isay Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δεν το λες και δουλειά! 2 λεπτά την μέρα και άμα θες βλέπεις κανα βιντεάκι για να πάρεις κι άλλους πόντους. Εγώ τώρα έχω 4600 πόντους και με τις τιμές που έχουν βάλει αυτόν τον μήνα μπορώ να πάρω οτιδήποτε αρκεί να προλάβω πριν εξαφανιστούν όλα. Το ξέρω πως κερδίζουν πιο πολλά απότι εγώ παίρνω από αυτούς αλλά όπως είπα, δεν δουλεύω κι όλας! Το βλέπω σαν χόμπι και γιατί να μην συνεχίσω αφού υπάρχουν ελπίδες να πάρεις και κάτι μεγάλο. Τζάμπα έγραφα. Κάποτε θα καταλάβεις. Καλή (αιώνια) αναμονή για το μεγάλο δώρο. Πες μας και κάτι άλλο. Πόσο καιρό είσαι μέλος και πόσους πόντους σου κοστισαν τα 25 δολάρια.
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Τζάμπα έγραφα. Κάποτε θα καταλάβεις. Καλή (αιώνια) αναμονή για το μεγάλο δώρο. Πες μας και κάτι άλλο. Πόσο καιρό είσαι μέλος και πόσους πόντους σου κοστισαν τα 25 δολάρια. 2 μήνες είμαι μέλος και τα 25 δολλάρια μου κόστισαν αν θυμάμε καλά 1200 πόντους από 3500 που είχα τότε. Τώρα έχω 4600 τους οποίους μάζεψα σε λιγότερο από μια βδομάδα βλέποντας 2-3 λεπτα βιντεάκια. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Antonis3d
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα 25$ ειναι την ιδιας ακριβως λογικης με τα μπλουζακια.Μηδεμινο κοστος γι αυτους,λογος για να μην πιστευουν πως μιλαμε για απατη για καποιους.Και η ροδα συνεχιζει να γυριζει.Αυτο προσπαθει,χωρις αποτελεσμα δυστυχως,να σου εξηγησει ο isay. Με λιγα λογια no news στην ολη υποθεση. Εγώ τώρα έχω 4600 πόντους και με τις τιμές που έχουν βάλει αυτόν τον μήνα μπορώ να πάρω οτιδήποτε αρκεί να προλάβω πριν εξαφανιστούν όλα. Ψαξτο λιγο το συγκεκριμενο,κατι μου λεει πως θα εχεις ενα μικρο προβληματακι εδω Tip:Διαβασε και αυτο απο τον stefa_1,ενα πρωην μελος του lockerz πιστευω. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Gi0
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ξέρω δεν είναι πολλές οι πιθανότητες αλλά δεν είναι και μηδαμινές Ξέρετε ποιος βρίσκετε πίσω από το lockerz? Η ιδιοκτήτρια του amazon, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δεν νομίζω να έθετε κανείς σε κίνδυνο όλη αυτή την εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί πίσω από το amazon για να δημιουργήσει μια μεγάλη "απάτη" όπως λέτε πως είναι. Το lockerz το έχει ξεκαθαρίσει: "Τα αποθέματα δεν είναι αρκετά για να πάρουν όλοι δώρο" αλλά κάποιοι, λίγοι ή πολλοί, θα πάρουν.
Anubis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ξέρω δεν είναι πολλές οι πιθανότητες αλλά δεν είναι και μηδαμινές Ξέρετε ποιος βρίσκετε πίσω από το lockerz? Η ιδιοκτήτρια του amazon, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δεν νομίζω να έθετε κανείς σε κίνδυνο όλη αυτή την εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί πίσω από το amazon για να δημιουργήσει μια μεγάλη "απάτη" όπως λέτε πως είναι. Το lockerz το έχει ξεκαθαρίσει: "Τα αποθέματα δεν είναι αρκετά για να πάρουν όλοι δώρο" αλλά κάποιοι, λίγοι ή πολλοί, θα πάρουν. Το bold μου θυμιζει τα εως 24ΜΒ που δεν λαμβανοταν σωστα..χωρις να θελω να σε προσβαλλω
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Τέλος πάντων ούτε εγώ πρόκειται να σας πείσω ούτε εσείς. Εγώ θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το site γιατί είμαι σίγουρος πως αφού κατάφερα να πάρω μια φορά δώρο, θα πάρω και δεύτερη. Πάντως πολύ ωραίο site έχετε εδώ Λέω να εγκατασταθώ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Antonis3d
Anubis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εννοω οτι τα ακριβα δωρα θα ειναι ελαχιστα..και τα φτηνα πιο πολλα..ετσι καποιοι θα παρουν και οι υπολοιποι θα ανυπομονυν..
