leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ναι! και σε μενα παρακαλω![email protected] εισαι 1000 % σιγουρος οτι ειναι spam και μαλ@κια ?? γιατι το αποκλειεις να είναι αλήθεια?? ξερεις ποσα λεφτα εχουν βγαλει αυτοι απο της διαφημησης?? εγω παντως αν το εκανα το lockerz.com θα το εκανα στα αληθεια και οντως θα εστελνα δωρα για να συνεχιζοταν το παιχνιδι..αρα μην εισαι 10000000 % σιγουρος οτι ειναι spam και ψαρωσε ξαφνικα όλος ο πλανητης! ( γιατι δεν εχει 100 μελοι μονο....)
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 εισαι 1000 % σιγουρος οτι ειναι spam και μαλ@κια ?? γιατι το αποκλειεις να είναι αλήθεια?? Πλακα κανεις ε?Δεν μπορει,πλακα θα κανεις.Διαβασε μονο το τοπικ στο οποιο εκανες post. ξερεις ποσα λεφτα εχουν βγαλει αυτοι απο της διαφημησης?? Ναιαιαιαι....?Και...?Για συνεχισε τον συλλογισμο σου να καταλαβουμε.Αυτοι ξερουν τι κανουν,εσυ? εγω παντως αν το εκανα το lockerz.com θα το εκανα στα αληθεια και οντως θα εστελνα δωρα για να συνεχιζοταν το παιχνιδι.. Ψιτ,οταν αρχισεις να χαριζεις δωρα και κανεις το lockerz2,στειλε κ απο δω.Μεχρι τοτε ας μεινουμε σ αυτα που ξερουμε. αρα μην εισαι 10000000 % σιγουρος οτι ειναι spam και ψαρωσε ξαφνικα όλος ο πλανητης! ( γιατι δεν εχει 100 μελοι μονο....) Eιμαι απλα 100% σιγουρος.Για 10000000 % δεν ξερω...Ffs διαβασε το thread που ποσταρεις,πριν ποσταρεις.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 το thread δεν μου λεει κατι..ναι οκ υπήρχαν πιο παλια αλλα παρόμοια site Που ήταν μουφα..και? Αν μου αποδείξει κάποιος οτι το lockerz λέει βλακείες τοτε θα είμαι απο τους πρώτους που θα το φωναξουν..αντιθέτως μέχρι τώρα το μόνο που έχουμε ειναι video στο youtube τα οποία λενε "Κοιτα κέρδισα απο το Lockerz!! " ( εννοειται οτι δεν τα πιστεύω αυτα τα βιντεο απλα το αναφερω...) Υπαρχει κάποιος που εκανε εξαργυρωση τους πόντους του και του δώσαν ακυρο?? Μπορει όντως να είναι βλακεια αλλα μπορεί και οχι..Μην τα κατακρίνετε όλα..Αν δεν ειναι κάποιος 10000 % σιγουρος για κατι δεν μπορει να γραφει οτι ειναι βλακεία και ψεμα! καταλαβαίνεις τι θελω να πω ετσι? Δεν εχω τιποτα με τους lockerz, ουτε με εσενα και όποιον τους κατακρινει.. απλα αν δεν ειμαστε απολυτως σιγουροι δεν υπάρχει λογος να λεμε ειναι απατεωνες,ειναι spam κτλ...ειλικρινα πιστευεις οτι τόσα εκατομμυρια ανθρωποι σε όλο τον κοσμο δεν εχουν σκεφτει αν ειναι απατη κτλ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Αν δεν ειναι κάποιος 10000 % σιγουρος για κατι δεν μπορει να γραφει οτι ειναι βλακεία και ψεμα! Οποτε δεν σου κανει το 100%,θελεις παραπανω.Οκ. Ολα αυτα που αναφερεις,τα εχουμε αναλυσει το thread (videos,redeem,ποντους,ναι, υπαρχει και καποιος που ειχε και ποντους και πανω στο pc ηταν κατα το redeem,μπλα μπλα μπλα) και θα το ηξερες αν το ειχες διαβασει.Αλλα μπα. Το συλλογισμο σου για τις διαφημισεις πριν,θα μου τον συνεχισεις η οχι?
leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 οντως δεν διαβασα ολο το thread και αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο ξενερωσα! Αυτο με τις διαφιμησεις πηγαινε στο οτι έχουν πολλα έσοδα για τα σχετικά λιγα εξοδα τους οποτε μπορουν να καλυψουν τις αγορες των προιόντων που δωρίζουν..(π.χ 5,000,000 € τον μηνα έσοδα 2,500,000€ τον μηνα εξοδα...ipad,iphone,imac,μπλουζακια σκατακια...) ΥΓ Τα ποσα ειναι τελείως εικονικα... edit : μπορεις σε παρακαλω να δωσεις την σελιδα που λεει οτι ειναι μουφα,για να μην ψαχνω ολο το thread??
soso75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Κι έπειδη έχουν βγάλει πολλά χρήματα απο τα θύματα λές ότι θα σου πούνε κι ευχαριστούμε για την κοροιδία ώς εδώ πάρε και ένα δώρο...γιατί βγάλαμε πολλά...χαχα έλεος ελπίζω μόνο να είσαι ανήλικος για να έχεις και κάποιοα δικαιολογία γιατί δεν θέλω να φανταστώ καν ότι αυτά που λές είναι λόγια απο ενίλικο άτομο..
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 εισαι 1000 % σιγουρος οτι ειναι spam και μαλ@κια ?? γιατι το αποκλειεις να είναι αλήθεια?? ειμαι 1000% σιγουρος, και ναι, το αποκλείω να ειναι αλήθεια... Απλά με την κοινή λογική, καθώς και με το γεγονός ότι κανείς νοημονας ή μη ανθρωπος, δε μας εχει αποδείξει πραγματικα, ότι κέρδισε μια οδοντογλυφιδα...
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Sorry για το ξεθάψιμο αλλά θα ήθελα να πω πως από το lockerz τον προηγούμενο μήνα κέρδισα 25$ και αν θέλετε σας δείχνω και screenshot από το email και το Paypal. EDIT: Ξέρει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζετε το avatar μου? Στον πίνακα ελέγχου μια χαρά φαίνεται... :S EDIT 2: Βλακεία μου, άλλο φωτογραφία προφίλ άλλο avatar τελικά xD Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Antonis3d
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οπου να ναι θα εμφανιστουν και οι υπολοιποι με τα δωρα τους.Δεν μπορει,περασαν 8 μηνες απο τοτε που ξεκινησε το topic,ενα ipod,ενα κατι θα χει παρει καποιος.
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Οπου να ναι θα εμφανιστουν και οι υπολοιποι με τα δωρα τους.Δεν μπορει,περασαν 8 μηνες απο τοτε που ξεκινησε το topic,ενα ipod,ενα κατι θα χει παρει καποιος. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να πάρω ποτέ κάτι υλικό καθώς για να στο στείλουν πρέπει να πληρώσεις τελωνεία έξοδα αποστολής και ιστορίες. Πάντως δεν είναι scam τελικά το site. Screenshot από την απόδειξη: Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από Antonis3d
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απ οτι διαβαζω τα 25$ πρεπει οντως να παιζουν(θα σε συμβουλευα να κρυψεις το paypal transaction id)μια και βρηκα μερικες ακομα αναφορες σε ξενα forum,οπως επαιζαν οντως και τα μπλουζακια. Επαναλαμβανομαι αλλα περιμενω ακομα να δω τα ipod,wii και οτι αλλο υποστηριζουν τα μελη απο την αρχη του τοπικ πως κερδιζεις
isay Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Sorry για το ξεθάψιμο αλλά θα ήθελα να πω πως από το lockerz τον προηγούμενο μήνα κέρδισα 25$ και αν θέλετε σας δείχνω και screenshot από το email και το Paypal. Αντώνη συγχαρητήρια για το όφελος. Τώρα ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Τα λεφτά ήταν κόλπο του marketing. Σου στείλανε 25 δολάρια, δηλαδή κάπου 17-18 ευρώ. Προφανώς θυσίασες ένα σεβαστό αριθμό από πόντους (PTZ τους λένε; ). Αντί λοιπόν να σου στείλουν ΠΑΛΙ μπλουζάκι, σου χρεώσανε (έμμεσα) κάτι παραπάνω και σου στείλανε κάποια μετρητά (ψίχουλα σε σχέση με το κέρδος τους από σένα). Τι εννοώ. Το κόστος παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής για ένα μπλουζάκι από usa στην Ελλάδα είναι κάπου 10-12 ευρώ. Επίσης σου «κοστολογήσανε» Χ πόντους για 6 ευρώ, τους οποίους αφαιρέσανε από το λογαριασμό σου (που έχεις δουλέψει για να τους μαζέψεις). Προσθέσανε αυτά τα ποσά (12+6=18 ευρώ) και σου τα στείλανε μετρητά, αντί να σου στείλουν κανένα μπλουζάκι ή κανένα αρκουδάκι. Εσύ ως χρήστης εντυπωσιάζεσαι, γιατί όπως και να το κάνουμε τα μετρητά είναι πιο εντυπωσιακά από ένα μπλουζάκι. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Τι κερδίζουν αυτοί: -Ξεγελάνε τα μέλη ότι δίνουν κάτι χρήσιμο και ότι αξίζει να συνεχίσουν την πυραμίδα -Απομακρύνουν τα μέλη από τα πραγματικά δώρα (εξαργύρωσες μπόλικους πόντους) -Δημιουργούν εκατοντάδες κράχτες ότι το Lockerz δίνει δώρα Τι κερδίζεις εσύ: -17 δολλάρια για 6 μήνες δουλειά, δηλαδή κάπου 3 ευρώ το μήνα. Τι χάνεις εσύ: -Ξέχνα τα μεγάλα δώρα (ipod, κλπ) γιατί τους χάρησες τους πόντους σου Συμπεράσματα: Το lockerz δεν είναι scam, αν το σκεφτούμε «by the book», γιατί δίνει μικρής αξίας δωράκια σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και κάποια ακριβά δωράκια σε απειροελάχιστα μέλη. Εν ολίγοις πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται. Αν όμως το σκεφτούμε πρακτικά, είναι μεγαλειώδης απάτη scam γιατί δίνει σοβαρά δώρα σε απειροελάχιστους χρήστες, σε σχέση με τα μέλη και τα έσοδα που έχει. Όταν οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι πήγαν σε νεες περιοχές, δίναν καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς για να τους παίρνουν τον χρυσό. Εσύ δουλεύεις για αυτούς για 3 ευρώ το μήνα και αυτοί βγάζουν από σένα τουλάχιστον 300. Κατανοώ ότι λόγω της ηλικίας σου, δεν κατανοείς πως λειτουργεί το όλο κόλπο με τις πυραμίδες και βλέπεις μόνος τα 25 δολάρια, αλλά κάποτε θα καταλάβεις.
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δεν το λες και δουλειά! 2 λεπτά την μέρα και άμα θες βλέπεις κάνα βιντεάκι για να πάρεις κι άλλους πόντους. Εγώ τώρα έχω 4600 πόντους και με τις τιμές που έχουν βάλει αυτόν τον μήνα μπορώ να πάρω οτιδήποτε αρκεί να προλάβω πριν εξαφανιστούν όλα. Το ξέρω πως κερδίζουν πιο πολλά απότι εγώ παίρνω από αυτούς αλλά όπως είπα, δεν δουλεύω κι όλας! Το βλέπω σαν χόμπι και γιατί να μην συνεχίσω αφού υπάρχουν ελπίδες να πάρεις και κάτι μεγάλο. Επίσης στο site είμαι γραμμένος 2 μήνες και οι πόντοι κερδίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Με τα 25$ δεν ξόδεψα παραπάνω από το 1/3 των πόντων μου. Μάλλον έχεις δίκιο γιατί είσαι μεγαλύτερος και σίγουρα ξέρεις πολλά παραπάνω από εμένα. Αλλά και πάλι πιστεύω πως δεν χάνω τίποτα από το site αυτό(εκτός από μερικά λεπτά από την ζωή μου )
Antonis3d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Στείλε μου το email σου σε pm για να σου στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα