Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μια πρόσκληση προς τα εδώ παρακαλώ...! :)

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Και από διαφημίσεις, ας βάλουν ότι γουστάρουν. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν τις δίνω σημασία.

Υ.Γ. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για πυραμιδική εταιρεία ;)

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και μια πρόσκληση προς τα εδώ παρακαλώ...! :)

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Και από διαφημίσεις, ας βάλουν ότι γουστάρουν. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν τις δίνω σημασία.

Υ.Γ. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για πυραμιδική εταιρεία ;)

H πυραμιδική εταιρία απαιτεί από τους συμμετέχοντες να βάλουν χρήματα και κάποιοι κινδυνεύουν να τα χάσουν... εκεί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα :)

Επίσης αυτό που γράφω και παραπάνω και δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς είναι ότι όταν ξεκινήσει να δουλεύει κανονικά θα πουλάει κανονικά προϊόντα! Απο εκεί θα κερδίζει χρήματα... οι πόντοι θα είναι ένα κίνητρο για να αγοράζεις από εκεί! Και αυτό που γίνεται τώρα είναι έξυπνη προωθηση...

Αυτά τα γράφω επειδή πριν γράψω το άρθρο μου ( http://www.newsbytes.gr/lockerz-for-free-products-and-offers ) το έψαξα και διαπίστωσα ότι υπάρχει μία εταιρία κολοσσός από πίσω με τεράστια κεφάλαια και γι' αυτό δεν μπορώ να δεχτώ το να δίνει ο Street-Fighter το link του άρθρου μου σαν απόδειξη μούφας του κάθε site.

Δημοσ.

e_πυραμίδα !!!!!!

Δουλεύει μόνο με προσκλήσεις ,προσκλήσεις που δεν θα δυσκολευτείς να βρεις από χιλιάδες μέλη, πρόθυμα να στείλουν το δικό τους reference, εξυμνώντας τα προνόμια και σπαμάροντας τα forum με comments disabled youtube videos.

Mε τρεις λέξεις

Καθρεφτάκια για Ινδιάνους....

Δημοσ.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει το link του blog μου με το σχόλιο σου. Διάβασες κάτι το οποίο είναι μούφα? έψαξες λίγο να δεις ποια εταιρία είναι από πίσω ΚΑΙ το βασικότερο πρόσεξες, εσύ και όλοι οι άλλοι, ότι αναφέρω ότι στο lockerz θα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ προιόντα όταν ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά όπως λέει και το FAQ (και άρα δεν είναι μούφα)?

Ορίστε τι γράφω:

"Παράλληλα θα υπάρχει και κάποιο είδος marketplace από όπου θα μπορείτε να κάνετε κανονικά τις αγορές σας με το bonus του ότι θα κερδίζετε και PTZ για αυτές. Οι αγορές αυτές, με βάση αυτά που αναφέρονται στο FAQ, θα είναι σε αρκετά χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν σημαντικά κίνητρα με την μορφή των Pointz που αναφέραμε παραπάνω."

Κατάλαβες ή είναι τόσο δύσκολο?

Απο εκεί και πέρα πίσω από το site βρίσκεται η Liberty Media (http://www.libertymedia.com/ )...ναι, ναι... η εταιρία που έχει ποσοστά στο Discovery Channel, το 3% της TimeWarner και εκατοντάδες άλλες επενδύσεις όπως μπορείς να διαβάσεις... Αν θέλεις και ένα άρθρο ξένου blog δες εδω: http://www.livecrunch.com/2009/09/lockerz/

Δεν είμαι υποστηρικτής του Lockerz αλλά θεωρώ υποχρεωσή μου να στηρίξω αυτά που γράφω.

Χερομαι που συμφωνουμε..

Αρα εχουμε και λέμε για beta κατάσταση ειναι τζαμπα και εξαργυρώνουν άτομα τους πόντους τους για διαφημιστικά μπλουζάκια και οταν πάψει να ειναι beta θα σκας λεφτουδάκια..

Αρα είναι μουφα ή δεν είναι?Ειναι παγίδα ή δεν είναι?

Ειναι μουφα δεν πρόκειται να πάρεις ποτε τίποτα τζάμπα εκτος απο κανα διαφημιστικό μπλουζάκι εκτος αν τους εχεις σκάσει κανα 3000λιαρο.

Αρα συμφωνείς μαζι μου και εγω μαζί σου αρα δεν καταλαβαίνω γιατι με έκανες και quote?

Πάντως αρκετά έξυπνο το να μην μπορείς να γίνεις μονος σου μελος αλλα πρέπει να σε προσκαλέσουν αλλοι τσακ μπαμ οι εγγραφές μπράβο τους..

Δημοσ.
Χερομαι που συμφωνουμε..

Αρα εχουμε και λέμε για beta κατάσταση ειναι τζαμπα και εξαργυρώνουν άτομα τους πόντους τους για διαφημιστικά μπλουζάκια και οταν πάψει να ειναι beta θα σκας λεφτουδάκια..

Αρα είναι μουφα ή δεν είναι?Ειναι παγίδα ή δεν είναι?

Ειναι μουφα δεν πρόκειται να πάρεις ποτε τίποτα τζάμπα εκτος απο κανα διαφημιστικό μπλουζάκι εκτος αν τους εχεις σκάσει κανα 3000λιαρο.

Αρα συμφωνείς μαζι μου και εγω μαζί σου αρα δεν καταλαβαίνω γιατι με έκανες και quote?

Πάντως αρκετά έξυπνο το να μην μπορείς να γίνεις μονος σου μελος αλλα πρέπει να σε προσκαλέσουν αλλοι τσακ μπαμ οι εγγραφές μπράβο τους..

Δεν συμφωνούμε ακριβώς. Μούφα δεν είναι γιατί το λέει ότι αργότερα θα υπάρχουν και πωλήσεις προϊόντων! Δεν είναι κρυφό. Από εκεί και πέρα αν συγκεντρώσεις πόντους θα πάρεις το δώρο που αναλογεί σε αυτούς (και η εγγύηση είναι η εταιρία που βρίσκεται από πίσω). Δεν θεωρώ παγίδα κάτι που και δεν σου ζητάει λεφτά αλλά και σου λέει ότι μελλοντικά θα έχει Marketplace (ήδη υπάρχει σαν coming soon).

Ο λόγος που σε έκανα quote είναι ότι έβαλες link από ένα δικό μου άρθρο λέγοντας ότι αυτά που λέει δεν τα πιστεύουν ούτε 15 χρονα. Όπως το έγραψες ήταν σαν να λες ότι με το blog μου παραπλανώ κάποιους και ήθελα να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ήθελες να πεις.

Δημοσ.
Δεν συμφωνούμε ακριβώς. Μούφα δεν είναι γιατί το λέει ότι αργότερα θα υπάρχουν και πωλήσεις προϊόντων! Δεν είναι κρυφό. Από εκεί και πέρα αν συγκεντρώσεις πόντους θα πάρεις το δώρο που αναλογεί σε αυτούς (και η εγγύηση είναι η εταιρία που βρίσκεται από πίσω). Δεν θεωρώ παγίδα κάτι που και δεν σου ζητάει λεφτά αλλά και σου λέει ότι μελλοντικά θα έχει Marketplace (ήδη υπάρχει σαν coming soon).

Ο λόγος που σε έκανα quote είναι ότι έβαλες link από ένα δικό μου άρθρο λέγοντας ότι αυτά που λέει δεν τα πιστεύουν ούτε 15 χρονα. Όπως το έγραψες ήταν σαν να λες ότι με το blog μου παραπλανώ κάποιους και ήθελα να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ήθελες να πεις.

Μουφα και 15χρονο να ηταν κάποιος σιγα μην τα πίστευε αυτα τα πράγματα. ( Το συγκεκριμένο προϋπήρξε πριν το link)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ----------

http://www.newsbytes.gr/lockerz-for-...cts-and-offers ( To link προστέθηκε έπειτα από κάποια λεπτά ως απόδειξη)

Είσαι οκ τώρα?

Δημοσ.
Μουφα και 15χρονο να ηταν κάποιος σιγα μην τα πίστευε αυτα τα πράγματα. ( Το συγκεκριμένο προϋπήρξε πριν το link)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ----------

http://www.newsbytes.gr/lockerz-for-...cts-and-offers ( To link προστέθηκε έπειτα από κάποια λεπτά ως απόδειξη)

Είσαι οκ τώρα?

B) :mrgreen:

Δημοσ.

Ειναι ακριβός οπως τις κάρτες των supermarket μαζεύεις points και εξαγυρώνεις.

Σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να πάρεις psp και τέτοια..

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Αν θεωρείς πως αξίζει ο χρόνος για τους πόντους τοτε keep walking.

Δημοσ.
Ειναι ακριβός οπως τις κάρτες των supermarket μαζεύεις points και εξαγυρώνεις.

Σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να πάρεις psp και τέτοια..

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Αν θεωρείς πως αξίζει ο χρόνος για τους πόντους τοτε keep walking.

ενα wii δεν θα με χάλαγε... :P αλλα σιγα μη μαζευτουν τόσοι ποντοι... εδω καλα καλα δεν καταλαβαίνω πως δουλευει... Θα ζητήσω όταν μαζεψω σε μερικές μερες του ποντους, ενα φλασακι να δω θα το στειλουν...; κ μετα βλεπουμε... 2-3 λεπτα τη μερα δεν ειναι τιποτα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
τελικα πηρε κανενας τιποτα? εγω εχω καμια 70 ποντους αλλα ολα τα δωρα ειναι coming soon... μακακιες...μαλλον μουφια το site

Συγνωμη κιολας αλλα απο την αρχη το λεμε πως αδικα ασχολειται οποιος ασχολειται και ακομη πιο αδικα προσπαθουσαν καποιοι να μας πεισουν για το αντιθετο.

Δημοσ.
Συγνωμη κιολας αλλα απο την αρχη το λεμε πως αδικα ασχολειται οποιος ασχολειται και ακομη πιο αδικα προσπαθουσαν καποιοι να μας πεισουν για το αντιθετο.

δεν εχασα παρα ενα λεπτο την ημερα... δεν πιστευα ποτε οτι θα κερδισω τιποτα αλλα δεν ειχα να χασω και τιποτα παρα συνολικα κανενα τεταρτο ολες αυτες τις μερες... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...