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εννοω οτι τα ακριβα δωρα θα ειναι ελαχιστα..και τα φτηνα πιο πολλα..ετσι καποιοι θα παρουν και οι υπολοιποι θα ανυπομονυν.. Λογικά έτσι είναι, δεν γίνετε να μοιράζει κάποιος 2 εκκατ. ps3.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξέρω δεν είναι πολλές οι πιθανότητες αλλά δεν είναι και μηδαμινές Μηδαμινες ειναι. Ξέρετε ποιος βρίσκετε πίσω από το lockerz? Η ιδιοκτήτρια του amazon, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δεν νομίζω να έθετε κανείς σε κίνδυνο όλη αυτή την εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί πίσω από το amazon για να δημιουργήσει μια μεγάλη "απάτη" όπως λέτε πως είναι. Ναι,καθως δεν βγαζει αρκετα απο το amazon και ειπε να συμπληρωσει το εισοδημα. Μια και εχεις τοσες πληροφοριες,δεν μας δινεις και ενα link ποια ειναι αυτη και πως εχει σχεση με το lockerz?Γιατι εγω ενα τυπο που λεγεται Jeff Bezos ξερω,αλλα σιγα,ποιος τον ξερει τον ανθρωπο. Το lockerz το έχει ξεκαθαρίσει: "Τα αποθέματα δεν είναι αρκετά για να πάρουν όλοι δώρο" αλλά κάποιοι, λίγοι ή πολλοί, θα πάρουν. Δουλεμα με ξεκαθαρισμα οχι αστεια.Και το προβαλουμε και σαν επιχειρημα.Μια χαρουλα. Λογικά έτσι είναι, δεν γίνετε να μοιράζει κάποιος 2 εκκατ. ps3. Ενω το να σου χαριζει ενα ps3 επειδη εκατσες και ειδες ενα video και εκανες 20 invites ειναι λογικο ε? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Gi0
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κι όμως δεν είναι μηδαμινές κι αυτό το απέδειξα ήδη μου φαίνεται με τα 25$ που κέρδισα, ξέρω δεν είναι πολλά αλλά από το τίποτα. Ναι,καθως δεν βγαζει αρκετα απο το amazon και ειπε να συμπληρωσει το εισοδημα.Μια και εχεις τοσες πληροφοριες,δεν μας δινεις και ενα link ποια ειναι αυτη και πως εχει σχεση με το lockerz?Γιατι εγω ενα τυπο που λεγεται Jeff Bezos ξερω,αλλα σιγα,ποιος τον ξερει τον ανθρωπο. Και σε ξαναρωτάω, θα ρίσκαρε όλο αυτό που έχει στηθεί με το amazon για να κερδίσει μέσω μιας απάτης που θα μπορούσε να καταστρέψει και το amazon? Lockerz CEO Kathy Savitt http://www.linkedin.com/pub/kathy-savitt/1/863/8b1 Δουλεμα με ξεκαθαρισμα οχι αστεια.Και το προβαλουμε και σαν επιχειρημα.Μια χαρουλα. Από την στιγμή που όλοι το ξέρουν πως δεν γίνετε να πάρουν όλοι δώρο δεν είναι δούλεμα. Ενω το να σου χαριζει ενα ps3 επειδη εκατσες και ειδες ενα video και εκανες 20 invites ειναι λογικο ε? Και ναι λογικό είναι γιατί μόνοι σας είπατε πως αυτοί κερδίζουν περισσότερα από τους χρήστες απότι όσα τους δίνουν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κι όμως δεν είναι μηδαμινές κι αυτό το απέδειξα ήδη μου φαίνεται με τα 25$ που κέρδισα, ξέρω δεν είναι πολλά αλλά από το τίποτα. To οποιο σου αποδειξαμε οτι δεν ειναι τιποτα οπως μονος σου λες,αλλα δεν θελεις να καταλαβεις. Και σε ξαναρωτάω, θα ρίσκαρε όλο αυτό που έχει στηθεί με το amazon για να κερδίσει μέσω μιας απάτης που θα μπορούσε να καταστρέψει και το amazon? Lockerz CEO Kathy Savitt http://www.linkedin.com/pub/kathy-savitt/1/863/8b1 Δεν διαβαζεις αυτα που σου λεμε.Αυτα που ποσταρεις ισως να εκανες τον κοπο?? Μηπως το Vice President of Strategic Communications, Content and Initiatives at Amazon.com που αναφερει η Kathy ειναι στο Past?Οποτε μαλλον κανενα amazon δεν παιζει να καταστρεψει και σιγουρα δεν ειναι πισω απο κανενα amazon.Σε περιπτωση που δεν διαβασες το link που εδωσα πριν,Jeff Bezos λεγεται"αυτος πισω απο το Amazon". Από την στιγμή που όλοι το ξέρουν πως δεν γίνετε να πάρουν όλοι δώρο δεν είναι δούλεμα. Το δουλεμα ειναι μονο οταν δεν το ξερετε?Τουλαχιστον αν δεν το ξερατε,δεν σας το ελεγε κανεις,θα χατε και μια δικαιολογια. Και ναι λογικό είναι γιατί μόνοι σας είπατε πως αυτοί κερδίζουν περισσότερα από τους χρήστες απότι όσα τους δίνουν. Παμε ξανα για τελευταια φορα-οχι πως θα το καταλαβεις,αλλα ελπιζω να το διαβασουν αλλοι-:To thread το οποιο διαβαζεις αυτη τη στιγμη,ξοδεψε 5 λεπτα να το δεις απο την αρχη.Εχουν περασει 8+ μηνες.Κανεις,ποτε δεν πηρε ουτε ipod,ουτε wii ουτε τιποτα.Υπηρχαν μπολικοι που ελεγαν,πως θα κανουν unboxing video ,πως θα παρουν ipod,πως θα,θα θα θα...Ακομα περιμενουν.Εκτος απο ενα μπλουζακι το οποιο πηρε ο topic starter.
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τώρα το είδα αυτό με το Past. Αλλά και πάλι από μια τόσο αξοόλογη επιχείρηση θα πήγαινε σε απάτες? Εγώ ξέρω πως κέρδισα 25$ και δεν έχασα απολύτως τίποτα άρα κερδισμένος βγαίνω. Όσο για τα μπλουζάκια, έπρεπε να προσκαλέσεις 20 άτομα για να πάρεις αλλά αυτό ήταν τους πρώτους μήνες που άνοιξε το site, μετά το βγάλανε. Επίσης για να κερδίσεις πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος για όταν έρθει η ώρα του redemption, άμα ο άλλος κάνει 5 λεπτά να γράψει το όνομα του δεν του φταίει κανείς. Μην το συνεχίσουμε άλλο δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση, εσύ θα συνεχίσεις να πιστεύεις πως είναι μια τεράστια απάτη από την οποία κανείς δεν κερδίζει τίποτα κι εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω αυτά που πιστεύω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τώρα το είδα αυτό με το Past. Αλλά και πάλι από μια τόσο αξοόλογη επιχείρηση θα πήγαινε σε απάτες? Ο κοσμος επιχειρησεων ειναι αγγελικα πλασμενος ε? Επίσης για να κερδίσεις πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος για όταν έρθει η ώρα του redemption, άμα ο άλλος κάνει 5 λεπτά να γράψει το όνομα του δεν του φταίει κανείς. Πριν απο ενα post ειπα πως δεν κανεις καν τον κοπο να διαβασεις αυτα που σου λεμε και με επιβεβαιωνεις και παλι.Ειχα πει λιγες ωρες πριν(πατα το αφιλοτιμο το link,σου υποσχομαι πως δεν ειναι scam) Tip:Διαβασε και αυτο απο τον stefa_1,ενα πρωην μελος του lockerz πιστευω. Μην το συνεχίσουμε άλλο δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση, εσύ θα συνεχίσεις να πιστεύεις πως είναι μια τεράστια απάτη από την οποία κανείς δεν κερδίζει τίποτα κι εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω αυτά που πιστεύω. Μπα,μην το λες.Θα υπαρχει κερδος αν εστω και ενας αποστραφει απο την επιθυμια να γραφτει στο lockerz.
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέχρι στιγμής μάλλον το αντίθετο συμβαίνει γιατί μου έχουν ήδη ζητήσει αρκετοί να τους προσκαλέσω. Τα link τα βλέπω όλα μην ανησυχείς. Εγώ τα 25$ τα κέρδισα τελείως κατά τύχη καθώς μπήκα να δω τι γίνετε στο site και είδα πως είχε αρχίσει το redemption 3 λεπτά πιο πριν. Πως το εξηγείς ότι υπήρχαν ακόμα δώρα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τα link τα βλέπω όλα μην ανησυχείς. Δεν ανησυχω καθολου.Αλλα αν οντως τα βλεπεις και μετα λες οτι λες,μαλλον κατι αλλο δεν παει καλα Εγώ τα 25$ τα κέρδισα τελείως κατά τύχη καθώς μπήκα να δω τι γίνετε στο site και είδα πως είχε αρχίσει το redemption 3 λεπτά πιο πριν. Πως το εξηγείς ότι υπήρχαν ακόμα δώρα? Σου εκανε την αναλυση νωριτερα ο isay για το 'δωρο' σου,αλλα φευ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα