντως δεν χανω και τιποτα 1 λεπτο υποθεση ειναι, ουτως η αλλως μπαινω καθε μερα νετ..!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τι να σας πω ρε παιδια, εμενα πάντως 2 φιλοι μου εχουν παραλαβει δωρα...στην αρχη και εγω δεν το πιστευα !!! παντως δεν χανω και τιποτα 1 λεπτο υποθεση ειναι, ουτως η αλλως μπαινω καθε μερα νετ..!! Οκ.Τουλαχιστον postare στο αντιστοιχο thread αντι να γεμιζουμε τον τοπο με την χαρα της πυραμιδας.
Conmack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ζητώ συγγνώμη γιαυτό...πάτησα lockerz στην αναζήτηση ομως δεν μου εβγαλε τιποτα γιαυτο είπα να δημιουργησω εγω ενα...!!
Conmack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τεσπα οποιος θελει να μπει και δεν εχει ποιον να του κανει invite εδω ειμαι εγω απλα στειλτε μου το email σας σε πμ...
pakal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 γραφτηκα να δω τι παιζει, δεν το εχω ψαξει ακομα. αντε να δω τι πατατα ειναι και θα σας πω. και οποις θελει invite να μου στειλει ενα pm. αλλα θελει προσοχη σε κατι τετοια site....
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αντε να δω τι πατατα ειναι και θα σας πω. Εδω και μπολικες σελίδες το κανουμε αναλυση..
pakal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 πρωτη εντυπωση.... ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ! ουτε καν η σελιδα δε λειτουργει σωστα. μπορει βεβαια η σελιδα να εχει καποιο προβλημα θα μπω παλι καποια στιγμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα