Προς το περιεχόμενο

lockerz.com

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ScammerZ com

Αμα εχετε τη ζωη σας για πεταμα και δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο να κανετε,κανετε πιο πλουσιους τους δημιουργους του lockerz.Ειδικα στο forum talkprizes , πιστευουν πιο πολυ στο lockerz παρα σε καποιο θεο.Περιμενουν πως και πως το redemption , ποσταρουν οτι ακυρο τους κατεβει στο μυαλο για να περναει η ωρα οσο καθονται και περιεμενουν το redemption,μολις γινει λεει fresh out (τα 2-3 δειγματα για να γλυκανουν μερικους μερικους) ερχονται και κλαινε την τυχη τους στο forum και μετα απο 2-3 μερες ξανα φορτιζονται με πιστη και περιμενουν υπομονετικα το επομενο redemption.

Συγνωμη,το ποσταρα και σε αυτο το forum,δεν ειναι καλυτερα να παρετε ενα κουμπαρα και να πετατε λεφτα μεσα ?Ολο αυτο το καιρο που μαζευετε ποντους αν τον χρησιμοποιουσατε για λεφτα στο κουμπαρα θα ειχατε ipad τωρα.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και που θα ξέρουμε ότι στην έστειλε την Μπελούτσι το Lockerz και δεν σου έκατσε από μόνη της;

έπρεπε να κάνεις unboxing video .

unboxing video=???

κοίτα, εγώ δεν ξέρω τι λέτε, αλλά η μόνικα ήρθε σε συσκευασία με κορδέλα κόκκινη, και ειχε γραμμενο με σαντιγύ πανω της, Lockerz.com !

αν δε με πιστευετε ακόμα, μπείτε στο http://www.kaiegwPhdhksaThMonicaEksaitiasTouLockerz.com

να δείτε το βιντεάκι που σας ελεγα!

• Moderators
Δημοσ.
Που το ειδες το spam?

Στην προσπαθεια σου να κερδισεις δωρα απο clicks και invites.

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδιά το παιδι προσπαθεί. Επίσης πειστηκα και εγω οτι ειναι απάτη καθώς ούτε 1 λεπτό μετα την έναρξη του redeem είχαν τελειώσει όλα. Ουτε το 1 λεπτο την ημέρα (που έλεγα οτι ίσως αξίζει) πλέον... FRAUD.-

• Moderators
Δημοσ.

Εγω περιμενω να κλεισουν στοματα..

αλλά για να κλείσουν στόματα .. γενικά και αόριστα looking forward για το unboxing video το υποσχέθηκα σε πολλούς και θα το κάνω!

Οπως επισης περιμενω και τους αλλους με τα δωρα τους απο τις προηγουμενες σελιδες. DukeOfDream,st4ur0s και το καθε μελος του lockerz που ελεγε τα δικα του.Γιατι σας φαινομουν κακος τοτε.

Τουλαχιστον 2 παιδια βγηκαν προς τιμη τους και παραδεχτηκαν εστω και καθυστερημενα πως"ανθρακας ο θησαυρος".

Δημοσ.

Επειδη τελειωνουν τα προοιοντα σε ενα λεπτο δεν σημαινει οτι ειναι και απατη. Βεβαια δεν το εχω ψαξει καθολου το συγκεκριμενο site απλως μαζευω ποντους...Ετσι και αλλιως τι ειχα και τι εχασα.

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος που βλέπει βίντεο για να κερδίσει δώρα

(αν υπολογίσουμε οτι ένα μεσαίο βίντεο θέλει 2-3 λεπτά για να κερδίσεις 2 ποντους θέλεις κάτι μέρες)

γράφεσαι απλος για να δείς βίντεο

Δημοσ.

Δεν ειναι απάτη;

Πλάκα κάνετε ρε;

Πιστεύετε 2 τύπους που μιλάνε επίσημα για το lockerz απο το σπίτι τους μεσώ μιας κάμερας που ουτε HD δεν είναι;

Πωπω οι κλασική μάζα ειστε μερικοί εδω αυτοπροσώπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...