Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορω να σου αποδειξω οτι τα βιντεο στο youtube ειναι αληθεινα αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι ψευτικα..

Cool.Θελεις να σου ανεβασω ενα video στο youtube οπου παραλαμβανω ολοκληρο σπιτι απο τον αντιπροσωπο του Lockerz.com?Σου υποσχομαι πως θα σου δειξω και χαρτι που θα γραφει lockerz.com και θα αναφερω πως δεν μιλαμε για scam.Μην μου πεις πως δεν θα με πιστεψεις.Εχω και 150.000 φιλους στο facebook.

Για να με πεισεις λοιπον θα πρεπε να βασιζεσαι σε κατι παραπανω απο το οτι εγω δεν μπορω να σου αποδειξω εμπρακτα οτι ειναι ψευτικα τα βιντεο.Εσυ θελεις να με κανεις invite,να σου δωσω το mail μου κλπ και να με πεισεις οτι ειναι αληθινα.

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να σκεφτει

Αμε.Και πολυ καλα θα κανει πριν πιστεψει οτι θα παρει δωρα περα απο διαφημιστικα μπλουζακια,με μερικες απαντησεις ή δεν-ξερω-εγω-τι-αλλο,σε ενα φορουμ/site.

Και κατι αλλο.Το οτι εκανες μολις τωρα register στο site για να μας πεις καλοπροαιρετα"τρεξτε δινουν δωρα εδω"μαλλον δεν πειθει.Εκτος και αν ο[πως λεει και ο million_voices δεν

"πεθανε ο τζαμπας"τελικα και εγω ζω στον κοσμο μου.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Cool.Θελεις να σου ανεβασω ενα video στο youtube οπου παραλαμβανω ολοκληρο σπιτι απο τον αντιπροσωπο του Lockerz.com?Σου υποσχομαι πως θα σου δειξω και χαρτι που θα γραφει lockerz.com και θα αναφερω πως δεν μιλαμε για scam.Μην μου πεις πως δεν θα με πιστεψεις.Εχω και 150.000 φιλους στο facebook.

Για να με πεισεις λοιπον θα πρεπε να βασιζεσαι σε κατι παραπανω απο το οτι εγω δεν μπορω να σου αποδειξω εμπρακτα οτι ειναι ψευτικα τα βιντεο.Εσυ θελεις να με κανεις invite,να σου δωσω το mail μου κλπ και να με πεισεις οτι ειναι αληθινα.

Αμε.Και πολυ καλα θα κανει πριν πιστεψει οτι θα παρει δωρα περα απο διαφημιστικα μπλουζακια,με μερικες απαντησεις ή δεν-ξερω-εγω-τι-αλλο,σε ενα φορουμ/site.

No comments.

Και κατι αλλο.Το οτι εκανες μολις τωρα register στο site για να μας πεις καλοπροαιρετα"τρεξτε δινουν δωρα εδω"μαλλον δεν πειθει.Εκτος και αν ο[πως λεει και ο million_voices δεν

"πεθανε ο τζαμπας"τελικα και εγω ζω στον κοσμο μου.

νομιζω οτι το θεμα μας ηταν το Lockerz κ οχι για ποιον λογο εκανα register στο σαιτ..

ολλοι κανουν register για τον δικο τους λογο..

μηπως απαγορευεται?

• Moderators
Δημοσ.
No comments.

Προφανως:lol::lol:

νομιζω οτι το θεμα μας ηταν το Lockerz κ οχι για ποιον λογο εκανα register στο σαιτ..

ολλοι κανουν register για τον δικο τους λογο..

μηπως απαγορευεται?

Φυσικα και οχι.Απαγορευται να λεω την γνωμη μου ακομα και αν σε ενοχλει?Δεν νομιζω ε?;)

Δημοσ.
Προφανως:lol::lol:

Πιστευω να καταλαβες οτι αυτο που ειπες ( Cool.Θελεις να σου ανεβασω ενα video στο youtube οπου παραλαμβανω ολοκληρο σπιτι..) ηταν γελοιο , ετσι?

Φυσικα και οχι.Απαγορευται να λεω την γνωμη μου ακομα και αν σε ενοχλει?Δεν νομιζω ε?;)

Φυσικα και δεν απαγορευεται.. αλλα εχουμε κ εμεις γνωμη..

Μας ειπες την γνωμη σου, σεβαστη.

Από κεί και πέρα ασε ολους τους αλλους να κρινουν απο μονοι τους.

• Moderators
Δημοσ.
Πιστευω να καταλαβες οτι αυτο που ειπες ( Cool.Θελεις να σου ανεβασω ενα video στο youtube οπου παραλαμβανω ολοκληρο σπιτι..) ηταν γελοιο , ετσι?

Φυσικα και ειναι γελοιο.Οσο γελοιο ειναι το βιντεο που εβαλες.Ηταν η πηγη εμπνευσης μου αν δεν το καταλαβες.

Από κεί και πέρα ασε ολους τους αλλους να κρινουν απο μονοι τους.

Δεν"κραταω"κανενα αιχμαλωτο.Οποιος θελει ακουει εσενα,οποιος θελει ακουει εμενα,οποιος θελει δεν ακουει κανενα.Αν νομιζεις πως ενοχλω εσενα ή καποιον αλλο,το κουμπακι του report ειναι διπλα στο post μου,μπορεις να το πατησεις.

Δημοσ.

Οκ αυτη η κουβεντα δεν παει παρα περα..

Ας συνοψίσω…

Οποιος θελει προσκληση ας μου στηλει το email του σε pm!

• Moderators
Δημοσ.
Οκ αυτη η κουβεντα δεν παει παρα περα..

Ας συνοψίσω…

Οποιος θελει προσκληση ας μου στηλει το email του σε pm!

Εχεις δικιο.Οποτε συνοψιζω και γω,scam μεχρι αποδειξεως του εναντιου:lol:

Την καλησπερα μου.

Δημοσ.

1 εκατομμύρριο χρήστες λέει από μόνο του πολλά, αν σκεφτείτε οτι το Site άνοιξε τον Αύγουστο. Πραγματικά είναι too good to be true, αλλα τίποτα δεν είναι ψέμα/αληθινό μεχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Τα πράγματα είναι απλά, ο χρόνος που ξοδεύεις για το site ειναι μυδαμινός, οπότε είτε είναι αληθινό είτε ψεύτικο δεν χάνεις και τίποτα αφού δεν σου ζητούνται πιστωτικές, paypals και λοιπά όπως σε άλλα site του είδους. Αν και προσωπικά είμαι πεπεισμένος οτι είναι 100% αληθινό.

Αυτά, όποιος θέλει Invite να μου στείλει PM. Το μόνο κακό αυτόυ του site είναι οτι σε κάνει λίγο spammer. :-D

Δημοσ.
1 εκατομμύρριο χρήστες λέει από μόνο του πολλά, αν σκεφτείτε οτι το Site άνοιξε τον Αύγουστο. Πραγματικά είναι too good to be true, αλλα τίποτα δεν είναι ψέμα/αληθινό μεχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Τα πράγματα είναι απλά, ο χρόνος που ξοδεύεις για το site ειναι μυδαμινός, οπότε είτε είναι αληθινό είτε ψεύτικο δεν χάνεις και τίποτα αφού δεν σου ζητούνται πιστωτικές, paypals και λοιπά όπως σε άλλα site του είδους. Αν και προσωπικά είμαι πεπεισμένος οτι είναι 100% αληθινό.

Αυτά, όποιος θέλει Invite να μου στείλει PM. Το μόνο κακό αυτόυ του site είναι οτι σε κάνει λίγο spammer. :-D

Το link το διάβασες ή @@?

• Moderators
Δημοσ.
δεν χάνεις και τίποτα [..]

Nομιζω πως απαντησες μονος σου

Το μόνο κακό αυτόυ του site είναι οτι σε κάνει λίγο spammer. :-D

Για τα υπολοιπα δεν εχω να προσθεσω κατι,η τοποθετηση μου βρισκεται σε προηγουμενα posts.

Δημοσ.

το πιθανοτερο ειναι οτι ακομα και τα ποιο ταπεινα δωρα θα χρειαζονται πολλους ποντους που δεν θα μαζευονται ουτε ευκολα ουτε γρηγορα

οποτε οι μαγκες με δελεαρ τα δωρα τσιμπανε επισκεψιμοτητα και κατα συνεπεια διαφημιστικα εσοδα

εγω περιμενω ενα τυπακο να μου ποσταρει δελτια αποστολης δωρων απο lockerz και οχι αοριστα βιντεο και φωτο

Δημοσ.
το πιθανοτερο ειναι οτι ακομα και τα ποιο ταπεινα δωρα θα χρειαζονται πολλους ποντους που δεν θα μαζευονται ουτε ευκολα ουτε γρηγορα

οποτε οι μαγκες με δελεαρ τα δωρα τσιμπανε επισκεψιμοτητα και κατα συνεπεια διαφημιστικα εσοδα

εγω περιμενω ενα τυπακο να μου ποσταρει δελτια αποστολης δωρων απο lockerz και οχι αοριστα βιντεο και φωτο

έχω 130 πόντους μετα απο 2 βδομάδες. Έχω ήδη πάρει 1 μπλουζάκι. Στους 150 παίρνω ενα Ipod Suffle. Στους 250 ένα Wii ή ένα PSP

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:21 ----------

Το link το διάβασες ή @@?

ναι, το διάβασα.

Δημοσ.
Μουφα και 15χρονο να ηταν κάποιος σιγα μην τα πίστευε αυτα τα πράγματα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ----------

http://www.newsbytes.gr/lockerz-for-free-products-and-offers

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει το link του blog μου με το σχόλιο σου. Διάβασες κάτι το οποίο είναι μούφα? έψαξες λίγο να δεις ποια εταιρία είναι από πίσω ΚΑΙ το βασικότερο πρόσεξες, εσύ και όλοι οι άλλοι, ότι αναφέρω ότι στο lockerz θα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ προιόντα όταν ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά όπως λέει και το FAQ (και άρα δεν είναι μούφα)?

Ορίστε τι γράφω:

"Παράλληλα θα υπάρχει και κάποιο είδος marketplace από όπου θα μπορείτε να κάνετε κανονικά τις αγορές σας με το bonus του ότι θα κερδίζετε και PTZ για αυτές. Οι αγορές αυτές, με βάση αυτά που αναφέρονται στο FAQ, θα είναι σε αρκετά χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν σημαντικά κίνητρα με την μορφή των Pointz που αναφέραμε παραπάνω."

Κατάλαβες ή είναι τόσο δύσκολο?

Απο εκεί και πέρα πίσω από το site βρίσκεται η Liberty Media (http://www.libertymedia.com/ )...ναι, ναι... η εταιρία που έχει ποσοστά στο Discovery Channel, το 3% της TimeWarner και εκατοντάδες άλλες επενδύσεις όπως μπορείς να διαβάσεις... Αν θέλεις και ένα άρθρο ξένου blog δες εδω: http://www.livecrunch.com/2009/09/lockerz/

Δεν είμαι υποστηρικτής του Lockerz αλλά θεωρώ υποχρεωσή μου να στηρίξω αυτά που γράφω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...